לא קשור..............

לא קשור..............

היי לכולם אני חושבת שרובכם יודעים שאני נוסעת לטיול לתקופה מסויימת רציתי לנצל את הפורום הזה כדי "לדוג" אנשים לשתי מטרות: 1. שותפה מקסימה במקומי לדירה מבערך אמצע אוקטובר (יש עוד שתי בנות מקסימות בדירה) 2. אם יש מישהי חמודה ואינטלגנטית שמחפשת עבודה למשרה במשרד שהייתי אמורה להתחיל לעבוד בו (אם לא הייתי נוסעת) זהו משרד מקסים וחביב (וקטן) של עורכי דין והתפקיד הינו מזכירה אבל מזכירה עם ראש גדול שבערך תנהל להם את המשרד. (חשוב לי למצוא להם מישהי במקומי כי הם מקסימים באמת) למעוניינים שילחו לי בבקשה אי מייל או שרשרו בהקדם האפשרי תודה ובאהבה טל

דווקא כן קשור..............

עדיין לא הפנמתם... אתם לא צריכים תירוצים כדי לכתוב לפורום הזה. עצם העובדה שאתם נוכחים כאן, מול הפורום הפתוח על מסך המחשב שלכם, כבר מוכיחה שאתם לוחמים, או קשורים לדרך הלוחמים, או לפחות אמורים להיות נוכחים כאן, מול מסך המחשב, שפורום "דרך הלוחמים" מתנוסס עליו בגאון. ולפיכך, כל דבר שייכתב כאן, אמור היה להיכתב כאן. ואל תטרחו לחשוב: "האם זה אמור להיכתב כאן?" מפני שאם אתם כותבים את זה, סימן שזה אמור להיכתב כאן, אז פשוט תכתבו את זה... עצם העובדה שאתם כותבים הודעה בפורום, כבר עושה את ההודעה הזאת למתאימה לפורום הזה, כבר עושה את הפורום הזה למתאים להודעה הזאת. אז אין צורך להפעיל שיקול דעת נוסח "רגע, זה מתאים לפורום הזה, מה שאני הולך לכתוב כאן – או לא", כי התשובה תהיה תמיד "כן", אז חבל על המאמצים של יצירת השאלה ביניכם לבין עצמכם. ההודעה של טל ביחס לכך שהתפנתה עבודה של מזכירה במשרד עורכי דין מקסים + מקום בדירה עם עוד שתי בנות מקסימות, היא לחלוטין רלוונטית לפורום זה. איך היא רלוונטית? קראו שוב את ההודעה מתחילתה ותבינו...

למעלה