לא ראיתי כלום!!!!

לא ראיתי כלום!!!!

לא ראיתי התנצלות של מלאך בודד אלא רק הודאה בטעות שנכנסה לכאן בטעות. לא ראיתי את מנהלת הפורום שתשיב על חוסר יציבותה בהערכתי תחת אותה הודעה. לא ראיתי את מאות מעריציה של מלאך בודד... ראיתי בתוך פנייתה האחרונה של מלאך בודד נסיון נוסף להפוך את ``חבורת הנוודים`` לעדר שהולך ללא מחשבה אחרי מנהיגו---איזה גיבוב שטויות ,הכיצד בדיוק הזמנתי אותם והלהמתיהם כנגדך????שוב אינך נותנת קצת קרדיט לבגרותם ועצמאות מחשבותיהם????האם אעז לטעון שמי שסינגר עלייך בא מטעמך? ראיתי נסיון להאשימני בהתחזות לשרה גבוהה ויפה כי השם באי-מייל הוא ``שגוי``.ואני לתומי סובר כי השם במייל הוא ראשי התיבות של שרה גבוהה ויפה.ולידיעתך,מלאך בודד,אני חיפאי והגב.` שרה הנכבדה מתברר כלל גרה רק 150 ק``מ ממני,גולשת מיום הווסד האינטרנט בארץ,בעלת טור בעיתון אך את חושבת שאת יכולה לקטול כל אחד בספקולציות שלך.אישה נאורה ובת תרבות לא מכפישה שוב בתוך מכתב שנועד לשמש כאילו כהתנצלות!!! יכולת לשלוח לה מייל ולקבל אותם נתונים שאני גיליתי ולא להכפישה או לבטל דבריה בזילותה אבל אולי כך נהוג אצל האלטיסטיים ,מי יודע?! ראיתי שמנהלת הפורום נאלמה דום,לא ניראתה בפורום,לא ניסתה להרגיע הרוחות,פשוט התבטלה כליל בפני המלאכית הבודדת לאות לויאליות מהגן.בושה! ראיתי שאמנם הגיע דור חדש לתפוז וגם אותו יחליף דור אחר-כך נוהג העולם ואין למי שצריך לנטוש כיסאו להשאר מר לב וזעפן.זה מתאים רק בכנסת או בממשלה שם לא יודעים להיפרד מהכסא ,ואם כן אז רק בתוספת של פתיחת קופסאות פנדורה. ראיתי חברים ובעיקר חברות טובות שהביעו שאט נפשם מהמלאכית הבודדת וזאת על דעתי אך לא מטעמי כי פשוט לא מצאתי את הדרך איך להעביר להם את כספי השוחד.איזה מזל שבמקרה היתה דעתם כדעתי בכל מקרה. מי יתן ועכשיו לאחר הסתלקותה של המלעיזה מהפורום נוכל לשוב לכתוב שיריינו והגיגינו כפי שהיינו מורגלים.

FireAngel

New member
אתה מגעיל אותי!!!

אין לי שום כוונה להגיב על רוב מה שאמרת ולא בגלל שאני מסכים איתך אלא בגלל שאין לי כוח... אבל לגבי קסנדרה שלדבריך ``נאלמה דום`` אני סומך עליה שעוד תחזור ותעשה פה את הסדר הראוי! לדעתי הסדר הראוי זה לגרום לך לדבר פחות שטויות אבל אני אשאיר את זה לשיקול דעתה! ואם היא מחליטה לתת לעינבל להגיד את הדברים שהיא אמרה כנראה שיש לזה סיבה! תחשוב על זה...

למה כל המלאכים מגעילים?????

מלאך האש =מלאך בודד???? אם היית מתנסח ב``אני בז לך`` האם לא היה בכך די??? משהשתמשת במילה ``מגעיל`` על בן אנוש ,אף שאינו ``משכיל``(לדעתך) לא נותר אלא לקבוע סופית שארסיות לשמה אינה אף ביקורת ספרותית. ואני רק בז לכם !!!!

FireAngel

New member
``אני בז לך`` חתיכת אפס מתנשא

אני מתחיל להרגיש לא מתורבת רק מהכתיבה שמופנת אליך! תוריד את האף המתרומם שלך ותתחיל לדבר כמו בן אדם לפני שאתה חושב בכלל לדבר כמו בן תרבות! אפילו צורת הכתיבה שלך מתנשאת! מה אתה חושב שיש לי בעיה לעבור לנוסח סיפרותי משהו? אני מבחירה כותב לך בשפה פשוטה וחד משמעית בתקווה שתבין ותפנים את הדברים! אתה יודע מה? כל הקטע הזה מיותר! יש לי רק בקשה אחת - לפני שאתה מדבר ``תכין שיעורי בית`` תדפדף רחוק רחוק אחורה בעמודי הפורום ותקרא דברים של המלאכים ה``מגעילים`` האלו כביוכול ונראה מה יהיה לך להגיד! אח``כ תחזור אליי!

alexsam

New member
מי ...

מי הביא לכאן את הדמוי סופר הזה ``ארבל``...... ואיך אפשר להחזיר אותו לאותו מקום שממנו הוא בא?!!

למעלה