דנבר - פיניקס
ברגע שפתחנו לא טוב, נגמר העניין, קשה מאוד לחזור מפיגור מולם.
הגעתי למסקנה מרחיקת לכת - הסאנס ממש, אבל ממש טובים בלהיות יותר טובים ממך. אם הכלים לא עומדים לרשותך ואתה בנחיתות מסוימת, נגמר הסיפור. הייתי ממש מתבאס מהתוצאה אם הם לא היו עושים ללייקרס מה שעשו לנו רק לפני שבוע וחצי בערך. וכשחושבים על זה, זה כל כך אופייני לכריס פול. ברגע שיש יתרון מסוים ביחסי הכוחות (או יתרון בסקור לצורך העניין), מנצלים אותו עד תום. אין פוזשנים מבוזבזים, אין זריקות נמהרות, אף אחד לא עושה שטויות בהגנה, מאבד ריכוז או סט מתכנית המשחק. הוא מחזיק את כולם קצר, ומציב אותם בעמדה לנצח. הם עצרו מיני-ריצות באופן מיידי.
אי אפשר להפוך אותו (פול) לסקורר של 40 נקודות, הוא טוב מדי עם הכדור ביד מול ההגנה שלנו. של מי היה הרעיון הזה בכלל?.. זה או שאתה מקבל 17-15, או 28-8 באחוזים טובים, take your pick.
אני נדהם מהיכולת שלו בשלב הזה של הקריירה, חשבתי שהוא יותר שחקן של 16-18 נק' 8-10 אס' באימפקט נמוך ממה שאנחנו רואים, לא ידעתי שהוא עדיין מסוגל להפוך לסופר סקורר בלחיצת כפתור, פשוט mid range assassin. חחח זכור לי כשהוא רק הגיע ליוסטון, שאלו אותו במסיבת עיתונאים אם הוא יפסיק לזרוק מחצי מרחק עכשיו, הייתי ממש מובך בשבילו שהיה צריך 'להגן' על סגנון המשחק שלו.
חייב להודות, שיחוק של מאלון להחליט ללכת ככה על ריבאונד התקפה. זכור לי שבפתיחת העונה עקבתי אחרי הריבאונד של פיניקס, משחקים בהרכב די נמוך. הקנה לנו הזדמנויות שלאו דווקא ידענו לנצל.
חשבתי שעד לגיים 3 יוקיץ' די הגיע למבטים שלו, למרות ההגנה של איידון. במשחק הזה לעומת זאת? וואו, DA ממש דחק אותו בפוסט לזוויות קשות (אפילו במונחים שלו) והקשה עליו, יוק אמנם לא פגע בזריקות פנויות (5-9 מהקו 1-6 לשלוש), אבל את הקרדיט ניתן לאיידון.
למרות זאת, מאוד אהבתי שהוא didnt let up והמשיך לזרוק, לא הייתה באמת ברירה אחרת. לא הבנתי מה קורה עם MPJ, פתח טוב ואז נחלש, שיחק רק 30 דקות ולא הלכנו אליו מספיק במחצית השנייה. יוק סובב את הקרסול בראשונה, נקווה שהם פשוט יהיו בסדר בסיום הסדרה.
האנרגיות היו ממש מאכזבות בפתיחה, יוק קיבל את הפרס, שמענו קצת מחיאות כפיים ואז כולם הלכו לישון. חייב להודות שהביתיות שלנו די אוברייטד, כל הקטע עם הaltitude לא באמת תופס, הם נראו בכושר יותר טוב מאיתנו. וברגע שהם יוצאים לריצה? דממה, הייתי בספרייה השבוע והיה יותר רעש. מוריס קלע כל מה שהחטיא בשתיים הקודמים, מאמין שנראה אותו (או את ברטון) בחמישייה בגיים 4. זהו.. הייתי מוסיף שסאריץ' אחלה שחקן, די נשכח כי חווה ירידה ביחס לציפיות שיצר לעצמו. פיין ממשיך להצדיק את שמו, יש להם 9 ראויים ברוטציה.