לא רואה ווידאו ב Subtitle Workshop

רן 120

Member
לא רואה ווידאו ב Subtitle Workshop

יש הגבלות לנפח או פורמט לצפיה בווידאו בתוכנת Subtitle Workshop ?
משום מה רק סרטים בנפח בסביבות 5 ג'יגה וכאלה שהמרתי מ MP4 ל AVI
עם Freemake Video Converter לא מוצגים לי, יש רק סאונד ותרגום בלי ווידאו.

גיליום

New member
האם אתה מצליח לצפות בסרט בנגן-סרטים?

בדוק האם המחשב שלך מציג את הסרט כאשר אתה פותח אותו בנגן סרטים (כמו Media player, BS Player, GOM Player ודומיהם). אם גם הנגנים לא מצליחים לנגן את הסרט, כנראה שזו בעיה של קודקים. אתה צריך להתקין את הקודקים המתאימים ואז לנסות לפתוח שוב את הסרט ב-Subtitles workshop.
אם הסרט מתנגן היטב בנגן סרטים, אז ייתכן שזו בעיה של גודל הקובץ. נסה לפתוח ב-Subtitles workshop וידאו בקובץ בעל נפח קטן יותר משמעותית מ-5GB. למשל סרט בגודל 700MB. האם הסרט מתנגן ב-Subtitles workshop? אם כן, אז ייתכן שלתוכנה יש הגבלה על גודל הקבצים שהיא מסוגלת לפתוח. במקרה כזה, אתה יכול לקודד מחדש את הסרט עם Bitrate נמוך יותר או רזולוציה נמוכה יותר, על-מנת לקבל סרט המוכל בקובץ קטן יותר (זה יפגע מעט באיכות של הסרט, אך אם הגודל היא מגבלה של Subtitles workshop, אז אין לך ברירה).

בברכה,
גיליום

רן 120

Member
בדקתי,

גם בסרט של 718 מגה לא רואים.
בנגן קלאסיק כן רואים. מותקן לי גם k-lite mega.
יכול להיות שאני מנסה עם סרטים שקידדתי בשבוע האחרון עם Freemake Video Converter,
באפשרויות קידוד (XVID, H264, MPEG4) בחרתי ב XVID ובסאונד AC3, כול שאר הנתונים השארתי
כמו במקור.

HassiD

New member
יש להם "פאק" כזה מדי פעם

אני עדיין לא סגור אם מדובר בבעיית קודקים או בתוכנה, בכל מקרה, הבעיה נפתרת כאשר מאפסים את הקודקים. (K-Lite Codec Pack\Tools\Reset to recommended settings).

אם משום מה גם זה לא מצליח - התקנה מחדש של הקודקים תפתור את זה ב-100%... (אבל עד כה, איפוס תמיד עבד לי...)

רן 120

Member
איפסתי ולא עבד,

כשאני מנסה לקודד או להצמיד כתוביות עם אותם קבצים בעזרת תוכנת AVIRecomp
אז מופיעה לי ההודעה שצרפתי. אחרי לחיצה על OK מופיעה לי ההודעה: Range check error

רן 120

Member
אוקיי פתרתי את הבעיה!

לפי גוגל ההודעה האחרונה שצרפתי אומרת שיש התנגשות בין שני תוכנות
(או קודקים או אפליקציות במקרה הזה), הסרתי את כל שלושת התוכנות
שעשו לי בעיות לאחרונה (AVI Recomp, Freemake, Sub workshop)
כולל קיבצי קאש, שמירת קונפיגורציה וערכי רג'יסטרי והתקנתי הכל מחדש
והבעיה נעלמה, אפילו אותם קיבצי סרטים שעשו בעיות וחשבתי שהקידוד פגום
ניראים תקינים.

HassiD

New member
טוב לדעת, בנוסף

לפעמים נוצרת התנגשות דווקא כשהסרט עולה אוטומאטית, ואז אם פשוט משנים את השם של התרגום, כך שהתרגום ייפתח לבד, ואז "גוררים" פנימה את הסרט - זה עובד...

למעלה