לא קשור לאלאניס...

נריה פי

New member
לא קשור לאלאניס...

זה לא ממש קשור לאלאניס.... אבל כתבתי שיר קצרצר והייתי רוצה את חוות דעתכם עליו! תודה מראש!!! נריה
אז זה הולך ככה: הדרך קשה הדרך מסובכת בין השיחים היא מסתתרת לא מראה סימן לא משמיעה קול, הדרך אבדה מזמן וכאב לא חלף אתה הלכת מזמן אך נשארת במוחי ובליבי.

תגובתי!

שיר חביב מאוד, קצר אבל חביב! ואם לא אכפת לך נריה יש לי בקשה למנתחים שבינינו מישהו יכול אולי להסביר על מדבר השיר CAN´T NOT-אני אף פעם לא ממש הבנתי על מה הוא מדבר! מקווה שלמישהו יש תשובה בשבילי בכול אופן תודה מראש וסליחה נריה

נריה פי

New member
סלחתי...../images/Emo8.gif

חחחחחחחח.......... דרך אגב תודה על התגובה על השיר... זאת פעם ראשונה שאני כותבת שיר וסתם רציתי לדעת מה אחרים חושבים עליו! באהבה ע-נ-ק-י-ת! נריה

moriss

New member
under little junkie, בקשר לשאלה

שלך, אני חושב שזה שיר שנכתב אחרי ריב גדול של "לאן מכאן" היא מרגישה שהאהבה מתה והיא לא יכולה להמשיך, הקשר נמצא בפרשת דרכים והיא מרגישה שאם הוא לא יתפרק עכשיו הוא יתמתח ויזיק להם. ככה כמובן אני מפרש את השיר ואני חושב שאת רוב השירים של אלאניס אפשר לפרש בהרבה דרכים, אז ממש לא כדאי לך להתפס בפירושים של אחרים אלא להקשיב, לקרוא את המילים, ולפרש לעצמך מה המילים אומרות לך אישית. אני חושב שזאת הסיבה שכולם פה אומרים שהשיר האהוב עלים משתנה עם הזמן, כל תקופה אנחנו מתחברים לרגש אחר, ולכן אנחנו מתחברים לשיר שמתחבר לנו עם אותו רגש. טוב נכנסתי לפסיכולוגיה וזה לא הפורום המתאים אז אני אשתוק (וירטואלית)

AlanisJunkie

New member
נריה, אחלה שיר!

באמת. כל הכבוד! ולשאלה של דן. לפי דעתי, השיר מדבר על כך שלאלאניס היה נורא קשה אחרי כל ההצלחה הענקית שהיא חוותה בעקבות JLP, ועל כן היא תהתה האם היא תוכל להמשיך בחייה אחרי דבר כזה. היא תוהה האם היא יכולה, אחרי "הרשעה" שכזו, אלבום שמכר כל כך המון עותקים וכו´, להמשיך את הקריירה שלה. How Can You Go On With Such Conviction? שואלת אלאניס, כנראה את עצמה. איך תוכל אחרי כל ההישגים שלה להתעלות על עצמה? והיא עונה בכל פעם שהיא לא יכולה, אבל יש לה דרכים אחרות לא פחות טובות. זו דעתי, קח אותה בעירבון מוגבל. :)

ווואוווו תודה יוסי ומוריס!

מעניין שיצא לשניכם שתי פרשניות שונות! אהבתי את שתיהן ומוריס אתה יכול לקרוא לי דן

moriss

New member
ההבדל בפרשנויות

רק מוכיח מה שניסיתי להסביר בהודעה הקודמת.

moriss

New member
נריה, בקשר לשיר

אני חושב שהוא מאוד קצר וקשה לי לחוות עליו דעה, זה כמו שאלאניס תתן לנו לקרוא שיר שהיא עוד לא סיימה, ותבקש חוות דעת. אני מאמין שאת מרגישה שסיימת את השיר, אבל אני מציע (הצעה בלבד) שתקחי אותו כחלק משיר ותנסי להמשיך אותו, לפתח אותו,כי לא נראה שחסר לך כישרון, בכל מקרה אם באמת תעשי את זה תפרסמי את השיר המלא ואשמח לחוות דעה. (בנתיים כמו שאמרתי יש לך כישרון)

נריה פי

New member
עוד שיר (יותר ארוך!!)

אהבה, פגעת בי קשות אהבה, גרמת לי לבכות אהבה, חמקת לי בין הידיים אהבה, איפה את בנתיים? כאב, כואב לי מאוד כאב, אני צריכה לשרוד כאב, למה זה כל כך כואב? כאב, עליי ענן כבד. עצב, עצוב לי עכשיו עצב, אתה מכאיב לי עכשיו, עצב, מה יהיה הסוף? עצב, אותך ינסה לשכוח. חרטה, הייתי רוצה לחזור לעבר חרטה, אני מצטערת על הכל חרטה, עשיתי הרבה טעויות חרטה, מתי אפסיק לטעות? אושר, אני לא מאושרת עכשיו אושר, עדיין כואב לי מאוד אושר, מתי יפסיק לכאוב? אושר, מתי אהיה מאושרת?

moriss

New member
או הנה שיר...

ולא שירשור (משחק מילים, איזה מתוחכם אני
) על זה אני יכול לחוות דעה. באמת שיר יפה, רואים כישרון, והאמת אפשר לשים לב שאלאניס קצת משפיעה על הכתיבה (החזרות, הוויתור על פזמון חוזר, אין חריזה) אני מחזק את ידיך, תמשיכי לכתוב ולפרסם 0רק תזהרי שלא יגנבו לך אותם, ילחינו וישירו אותם) אני אשמח לראות איך את משתפרת ומתקדמת, יש עתיד (והוא ורוד
)

נריה פי

New member
תודהההההההה

עשית לי את היום!!! חחחחחחחחחח........... באהבה ע-נ-ק-י-ת נריה

Rוית

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם את הקודם אהבתי, גם לי יש שירים שהם כמה שורות והם ממצים הכל, אם את רואה שהשיר אומר את מה שאת רוצה, אפילו שהוא קצר תשאירי אותו ככה, לפעמים כל המוסיף גורע.. בכוח על תעשי.. דר"א, מי שרוצה לשתף אותנו ביצירות שלו מוזמן, אני בטוחה שיש פה אנשים כישרוניים בכמויות!

מישהי12

New member
אנסה (כמו אפסיק)-../images/Emo45.gif ינסה-../images/Emo31.gif

השיר מקסים, באמת, ודווקא בגלל זה לא כדאי ליפול על שטויות טכניות כאלו.

אם אנחנו כבר בקטע אז גם אני אפרסם

שיר שלי.....-"a substitute 4 a love" .a lot of analysing and really bad movies r my substitute 4 a love driving a car really loud music a voice that helpes me remmber what my pain is all about.dark and good sleep food i could spit, these r my substitutes 4 a love. a lot of blankets that makes me feel warm r my substitute 4 a love. naked with u every night well a dream and a passion and a yearning 4 a touch. finding something so precious and hold it so tight, concentrate in the details and ignore the big picture, these r my substitutes 4 a love. a lot of talking about love r my substitute 4 a love, well maybe i´ll find pshychological way, fufiling my body with smoke and dreams 2 live without, religion most certenly would be the best place 2 hide , but in the mean time the only thing i have is blaming god. these r my substitudes 4 a love. תודה לכל מי שקרא עד הסוף !!!!!

moriss

New member
תודה? על שקראתי עד הסוף?

הייתי מרותק עד הסוף, זה שיר מעולה, באמת, ממש טוב. כל הכבוד

למעלה