לא קשור לגמילה

זולו60

New member
לא קשור לגמילה

הטלוויזיה בחדר שינה שלי שווקה. היא מאוד ישנה (סילורה) אני מחפשת טלוויזיה "17 ושל פירמה טובה משהו מכם יודע מכיר ויכול להמליץ לי. באינטרנט ראיתי טלוויזיה אחת של "17 של חברת סמסונג 1600 ש"ח מחפשת זולה יותר ואולי חברה מוכרת יותר תודה זולו

זולו60

New member
תודה

אני מכירה את זאפ מכל המבחר היתה רק טלוויזיה אחת במידות שאני רוצה. של חברת סמסונג רציתי דווקא לדעת על חנויות בצפון כולל איזור חיפה שם מוכרים טלוויזיות בקרוב אקבל את ספר דפי זהב של הצפון אולי אמצא שם. פשוט חשבתי אולי אהיה לקי (בת מזל) ומישהו יכתוב לי - כן יש לי או לחב שלי טי וי כזו וכזו טוב לא אמשיך תודה פורמה על התיחסותך.

spark lite

New member
אני קניתי גרץ

ב 850 שח בערך 21 אינץ לכי לחנויות שלא מתפרסמות בזאפ למרות שזה המקור הראשון לבדיקה אצלי בכל מכשיר חשמלי אבל לפעמים בחנויות חשמל יש הפתעות שלא מתפרסמות באינטרנט

פורמה

New member
וואלה מבריק

כשחושבים על זה, זה גאוני. אם היא תחפש בזאפ היא תשרוף פחות קלוריות מאשר כשתחפש בין חנויות... אה? יותר שווה

זולו60

New member
בזיל הזול

כמה זמן יש לך אותה האם את מרוצה. פעם קניתי טוסט אוון גרצ ולא הייתי מרוצה מאז אני מסתייגת מהשם הזה. בכל אופן נכנסתי לבסט בי והיו להם טלוויזיות לפחות מ9 חברות שונות הבעיה היתה שלא היתה להם ולו טלוויזיה אחת של "17 בנתיים מצאתי טלוויזיה אחת "17 שנמכרה דרך אתר זאפ ב3 חנויות המחיר מ 1390 עד 1600 ופעם ראשונה שראיתי את "תן מחיר" הצעתי 1250 כולל הובלה הום קיבלו את הצעתי. אקבל אותה תוך 10 ימים. והיא תהיה על הכיפאק - אמרו לי לא לומר אני מקווה - אז נו איך זה נשמע? ובעניין העישון אתמול והיום היה לי קשה מאוד. טוב הולכת לראות בערוץ 3 את הטלנובלה הברזילאית בשעה 20.05 אולי אכנס לפורום מאוחר יותר אוהבת אותכם זולו

זולולולו

למה את מתעקשת על ה-"17 לאלוהים פתרונים. בכל אופן אני קניתי לפני חודש טלוויזיה "21 של BROTHER במחסני חשמל במחיר של 800 ש"ח. חוץ מזה מה שלומךךך?

זולו60

New member
ממשיך להיות קשה

אמנם אני כרגע אני לא רואה את עצמי מחפשת סיגריה ומעשנת אבל קשה ואני כל כך רוצה להיות 5 שבועות אחרי - לא שהסכנה אז חולפת - אבל בעבר שמעתי מלא מעט נגמלים שאחרי 5 שבועות הרגישו הקלה והדחף לעשן הופיע בתדירות נמוכה יותר ולא היה כל כך חזק. כשאני קוראת שמשהו כבר חודשיים אחרי לי זה נראה אז מה רק חודשיים אבל כשאני עוברת את זה נראה לי שלהגיע לחודשיים ללא סיגריות זה בערך כמו לעבור שנתיים. "17 אינצ' - זו טליוויזיה המיועדת להית מונחת על מדף קיים בחדר השינה היא חייבת להיות קלה במשקל למטרת ניידות. כשבנותי מתארחות באחת מהדירות בקיבוץ אני משאילה להן את הטלוויזיה. זו שהיתה למטרה זו התקלקלה והיא היתה כל כך כבדה כך שהחלטתי לקנות במקומה טלוויזיה קלה יותר אני אוהבת להיות בשליטה ולהזדקק כמה שפחות לטובתם של אחרים. הבנת?

למעלה