לא קשור לפרוג אבל....

crime zone

New member
לא קשור לפרוג אבל....

בואו נקצר את הסיפור: 1. שמעתי שיר יפה 2. גיליתי שללהקה ששרה אותו היא להקת ניו וויב שקוראים לה COLOURFIELD 3. בדקתי באמזון בלינק הזה: http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-form/104-8617897-8904711 4. ועכשיו נשאלת השאלה איך לעזאזל הדיסק עולה 260$ !?!? 5. אנא הסבירו ופרטו מה העניין בבקשה. 6.בברכה.

MajorWinters

New member
בקשר לשאלה...

זה אכן עסק מוזר... לפי מה שהבנתי מרפרוף קל בתגובות, זה משהו מאוד נדיר, ולא עשו לו ReIssue לכן, אפשר למצוא אותו רק במכירות צד-שלישי, במאוד יקר. יש גם גרסא שעולה 14 דולר, אבל זה מוזר, כי זה Pre-Order ל2011... משונה.

crime zone

New member
אני ממש לא מבין את כל העניין

דיברתי עם אחי שמבין די הרבה בנושא של NEW WAVE הוא אמר לי שיכול להיות שזה משהו שקשור לחברות תקליטים, הפצות, זכויות וכל מיני כאלה... אבל אני עדיין לא מבין איך המחיר כ"כ מגוחך. אפילו שזה רימאסטר והכל. אפילו בוקסים של הלהקות הכי נחשות לא מגיעות לכאלו מחירים. בגלל זה רציתי עוד דעות בנושא ואגב הכינוי הוא פראפראזה ל"קרימזון" תמיד תהיתי אם אנשים קולטים את זה..

MajorWinters

New member
מגניב...

King Crime Zone באלבום החדש In the Wake of the Pussy-Don. כולל את הלהיטים: Stolen Angel Homeless and Negro Black The Night Watch

למעלה