לא קשור להנקה אבל

קארין 25

New member
לא קשור להנקה אבל

יש לי שאלה ואשמח לקבל מכן תגובות
ליאל המתוק שלי אוטוטו בן 3 חודשים
ושאלתי היא האם אתן ממליצות על קורס שחיה לתינוקות ? האם מומלץ/בריא להתפתחות וכו´.
אשמח לקבל תגובות.
תודה מראש

גם אני שאלתי על זה לא מזמן ומתלבטת../images/Emo5.gif

אני מתה לקחת את איתמר (5 חודשים) ושמעתי מהמון רק דברים טובים באמת, וזה נשמע לי חוויה מדהימה וגם חשוב וטוב מוטורית.... אבל..... שמעתי על כאלו שהגיעו לניתוח כפתורים באוזניים בגלל דלקות אז אני מתה מפחד
נראה מה יהיה... בסוף בטח כן נלך

שחר בקורס כזה

מגיל שלושה וחצי חודשים (היום היא בת שנה וחדש וחצי) ונהנת מאוד .הקורס עוזר מאוד לחיזוק השרירים להתפתחות ולביטחון עצמי. בכל השנה הזו (ושחינו לכל אורך החורף)לא היו לה דלקות אוזניים (רק התקררויות ולדעתי הן לא קשורות לבריכה)ומספיק לראות את האושר שממלא אותה כשהיא רק רואה את המים.. אז כמו שאת מבינה אני ממליצה. עינת.

קארין 25

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifרבה בנות-טלי עזרת לי מ

מאוד. אני מאוד מאוד רוצה לרשום את ליאל החמוד שלי לקורס כזה. אני הולכת לברר איפה יש קורס כזה בסביבה ( אני מאשדוד ) וכמה עולה כאן קורס כזה. נעדכן בהמשך.

רונה 30

New member
יופי טופי אחותייייייייי ../images/Emo6.gif

כנסי לצ´ט הנקה , אני שם.

אנחנו התחלנו בערך בגיל הזה

ועדין ממשיכות כבר בסדנה מס´ 2. דפנה מאד אוהבת את השיעורים והמים החמים. למדנו לצלול, והיום אין איתה בעיות בלחפוף את הראש (כמו הגדולות שלי). אני מאד ממליצה על שיעורי שחיה לתינוקות ובכלל מים לתינוקות. ובתל השומר ששם אנחנו לומדים מתחילים קורסים מגיל 3 חודשים. והנה הטלפון לבירורים - 5303000 - 03 וזה דרך מועדון יולדות. הטלפון הישיר של הבריכה של השיקום שם לומדים הוא 5303720. בהצלחה.

למעלה