לא רואה את בני!

eli79a

New member
לא רואה את בני!

שלום לכולם שמי אלי גרוש 3 וחצי שנים יש לי בן חמוד בגיל 4 מכיון שגרושתי עשתה לי הרבה צרות לראות אותו וגם סחטה ממני הרבה כסף (גם בגרושין גם במזונות) כיום אני גר בחו"ל ומת מגעגועים לבני מה אתם מציעים לעשות?

גלמור32

New member
אלי קודם כל תחשוב מעשי

עד לפני שלשה חודשים גם אני גרתי בחו"ל והגעתי לארץ ל10 - 15 יום מדי חודשים ולפעמים שהותי בחו"ל גם התארך מעבר כדי לראות יותר את הבן שלך יש לך שני אפשרויות או להגיע תקופות לארץ או לגור בארץ מה אתה מצפה כי הX שלך תעבור לחו"ל או כי הבן שלך בן 4.5 יתפוס מטוס אליך תחשוב מעשי אם תחיה בארץ תוכל להגיע להסדר מסודר שמגיע לך ע"פ חוק אם י ש לך עבודה בח"ל אתה יכול להגן בחוק את התקשרויות הטלפון בינך לבינו - אך כיוון שהוא קטן מדי הרבה זמן לתפוס את תשומת לבו לא תצליח אם עדיין ברצונך לחיות בח"ל תקבע זמנים קבועים שאתה מגיע לארץ ותעגן את זה גם הצעתי!! עם הקשר עם בנך חשוב לך - תחזור לארץ כך אני עשיתי ואני לא מתחרט לרגע היום אני נוסע לתקופות קצרות לחו"ל ורוב הזמן בארץ בהצלחה

eli79a

New member
ניסתי הכל!!!

הייתי לאחר ת.ד. עם 100% נכות ואע"פ כן פסקו לי בבית משפט 2200 ש"ח מזונות לילד אחד יותר מכל הקיצבת ביטוח לאומי שלי. וכל זה כי היה לי בית עם משכנתא עליו, לא יכולתי לשלם כזה סכום ועזבתי את הארץ, ממש בזמן לפני שיהיה צו עיכוב יציאה עברתי לחו"ל, עם הנכות שלי שהיום היא כמעט ולא מורגשת כבר ב"ה. אבל החובות ביטוח לאומי עברו הגיעו עד הגג. כעת אין לי אפשרות לחזור לארץ. ואת המזונות האלו קבע בית המשפט על סמך "טובת הילד" אהם זאת טובת הילד שהוא לא רואה את אביו? וגם לפני כן בית המשפט קבע ימים של ביקור אך היא לא עמדה בהם. כאשר פניתי לבית משפט עם עו"ד מטעם הסיוע המשפטי לאחר התאונת דרכים ע"מ לקבל הסדרי ראיה והפחתת מזונות קבע בית משפט שאני צריך לשלם 400 ש"ח כפול פעמיים על כל פתיחת תיק. לכן ויתרתי על כל העניין ועזבתי לחו"ל. כיצד יתכן שאני מקבל עו"ד מהסיוע המשפטי ולא פוטרים אותי מתשלום אגרה של בית משפט? הבנת את הבעיה שלי? וגם בטלפון היא לא נותנת לו לדבר איתי. הנה "טובת הילד" של המדינה השרמוטה שלנו!

touti

New member
קודם ברוך הבא../images/Emo140.gif

גלמור בעצם מיצה את האפשרויות לאב שגר בחו"ל. האם נסעת לחול בגלל הצרות שעשתה לך גרושתך?

eli79a

New member
שלום שלום

כן נסעתי לחו"ל בגלל זה. וגם בגלל גם שהייתי בארץ היא לא נתנה לי לראות את הילד, מה אני יעשה יבוא לראות אותו עם שוטר כל פעם?

touti

New member
אלי זה הכי קל לברוח.

אם חשוב לך לראות את בנך אז תפעל צעד אחר צעד. קודם תיצור קשר עם עו" ממולח שיכין את החזרה שלך לארץ. יש חובות של ביטוח לאומי? תגיע איתם להסדר. עם אותו עו"ד תגיע להסדר של הסדרי ראיה עם הבן, כשהיא לא עומדת בזה תגיע עם שוטר. תעשה כל מה שאפשר וכל מה שאי אפשר כדי לעמוד על זכותך כאבא להיות מעורה בענייני הילד. כמובן שכל זה אם לא מדובר ברקע אלים שלך כלפי האם או הבן. מה היו הנסיבות לגרושים? בהצלחה:)

eli79a

New member
בעיות קשות!!!

1. בינתיים אין לי כסף לעו"ד ממולח אלא אם אני יחסוך כאן כסף באמריקה ובנתיים אני רק שורד באמריקה וחוסך טיפה. 2.חובות בביטוח לאומי הם פורסים על הישן אבל רק השוטף שלי זה 2200 ש"ח אייך מתמודדים עם זה? 3.אם אני מסתדר כלכלית בחו"ל למה לחזור לארץ למה עכשיו קיבלתי עבודה יותר טובה בארץ מחכה לי אבטלה. רצוני הוא לבוא פעמיים שלוש בשנה לראות את הילד בלי להתקע בנתב"ג עם עיכובי יציאה מהארץ. 4. וכמובן אני לא מאמין במשטרת ישראל שתסייע לי. 5. אין לי שום רקע אלים אע"פ שהיא הגישה פעםמיים תלונות שהתגלו כשקרץ 6. הנסיבות לגירושין היו בעיקר לחיות בחוסר הדדיות ואי שיתןף לא יכול להיות שאני אהיה מפרנס יחיד והיא תבזבז ברמה של חוסר איכפתיות עד כדי שיוצר מצב שאין כסף לחשבונות שוטפים כן כן הרוחתי אז בין 7 ל 10 ש"ח 7. תודה לכולם על העידוד.

גלמור32

New member
אני מסכים עם תותי צעד צעד

לא משנה מה עשיתה אני בטוח שכבר שילמתה די על כך וברצונך לשנות הדרך היחידה לעשות שינוי זה לעשות תוכנית ולדעת שזה יקח זמן שגם אותו ניתן לתכנן 1 לעשות תוכנית צעדים ולעבוד שלש שלב 2 לפנות לעו"ד 3להתחיל לטפל בנשאים השונים גם עם בתחילה לראות את הילד זה עם שוטר שיעמוד שהדברים התקימו זה נקרא התקדמות כך תיצור נורמה ובסוף זה יתשחרר כי היא תראה שזה עושה טוב לילד זה לא ימשך זמן רב ובסוף זה יסתדר ותוכל לחזור לחיות בארץ יש אנשים עם חובות כבדים שחיים בארץ ומגעים להסדר תשלומים גם לגבי המזונות לא ניתן לחייב אותך דברים שאין לך בהצלחה

eli79a

New member
גם כאן באמריקה לא פוסקים לאבא 600$ מזונות

הפסיקה הייתה מפלצתית לפסוק לאבא לאחר ת.ד. 2200 ש"ח על ילד אחד זה מוגזם ולכן אם המדינה מינתה שופטים שפוסקים כאלה פסקים שהמדינה תשלם את מה שהיא גוזרת דבר שני חלק מהפסק זה מדור היא הביאה כביכול שהיא שוכרת דירה אך זה היה שקר כי היא הייתה גרה אצל אימה באותו זמן וזה לא עיניין את השופט בכלל.

eli79a

New member
אייך אפשר להפחית ת'מזונות כאשר אני בחו"ל?

ואייך אפשר להחליף שופט בתיק? השופט המנייק הזה גרזן אותי לאורך כל הדרך בתיק.

אני חושבת שהיא עושה לך עוול

אני כרגע גם בתהליך גירושין, כיום אני ובעלי בקשר יותר טוב ועוד אין לנו הסכם גירושין או פסק דין אבל אני נותנת לו לראות את הילדים בחופשיות ואת הגדול בן 3 הוא לוקח כל שבת כי באמצע שבוע קשה לו לבוא לראות אותם (הוא חי מחוץ לבית כבר 3 חודשים. אבל בהתחלת התהליך, אחרי שהוא פתח לי תיק בבית דין הרבני, הוא הוציא גם צו שאוסר עלי להרחיק אותו מהילדים ולראותם עם תיאום איתי מראש ע"י צד שלישי. אסור לי למנוע ממנו את הילדים ע"פ הצו. תנסה לדבר ע" כ העו"ד שלך שאני מניחה שיש לך. אני חושבת גם שלא צריך לזה עו"ד אלא הולכים לבית הדין הרבני ומוציאום צו כזה תמורת סכום סמלי. אגב מה ההסדרי ראייה שלכם? הוא מחוייבת לעמוד בהם. נשתמע, חגית

eli79a

New member
חגית אני גר בחו"ל.

1. עו"ד זה כסף שאין לי 2. הסיוע המשפטי לא רוצה לעזור לי אם אני גר בחו"ל שלחתי מכתבים 3. הפתון היחיד שלי זה לותר על אזרחות ישראלית מאחר ואני קיבלתי כבר אזרחות אמריקאית ולבוא לארץ בסיטואצית תייר 4. אם אני לא אזרח ישראלי אפשר לעכב לי יציאה מהארץ על מזונות או לא מישהו יודע תשובה ברורה?

eli79a

New member
שאלה כל מי שיודע נא לעזור לי!

אם אני לא אזרח ישראלי אלא הייתי בעבר (ויתרתי על אזרחותי הישראלית) והיום אני אזרח חוץ האם אפשר לעכב לי יציאה מהארץ בנתב"ג על מזונות? תודה לכל מי שיודע תשובה ברורה וודאית בעניין!

למעלה