לא קשור לכלום

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
לא קשור לכלום

אתם לא מאמינים/ות מה קרה לי ?! אני עדיין בשוק מעצמי
היה צריך להיות לי מבחן היום ב-9 בבוקר ולא התעוררתי, זה פעם ראשונה שזה קורה לי, אני ממש אבל ממש דפוק
! אבל חפיף יש מועד ב', אמנם זה רק בסוף אוגוסט אבל בקטנה

nawa

New member
א זהו ששמתי והתעוררתי מהשעון

אבל זה היה ממש מוקדם ב-06:30 בבוקר (תיכננתי לצאת בסביבות 07:30 כי יש לי איזה שעה נסיעה למכללה) אז אמרתי לעצמי ואללה נמנמם עוד איזה 10 דקות ואז נקום וכשקמתי היה כבר 08:45 והמבחן מתחיל ב-9 לא היה טעם להתארגן ולצאת... אבל כמו שאמרתי , הכל בקטנה , יש מועד ב'... אגב ברוכה השבה, היית חסרה לנו במפגש !

N E Z E K

New member
חחחח.... בקטנה נאור מותק :)

אם יש מועד ב' אז סבבה... אבל בתנאי שתתעורר למועד ב'.. :)

אתה?

זה שאמר לי שהוא חנון? להההההההההה לא יכול להיות, סתם חפיף תחכה למועד ב' ותתרגל קימה בזמן.

DidjiT

New member
נו באמת..אתה יודע מה עכשיו יקרה?

יהיה לך לחץ עם שאר המבחנים! אין לך בושה?? ככה לא מתעוררים?? אני בהלם !!!
פעם הבאה שיש לך מבחן אתה תגיד לאמא שלך שתצלצל להעיר אותך.. ורק ככה תלמד.. באמת.. הילדים של היום

nawa

New member
חחח...גם אני בהלם !

אולי את רוצה להיות השעון המעורר שלי ?? ואני מחפש גם מצפון אז מי שרוצה להיות המצפון שלי , מוזמן !

DidjiT

New member
אני מצפון! אני מצפון! אני מצפון!

אני טובה בזה.. תשאל את הילה!! איזה רגשות אשם אני תמיד עושה לה... יש.. 50 ש"ח לשעה!!

sHotZy M

New member
נאורוששששששש!!!!

חפיף מותק!!!!!
"לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר
"
ככה תוכל לחזור שוב על החומר, להיות יותר מודע לחומר אבל רק תדאג לקום בפעם הבאה..... איזה דרמן!!!!

edlessme

New member
כמו אצלי אתמול...

היום הראשון שלי בעבודה בקייטנה ואבא לא העיר... אחרי שאני מאחר באיזה 20 דקות מתקשר לפה המנהל... ו... אמר לי לבוא.. ו.. באתי... ו... היה איום ונורא... וגם היום היה איום ונורא... מה גם שישנתי רק שעה הלילה בגלל שאתמול הייתה לי מסיבת סיום...

N E Z E K

New member
חחחח... איזה באסה...

אני אומרת תפרוש... אבל זאת רק אני.. :)

edlessme

New member
לאאאא..

בינתיים אני עוד איכשהוא שולט על ההמון הערסוואטי שנפל עלי מבית דגן,שוהם וראשון... העיניין הוא שאני צריך לעשות איתם איזה הצגה על ארה"ב של 5-10 דקות מחרתיים ואין לי מ-ו-ש-ג איך לעשות את זה...

N E Z E K

New member
חחחחחח... אני הייתי אומרת שנדפקת..

איזה באסה.. :) דווקא על אר"הב?? אין משהו יותר מעניין?? מקווה שלפחות אתה מקבל על זה הרבה כסף.... אם לא........ :)

למעלה