לא קשור לאלאניס...

soul fingers

New member
ראיתי שאתם מפרסמים שירים שלכם...

ראיתי שאתם מפרסמים שירים שלכם, אז תגידו מה אתם חושבים: (אני כותבת את השירים שלי ואני רוצה להיות זמרת בעוד כמה שנים. Insanity: Yfat Soul Zisso Silence, is so unappreciated. Both in and out of my head. Mental health, is rare to find nowadays, Sanity, seems to slip away… I want to find that certain someone, To save me from that island of despair, And I try so hard, to find a loved one, But it seems that no one really cares. Chorus: I’m lost, in a world of confusion, Thoughts running through my head. I will plead of insanity, to save myself from the prison of my fate. Bad luck, seemed to reach a certain level, He’s too scared to come my way. Maybe we, were meant to be together, But that won’t mean I won’t walk the other the other way. Why can’t, I get it all together, and, When will, my life will turn around, huh? I need someone to comfort me, when I reach bottom down. repeating chorus

j u n k

New member
אני חושבת שהתבלבלת...

כולכם כתבתם שירים יפים, באמת! אבל זה פורום אלאניס מוריסט, ואנחנו מדברים פה על אלאניס מוריסט...אולי עליתם על רעיון נהדר לפורום חדש. בבקשה בבקשה בבקשה אל תהפכו את הפורום הזה למה שהוא לא. ושוב...כולכם כתבתם דברים נהדרים.

moriss

New member
Junk הרשי לי לחלוק על דעתך

1. אני לא חושב שהפירסום של השירים ישתלט על הפורום, או שמישהו שכח לשם מה נועד הפורום 2. השירים שהמעריצים של אלאניס כותבים בדרך כלל מושפעים מאלאניס עצמה, ולכן אני חושב שדווקא יש להם מקום בפורום. 3. גם אם השירים לא מושפעים מאלאניס, אלה שכותבים אותם הם מעריצים שלה, ולכן המטרה של הפורום היא להעלות את המחשבות, הירהורים וגם לשמש במה פתוחה ליצירותיהם. בקיצור לדעתי יש מקום לשירים שנכתבו ע"י חברי הפורום

moriss

New member
שיר מהמם, באמת שיר יפה!

את ממש כישרונית. תמשיכי כך!

I Was Hoping

New member
המממ באמת נפלא

שכולכם מחוברים טוב- טוב לצד המוסיקלי שלכם ומביעים את עצמכם כל כך יפה בכתיבה. נראה לי שעליתם כאן על רעיון אדיר לסטארט אפ בתוך הפורום בלי שתדעו... מנהלים יקרים, הריני מציעה בזאת על פתיחת מקום חדש בפורום בו יוכלו היוצרים הכישרוניים שבינינו להביע מהגיגי ליבם דברים שלא קשורים לאלניס [גם אם הם מושפעים ק-ש-ו-ת מאלניס], וכל אחד יוכל להרגיש שם חופשי- חופשי... ככה הפורום יישאר נטו לענייני אלניס. מה דעתכם?

j u n k

New member
אני חושבת..

שקיבלתי פה צידוד נהדר מהילה...מסתבר שאני לא היחידה שחושבת שזה מקום של אנשים כישרוניים במיוחד...אבל יצירותכם צריכים לקבל אור במקום המתאים להם.

soul fingers

New member
השירים שלי מושפעים מאלניס

דווקא השירים שלי כן דיי מושפעים מאלניס מוריסט. רק אחרי ששמעתי את הדיסק jagged little pill התחלתי לכתוב שירים בכמויות!!!!!!!!!!!!!!!!1

I Was Hoping

New member
כנראה לא הייתי ברורה

אני מאוד מעריכה את הכתיבה והפתיחות והרצון לשתף וכו´ וכו´, אני מבינה את זה לגמרי שההשפעה הבלעדית או לא הבלעדית [תלוי בכותב] היא אלניס וזה נהדר, הכוונה שלי הייתה שבמקום אחר בתוך הפורום תמצאו עניין משותף ביניכם הכותבים ותוכלו להעביר שם חוויות, לייעץ, לתקן וכל זה. אחרי הכל, זה פורום בענייני אלניס, וכל הנלווים מקבלים מקום של כבוד כאן בפורום, כמו המאמרים, הגלריה, הסקרים וכו´. מי שייכנס לפורום בפעם הראשונה יחשוה שמדובר בפורום יוצרים ומשוררים, וזה לא רע,זו רק לא המטרה ואנחנו לא רוצים שזה יקרה, נכון?

j u n k

New member
בדיוק..

אני חושבת שהילה כותבת פחות באימפולסיביות ממני..וכתבה את דבריה קצת יותצרב רור..ואני מצדיקה אותה.

נריה פי

New member
אני אשמה...../images/Emo150.gif

אני התחלתי עם כל עניין השירים. לא חשבתי שזה יהפוך לכזה עניין גדול! בכל מקרה אני חושבת שזה בסדר לפרסמם פה שירים שחברי הפורום כתבו! גם אם זה לא ממש בהשפעת אלאניס! זאת דעתי ולכל אחד יש דעות שנות לכן הויכוח הזה חסר טעם... כי כל אחד ימשיך להגיד את מה שהוא חושב וזה בחיים לא ייגמר!

j u n k

New member
נריה אין פה ויכוח

לזה אנחנו קוראים תרבות דיון. ובזה שהוספת את הדעה שלך השתתפת בדיון- ולא סגרת אותו.

מסכים עם עדן והילה

חלק מכם באמת מוכשרים לאללה אבל כדאי שהשירים שלכם יגיעו למקומות המתאימים יותר

מה הבעיה ??? אני חולה על אלאניס

ואוהב לדבר עליה אבל מה זאת ההתנגדות הזאת ??? אני יכול ללכת לפורום שירה וכתיבה יוצרת אבל בפורום הזה {אלאניס מוריסט }אני נמצא כבר דיי הרבה זמן ואני מרגיש הרבה יותר נח לפרסם בפניכם את השירים שלי זה תופס לכם יותר מדיי מקום ??? יש דברים שפשוט צריכים "להחליק" ולא להיות יותר מדיי קטנונים. אם מה שישמח אותכם זה שאני לא אפרסם שירים אז אין בעיה אבל רק שתדעו שזה ממש אבל ממש לא יפה ולא מכובד והפורום הזה של כולם לא רק שלכם. תודה !!!

moriss

New member
יופי תראה להם מה זה

סתאאאאאם! אני נגד ריבים וויכוחים, אבל מה לעשות שאני מסכים עם הבנאדם במאה אחוז. אסור שתהיה סתימת פיות בפורום, במיוחד לא בזה של אלאניס מוריסט!

אני רק יכולה להוסיף ש..

אין לי בכלל בתנגדות לכך שאנשים יפרסמו פה את מה שיש להם להציע לנו לקרוא להפך..זה אפילו נחמד מסכימה עם שאמר love at first jagged הרבה יותר נוח לפרסם במקום בו קצת מכירים אותך ואתה מרגיש חלק מהפורום. וזה נכון שבד"כ היוצרים שאתה שומע אותם הם אלו המשפיעים עליך בכתיבתך..אז זה בכלל מעניין לקרוא מה אנשים ששומעים אלאניס כותבים:) זהו שבוע טוב לכולכם!!!
keep on smiling

AlanisJunkie

New member
אולי תהיו קצת יותר נחמדים?

חברת הפורום נריה רצתה לשתף אותנו בשירים שהיא כתבה, מה רע? היא הרגישה שאנחנו מספיק חברים שלה כאן בפורום שהיא יכולה לשתף אותנו בדברים אישיים שלה. אין בכך כל פסול. הפורום נועד למעריצי אלאניס מוריסט, שבו הם יכולים לדבר על כל דבר, לא רק על אלאניס.

ההההממממממ

קראתי עד הסוף.............. דארלינג, לא ידעתי שאתה כזה מוכשר! חוץ מלשיר מדהים ולנגן שחבל"ז אתה גם כותב ?!?!?! תגיד לי למה אתה לא עושה הסבת קריירה לאומנות ? וחוצמזה אני מתגעגעת ו
לכל חברי הפורום שאני לא קשורה לאלאניס אבל מה לעשות

למעלה