לא קשור לכאן אבל.....

shirlove

New member
לא קשור לכאן אבל.....

אני מרגישה כ"כ לבד!!!ממש לבד!שבורה,מרוסקת,לבד!!!!!!! כולם מסביבי ואני כ"כ לבד!!!!ממי שצפיתי לקבל הכי תמיכה,בלי כוונה הוא פוגע! אין לי מושג איפה אני,מה אני,מה העתיד שלי... איך אני אעבור את הבגרויות,מה יהיה עם הלימודים,עם החברים...... כולם אומרים לי תבני את האשיות שלך,תסתכלי על העתיד,אבל קשה לי!!!!!!! אין לי עם מי לדבר,יש לי עם מי לדבר!דיברתי עם כולםםם אבל יש בי כ"כ הרבה בפנים,כעס,טינה,אכזבה,כאב,בדידות....דמעות! כשכולם יוצאים מהבית אני מרשה לעצמי לשכב על המיטה ולבכותתת לבכות עם עצמי לבכות לבד! אני כ"כ מאוכזבת,מאוכזבת מכל מי שלצידי,מאוכזבת.... כולם פוגעים בי בלי לשים לב,פוגעים בי במילים שלהם,פוגעים בי בצעקות שלהם,פוגעים בי...... אני כ"כ מאוכזבת מהעולם הזה,מאוכזבת מהאקס,מאוכזבת מבחורים חדשים שהכרתי מאוכזבת מכולם! אני כ"כ מאוכזבת מחברות שלי שגם הן פוגעות בלי כוונה,מאוכזבת מזה שהן כ"כ תחרותיות,שלא יודעות לפרגן,שאומרות דברים בלי להתכוון וזה רק מכשיל אותי. אני כ"כ מאוכזבת מהחיים שלי,מאוכזבת מעצמי! אני בוכה ובוכה וזה לא מפסיק,אני בוכה ובוכה והכאב לא חולף. אני פוגעת באנשים שהכי יקרים לי עם העצב שלי,אני מוציאה עליהם את העצבים שלי את הכעס שלי. אני מרגישה כ"כ בודדה,כ"כ ריקה למה שום דבר לא מצליח לי?!למה כל מי שמוצא חן בעיניי ואני בעיניו למה זה לא מצליח למה אין לי כבר כח ללמוד אין לי כח לשמוע את ההרצאות של תלמדי ותתפתחי, כ"כ קל לדבר כשרואים ושומעים הכל מהצד,זה כ"כ קל!!!!!! ולי,לי זה כ"כ קשה!!!!!! למה אני כ"כ לבד,מה יהיה.........

מותק...

אני גם מרגישה כמוך.. ויכולה לומר לך "תעשי רק מה שאת אוהבת.." ואין מה לעשות תמיד יש חוק מרפי.. ולגבי בגרויות יש שתי אופציות או שתדרבני את עצמך ככה בקטנה כדי ללמוד.. או שפשוט תחליטי זה לא בשבילי עכשיו וזהו.. השאלה שוב בת כמה אילו בגרויות ואיזה טיפוס את.. אני יכולה לומר שאני באותו מצב והייתי ככה סימסטר שעבר והצלחתי לעבור 7 מתוך 8 בחינות שלא הייתי בכלל בשיעורים.. שזה שיא
ותמיד תחשבי שאם את כבר בתחתית או כמו שאומרים <אסי וגרי אם אני לא טועה> אם את במיץ של הזבל.. נשאר רק לעלות..
המון הצלחה יודעת שקשה באמת.. אבל רק את יכולה להחליט מה יהיה.. תנסי לצ'פר את עצמך על מה שמגיע..

מולימול

New member
לפעמים אנחנו למעלה ...

ולפעמים למטה ... כמו גלים ... וכשאת למטה ... תשתדלי לחשוב על דברים טובים ושמחים ... זה עןזר לשפר את ההרגשה ... תחשבי על זה שאת מוקפת בהמון אנשים שמאוד אוהבים אותך החברות ההורים הידידים וכו' ...

shirlove

New member
כן אני יודעת שאני מוקפת .......

הבעיה היא שזה שאני מוקפת לא עוזר. זה לא שאני בדיכאון ולא קמה מהמיטה,אבל אפילו שכביכול כלפי חוץ אני שמחה בפנים יש לי כ"כ הרבה שאלות,מחשבות....אכזבה,געגועים

מולימול

New member
לכולנו ...

דעי לשמוח עם מה שיש לך . ישנה קלישאה שהחיים הם מתנה ... הם באמת מתנה והם יותר מידי קצרים בשביל שנהיה בדיכאון ובשביזות לכן תתחילי להתרפק על דברים טובים ושמחים שעושים ועשו לך טוב ותהני עם כל הטוב שסובב אותך . יותר מזה רגע שאנחנו עושים טוב לאחרים זה גורם לנו להרגיש טוב ... לכן צאי מהבית עם חיוך ותאמרי לעצמך אני הולכת לעשות חיים ולשמח את עצמי ואת האחרים כי יתכן שמחר כבר לא אהיה כאן ...

shirlove

New member
כן תודה על העצות

ובכל אופן זה היה רגע של משבר,טבעי לא?!

shirlove

New member
אני רוצה בגרויות

אני חייבת את הבגרויות לעצמי אבל ממש קשה וכבר אין לי כח.....מה שגם בגיל הזה יש לי כל מיני דברים אחרים בראש,אהבה בעיקר

shirlove

New member
ולעשות מה שאני אוהבת לגבי מה?

כל מה שאני אוהבת אני עושה,זו לא הבעיה......פשוט לפעמים יש דברים שכבר אין כח להלחם עליהם.

תגובה

נסי להשתתף במסגרות שמענינות אותך, כמו חוגים ולמודים של נושאים שמענינים אותך. אז גם תהני מהלמודים וגם תמצאי חברים חדשים. אם את לומדת בבית ספר, נסי שם ליצור קשרים. נסי למצוא ענין בלמודים ולהנות מהם. אל תתני להרע לך, למדי את עצמך להגן בתקיפות על זכויותיך. קשרים החשובים לך השתדלי להשקיע בהם ולטפחם בנתינת אהבה. עשי דברים שאת אוהבת ואז תרגישי יותר טוב.

למעלה