לא קשור לכלום

לא קשור לכלום

אחרי שהות של 15 שנים בחו"ל החלטתי די בפתאומיות לשוב ארצה. ....וכן, קיבלתי קודם נפשית את העובדה הבסיסית שבארץ יותר קשה, שיהיה אחרת והשינו ענקי ויאתגר (מאוד)... ואז בא השלב של פיזית, לפרק את החיים שיצרת סביבך, את הקן הביתי בו התחבאת לך כל יום ואליו שבת בקראך לו "בית". השלב של לאמר שלום למקומות אותם את פוקדת יום יום, שלום לעיר שאת מכירה הכי טוב, להפרד מאנשים כי את מתגעגעת לאנשים אחרים ממש יותר מדי, וכל זה, צעד-צעד, ועולה המון, ויותר מכל.... פשוט............. קשה. אולי איזו מילה טובה תעזור? תגידו שיהיה בסדר....

אוססונה

New member
ברוכה השבה - מילה טובה.

בוקר ושבוע טובים! בהצלחה "נשמה חדשה". כן, צודקת יהיה לך קשה. אך, אני מקווה, כי לאותם אנשים אשר "התגעגעת" אליהם, יסייעו בידך. עם מעט סבלנות, אני בטוחה כי תצליחי.

פאמקי

New member
מדהים...

כמה שטוב לאנשים 'שם', הם מעדיפים לחזור ל'כאן'. אני לא ממש יודעת איך זה כשעוברים לחו"ל, אך יכולה לומר שגדלתי בגדרה, היו לי בה זכרונות נפלאים, ומאז שעזבתי, בגיל 10, כל חיי כמההתי לחזור אליה. כשהייתי עוברת דרכה, הייתי אחוזת התרגשות, כשביקרתי בה, הייתי מלאת געגועים... ואז חזרתי. 22 שנים אחרי. אומנם הקסם של הגעגוע פג, שיגרת החיים ו"מלחמת ההישרדות" נכנסו, אך כאן ביתי ופה אני באמת מאושרת! נשמע שאת רוצה לחזור הביתה, לזכרונותייך, לאהובייך ומשפחתך כי את זה לא תמצאי בשום מקום. המון הצלחה יקרה.

פאמקי

New member
להת' בקרוב...../images/Emo13.gif

אולי סוף סוף מישהי תצליח להוציא את חיפושיתינו מהעסק ולפגוש חברות קצת! במיוחד אחרי ההברזה ביום שישי

למעלה