לא קשור לפורום

Le Fay

New member
כי מישהו החליט לכשכש בכלב.

חוצמיזה שכחתי לומר תודה רבה - הנוכחות השרמנטית שלך העלתה ברמות את מפלס המוראל ליד המנגל (וכן, בדקתי עם האחרות לפני שדיברתי גם בשמן).

barr1969

New member
מודָה- אני אחת מהן

בנדם, היה כיף לנפנף לידך. ואגב תודה רבה- אני חושבת שקצת שכחנו, אבל לך, פיה, מגיעה כל התודה. קטונו ליד כושר המנהיגות והארגון שלך.

Mr Majar

New member
ידעתי שליד המנגל יושבים השווים של החבורה

(יושבות במקרה הזה) חוץ מזה אשמח אם נתראה יותר מפעמיים בשנה.

Le Fay

New member
../images/Emo3.gif כן בטח...

אנחנו נשמח כפליים (התקף קל של מגלומניה. יעבור צ'יק צ'אק).

דסדס

New member
לטובת הפלאפונים

14.5.07 כל מדינת ישראל בשחור ב14.5.07 כל תשבי ישראל, נלבש חולצות שחורות, כמחאה על עשרת חודשי החטיפה של החיילים הישראליים. ביולי 2006 לפני 10 חודשים, נחטפו אהוד רגב, גלעד שליט ואודי גולדווסר. כמעט שנה שאף אחד לא שמע מהם כלום, ולא יודעים היכן הם נמצאים, האם הם חיים, מה מצבם, ומה עבר להם כל התקופה הארוכה הזו. כמעט שנה שהמשפחות שלהם לא מתפקדות, ועושות הכל כדי להחזיר אותם הביתה. כמעט שנה שלמה שאף אחד לא עשה שום דבר כדי להחזיר אותם. כמעט שנה עברה ואף אחד לא יודע מתי הסיוט הזה ייגמר. אנחנו לא ניתן לנושא הזה לרדת מסדר היום!! אנחנו, כל תשבי מדינת ישראל, נתאחד ביחד ונעשה הכל, כדי שהחיילים יחזרו במהרה חבתים שלהם! אלו 3 חיילים שהלכו להגן על המדינה!! להגן עלינו!! ב14.5.07, יום שני, כולנו ניהיה עם חולצות שחורות, ואנחנו קוראים לך אהוד אולמרט- תחזיר את החיילים לבתים שלהם, לחייהם הנורמאליים כשהיו קודם!! נא פרסמו את האתר לכל מי שאתם מכירים ובכל דרך אפשרית.

אומי5

New member
נקודת מבט של חטוף פוטנציאלי

דבר ראשון : כחייל (מילואים )בצבא הגנה לישראל אני יצא לכל מבצע שיכלול שחרור שבויים . לאומת זאת כחייל בצבא הגנה לישראל אני לא רוצה שאף אחד יבוא לחפש את הגופה שלי . לא שווה שלאמא אחת יהיה קבר לבכות עליו במחיר עוד אמא בוכה. תחשבו איך היה מרגיש נחשון וקסמן אם הוא היה נשאר בחיים אחרי שניר פורז נהרג. (תזכורת : נובמבר 94 נחשון וקסמן נחטף וצוות מטכ"ל בפיקוד ניר פורז נשלח לחלצו בביר נבאללה,במבצע ניר פורז ונחשון וקסמן נהרגים) אני לא הייתי רוצה להיות במצב שבמבצע לשיחרורי ימות או יפצע חייל אחר. צריך לזכור שכל עיסקה כזו של מליון מחבלים חיים בעד גופה ,מעודדת את החטיפה הבאה. אני כמובן לא שופט את המשפחה שבאופן טיבעי עושה הכל למען יקיריה ,אבל עדיף שהם יהיו האחרונים. אל תחלצו אותי אומי אגב ,מה שבוטן סיפר על פינקי ,אחרי הפציעה שלו יצא מבצע לחיפוש הרגל שלו ,לדעתי טעות .

אומי5

New member
תיקון

בוטן תיקן אותי בע"פ הערב ,לא יצא מבצע לחיפוש הרגל . חיפשו אותה תוך כדי משהו אחר (או משהו כזה). בכל מקרה הקצאת כוח בשטח עוין לחיפוש רגל כשכבר אי אפשר יהי לחבר ,זה מהלך מוטעה לדעתי.

boten d

New member
וגם זה לא קשור

תוך כדי האירוע דובר על חיפוש החלקים החסרים. לא משהו מיוחד או ששלחו חיילים לחפש כמשימה מוגדרת (ככל הידוע לי)

למעלה