לא קשור!

blinkme

New member
לא קשור!

זה לא ממש קשור לפורום או לבלינק אבל מישהו מכם רואה jackass???????????

BlinkDude

New member
בטח!

אני רואה ג´אקאס, וזאת תוכנית מצחיקה, אבל לא כל הזמן שהם סתם נוסעים בכל מיני מקומות ונתקעים הדברים זה סתם דפוק, אבל במתיחות ובכאלה שהם עושים דברים דוחים זה ממש

TaMnOoN

New member
הקטע הכי מצחיק

זה כשהשמן הזה עשה כאילו הוא היה חייב לחרבן, אז הוא רץ לתא של שירותים כימיים, ומסביבו היו מלא אנשים, ואז שמעו אותו מחרבן ונאנח, ואז ווי מן יצא החוצה... נקרעתי...

182sparky

New member
כן בטח

אני מת על jackass וזה די נחמד שהם מתרסכים לתוך עצים עם אופניים

~BLINK182_gurl~

New member
כן......... אוי זה כל כך דוחה.....

יש את הקטע עם הביצים....... התחרות אכילת ביצים.......... אוי ויי לי!!! זה כל כך כל כך כל כך מגעיל....... חחח אבל חייבים לראות את זה.... זה ממכר.... אצלנו ילדים בשכבה עושים jackassים כל הזמן.... חחח נכון דניאל??? sHiRa

Manic Subsidal

New member
חחחח... כנ"ל

פעם אני ואיזה חבר שלי קפצנו והתרסקנו לתוך ערימה של כיסאות... למה?? עד עכשיו אני לא יודע

TaMnOoN

New member
הכי אהבתי את השיר שלו

the bum bum song - my bum is on the door, my bum is on the door look at me my bum is on the door והקליפ היה חמוד...

blinkme

New member
טום גרין בכלל לא מצחיק

הוא מפגר הוא חושב שהוא מצחיק אבל אין כמו גק אסס

silverpunk

New member
תגידי

אוף זיינת בשכל באמא שלי כמו ילדה קטנה "הוא בכלל לא מצחיק" עכשיו מה את רוצה שאני אגיד הוא כן ואת תגידי הוא לא ואני אגיד הוא כן ואת תגידי הוא לא וכך זה ימשך britney lover שכמותך!!

blinkme

New member
טום גרין

שיוואו נו די איך ידעת שאני אוהבת את בריטניnot רק אל תספר לאף אחד טוב אני בסך הכל אמרתי את דעתי על טום גרין

xero1

New member
CKY זה הכי טוב

Camp Kill Yourself זה כמו ג´יקאסס, רק באורך של סרט ויותר מפחיד....

bubolls

New member
מי לא ראה?

זה מצחיק והכול אבל חלק מהדברים לא שווים צפיה!!!!

blinkme

New member
סטיבו פשוט הורס

הוא הכי משוגע שם הוא עושה תדברים הכי מטורפים

TaMnOoN

New member
wee-man rules!!!!!!!

פעם הוא התחפש לאומפה לומפה מווילי וונקה ומפעל השוקולד... איזה חמוד...

אני רואה אבל...

יש קטעים שגורמים לך לאבד את ארוחת הבוקר... ביחוד הקטע שהיה את האיש הזה שהכין חביתה והקיא את הביצים... בעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה