לא קשור

משוגעת17

New member
מתי זה?

תכיני להם ארוחה בבית עם מאכלים שהם אוהבים ותערכי את השולחן באופן יפה כמו במסעדה, עם מפיות וכו' ותקשטי את השולחן עם ניירות צבעוניים או פרחים או נרות ורוב הסיכויים שהם ימותו על זה! תענוג

../images/Emo207.gifהודעה שלדביר אסור לקרוא../images/Emo3.gif

אז דביר,אם במקרה אתה משוטט פה-בבקשה תסגור את ההודעה ואל תקרא את התגובות (בתקווה שיהיו). אז ככה, בחצי השנה האחרונה הפכנו להיות משפחה לכל דבר. גם בסממנים חיצוניים וגם בתחושות פנימיות. הייתי רוצה לציין את זה באופן מיוחד- יום המשפחה הראשון שלנו כמשפחה. יש לכם רעיונות איך עושים את זה? גם העובדה שזה כל כך בסמיכות לחג האהבה לא כ"כ מקלה עליי... אשמח לקבל רעיונות

משוגעת17

New member
יואו איזה מותק החבר שלך ../images/Emo13.gif

כותב לך הודעות אהבה בכרטיס האישי...
אמרת שהפכתם להיות משפחה לכל דבר, כלומר אתם נשואים? בכל מקרה יש לי רעיון בשבילך
יש את הולנטיין דיי ב14.2 ואת יום המשפחה ב18.2 אם הבנתי נכון? תשלבי את שניהם! תעשי לו חמישה ימים של גן עדן! כן כן כן
תמלאי לו את כל הבית בנרות (אלא אם הוא שונא את זה), ותעשי לו מסאזים ותצאו לאנשהו כל ערב במשך ה5 ימים האלה
או משהו כזה. הלוואי ולי היה זמן לעשות לו משהו כזה

לא נשואים. לא מאמינה בזה../images/Emo13.gif

למרות שהוא כן, אז אני מניחה שגם זה יקרה ביום מן הימים... 5 ימים של גן עדן נשמע לי אחלה. יש לך 5 רעיונות, אחד לכל יום?

משוגעת17

New member
אני מאמינה שאת יכולה לחשוב

בעצמך על דברים שמתאימים לכם ואתם אוהבים... אבל אם כבר, אני שופעת רעיונות
גם אם לא כולם מקוריים: 1. ללכת לסרט 2. ללכת לים 3. ללכת למסעדה 4. ללכת לפאב\בר 5. להתפנקקקקקקקקקקק בבית
ארוחה, יין, נרות וכל הקיטש הממש לא מקורי הזה, ושמן ארומטי למסאזים או איך שקוראים לזה
וקונדומים כמובן. יאללה תעשי חיים!

למעלה