לא קשור לאובדן...

loligos

New member
לא קשור לאובדן...

למתן שלי יש אבעבועות רוח וכך הוא הפסיד את מסיבת סוף השנה של גן חובה. כל כך כואב לי הלב שהוא הפסיד מסיבה ואת כל השבוע האחרון של הגן. הבת שלי הפסידה טיול שנתי בגלל התקף אסטמה לפני שבועיים. אני מנסה לצרף לכם תמונה של בני (לפני שכל הפצעונים יצאו...) בן ה-6.

תרגישו טוב!

איזה עוגיון. באמת באסה עניין מסיבת הסיום האחרונה בגן. מקווה שבכיתה א' תהיינה מסיבות לא פחות יפות.

loligos

New member
תודה

מאחלת לך פחות אקשן מהשבועות האחרונים

loligos

New member
לפחות הוא לבד בבית

המזל שלו שהוא לבד בבית השבוע. נראה לי שהיה יותר קשה עם האחים היו פה במשך שעות הלימודים. הוא כל כך מלא פצעים ועם חום נמוך. הרופא אמר שאם החום עולה הוא יצטרך לשים אותו על אנטיביוטיקה. סוף סוף אנחנו בדרך לפתרון הנחירות בלילה. זה לא קשור בכלל לשקדים (כמעט הוצאנו לו אותם) וזה מאוד קשור לאסטמה. פלגיה מקווה שגם לך תהיה חופשה נעימה עם הילדים. עוד בת-מצווה שנה הבאה? או שהבת שבת 11 היא בעצם בת 12? מחפשת רעיונות לעוד שנה וקצת. חוץ מזה...יש רעיונות למתנות למורות? (נוסף למתנה המשותפת?)

פלגיה

New member
הבת שבת 11 היא בת 11

וזה באמת אומר עוד שנה בת מצווה (אבל אני מדחיקה בינתיים)

loligos

New member
טוב נו כבר היית בסרט הזה...

אצלנו אנחנו כבר התחלנו לתכנן את הכל מסביב לפני חצי שנה...אין תאריך (תלוי בבן-דוד שיש לו בר-מצוה באותו חדש)..אין החלטה לגבי אולם/מלון אבל יש התחלה של מצגת, אלבום תמונות, חצי הזמנה, רעיונות לרוב...ורשימת מוזמנים שהולכת ותופחת כי איך אפשר לא להזמין את הדודה של הדוד מצד שני של המשפחה של השכנים ממול? בענין אחר הגננת אישרה שמתן כשיר לעלות לכיתה אלף. "הוא התפתח מאוד יפה בחודשים האחרונים".

פלגיה

New member
נשמע שאתם מתקדמים יפה

אצלנו הבת דודה היתה בת 12 חצי שנה לפני, אבל המסיבה נדחתה מיום ליום ומחודש לחודש. בסוף הודעתי לגיסתי שאצלנו בת מצווה נחגגת בתאריך. זה חייב את הבת דודה לקבוע תאריך, והם חגגו שבוע לפנינו, בהפקת ענק מרשימה. לגבי המוזמנים - מזדהה מאוד. מזל שבסיבוב שני כבר לא חייבים להזמין את כולם. ויופי של חדשות על מתן.

loligos

New member
תודה

כרגיל במשפחה שלנו...אז לא הספיקו לו סתם אבעבועות רוח ועכשיו הוא על אנטיביוטיקה (בגלל חום מאוד גבוה) וגם אתמול בלילה הוספתי אקמולי. כי חום של 39.4 זה בהחלט יותר מדי. הוא נהנה מהעובדה שהוא שוב במיטה שלנו כל הלילה (לא רק בשעות הבוקר).

למעלה