לא רגיל לקבל לא

Delice

New member
לא רגיל לקבל לא

שלום לכולם,
אני חדש פה:).
במשך רוב החיים הייתי ביישן ובשנה האחרונה רק חטפתי אומץ להזמין בחורות לצאת. חוץ מפעם אחת שקיבלתי כן ופעם אחת שבחורה הזמינה אותי לצאת(ושני אלה היו בין שבועיים לחודש עד שזה נגמר) בפעמים הספורות האחרות קיבלתי לא.
לפני שבועיים הזמנתי מישהי מהעבודה שלי לצאת איתי והיא דחתה אותי כי היא אמרה לי שהיא יוצאת עם מישהו אחר.
הפעם זה כאב לי יותר מפעמים קודמות ונראה לי שזה בגלל שאני צריך לראות אותה בעבודה כל הזמן(לעומת פעמים אחרות שלא ראיתי את הבחורה יותר, כי זה היה בזרימה בכל מיני מצבים שאחרי זה לא ראיתי אותה)
אני חושב שזה בגלל שאני לא רגיל בכללי בחיים לקבל לא, כשאני רוצה משהו אני משיג אותו אבל עם בחורות זה לא קורה...
אני אשמח לשמוע תגובות(לכאן או לכאן, אני לא מחפש ליטופים אלא איך להתחשל ולזרום ולקבל לא :) אז לא לחסוך במילים )

נשמע שאתה עדיין ביישן, נשמע גם שאתה רואה בזה שמישהי תענה לך אתגר או הישג והפעולות שלך מונעות מאגו.
ככל שמתבגרים לומדים את נושא היחסים בין בנים ובנות, בד"כ זה קורה בחטיבה ותיכון לפעמים בגילאים מתקדמים יותר.
גם מצפייה בחברים לומדים זאת ואם אין הרבה אז לשבת או לעמוד בצד ולהתבונן איך אחרים מתחילים? איך מבינים אם הבחורה מעוניינת לפני שניגשים ? איך ניגשים ? מה אומרים ? מתי מבינים שלא ולא מציקים ומתי מבינים שהיא משחקת משחקים ? איך ומתי כדאי להציע לצאת לדייט ?...
מאמין שכשתוכל לענות לעצמך על השאלות של מאיזה מקום הדברים באים ? מה טוב לך ? מה אתה אוהב בלהיות לבד ומה כשאתה בקשר עם מישהי ? וכו' תוכל להגיע לתשובות של שאלות מתקדמות יותר.בהצלחה !

2461

New member
מצחיק שאתה כותב ככותרת "לא רגיל לקבל לא"

אבל בעצם רוב הזמן אתה מקבל לא חח.

תראה העצה שלי היא פשוטה - כבחורה אני יכולה להגיד לך שזה לא ממש קשה.
אתה צריך סה"כ להיות קשוב לבחורה שאיתך, להיות ידיד קודם (חשוב!), להיראות טוב (בשמים, מסטיק בפה וזה...) ולא יותר מדי "לחזר".
אם תזרום בקטע קליל, אז יהיה לך יותר קל.
אם תראה "נואש" אז חבל על הזמן.

בהצלחה תשתף איך הולך

Animal Raw

New member
עיצה

תפסיק להיות ילד.
אתה הולך לקבל "לא", ועוד "לא", ועוד "לא"- עוד מאות פעמים (כל עוד תמשיך לנסות).

עדיף לקבל אלף פעמים "לא", ולדעת שאתה לא מפחד לעשות מה שנראה לך, מאשר להפסיק לנסות.
יצאת גבר שהצעת, תמשיך לצאת גבר, יאללה סע.

MahoKumagoro

New member

סחטיין, לא נראה לי שאפשר לנסח את זה יותר טוב.

היי וברוך הבא

תראה, הגישה שלך של "כל מ שאני רוצה אני משיג", היא ילדותית ומעט שחצנית.

אני יודעת שבחורים בגישה הזו מאד מאד מרתיעים אותי, כי צריך להשאר עם הרגליים על הקרקע, מציאותיים, וגם צניעות לא תזיק.

גם אם היא היתה פנויה, לגיטימי וקורה שיש סירובים, לא מת העולם, וממשיכים הלאה.

יכול להיות שסתם זה כואב לך כי הסירוב פגע לך באגו, ואגו זה לא משהו שטוב שהוא בשמיים..

לא חושבת שזה כי אתה רואה אותה כל יום, עדיין מומלץ לשמור על יחסים טובים עם האנשים שסביב מקום העבודה, אתה לא ילד....

וזה שאתה לא מקבל "כן" כל פעם, אמור לתת לך גישה טובה יותר לחיים.

אם עד היום זו הגישה שדגלת בה, הגיע זמן לשינוי.

ביישנות היא תכונה מתוקה , שווה לשמר אותה, הבטחון שצברת הוא דבר טוב, אבל בטחון מופרז, זה אחד הדברים הכי מכוערים באנשים, אני בטוחה שלא היית רוצה

להמנות עליהם.

למעלה