אז ככה...
הסוד הוא בעצם שהמורה הפרטית שלי למתמטיקה אמורה להביא לי זוג או משהו מהבן דוד של בעלה.... עכשיו בעלה עדיין לא הלך לבן דוד כדי לקחת!!!! עד כאן הסוד ולמה עד עכשיו לא קיבלתי אותו! ועכשיו בקשר לאוגרת... אני והמורה(אותה אחת שמוזכרת למעלה)..שוחחנו בכל מיני דברים-אתם יודעים אי אפשר לעשות כל היום רק מתמטיקה...!!!!!!חח והיא סיפרה לי שהיא ממש אוהבת אוגרים סיביריים....ואפילו פעם היו לה....היא קנתה אותם בסיביר! היא הכניסה אותם לצנצנת חוררה חורים – שמה בכיס המעיל וישבה במטוס עד ישראל וזהו! הם חיו אצלה בבית(בישראל) איזושהי תקופה ולפי דעתי הם מתו מזקנה כבר... בסוף השיעור היא פתחה את יומנה כדי שנקבע שיעור נוסף – אז רציתי לקבוע למחר(חמישי)...וראיתי שביום שישי יש לה יום הולדת!!! אז כבר מוחי הקודח החל לעבוד וגיליתי שהמתנה הכי טובה להביא לה היא...אוגרים סיביריים! אז אמא שלי (מנהלת בית ספר יסודי במקצוע) הביאה לי אוגרת עם כלוב והכל - כיוון שמישהו תרם לה לבי"ס 8 אוגרים סיביריים ותוך כמה ימים יהיה לה פיצוץ אוכלוסין!!!!!!!!!!!!!(!) אז... קיבלתי אותה אתמול – קוראים לה פולה והיא אוגרת סיבירית, מאוד פעלתנית...!מאוד מאוד מאוד!!!!(!) ופשוט התאהבתי בה...וגם אמא שלי ואני ממש לא יכול(וגם לא רוצה) להיפרד ממנה... .... אז אני מקווה מחר ללכת לקנות למורה שלי אוגר-עולה 14 ₪ (אוסנת אני מפרסם אותך!!) וזהו...אמא שלי הביאה כלוב לארנבים ומצפה שאני אכניס בזה אוגר סיבירי שיכול לברוח מהחורים...טוב נראה... חוץ מזה(לפי דעתי) אחרי מתנה כזאת היא בטוח תביא לי את הסוד... חח...שמעו היא בדיוק התקשרה עכשיו איזו הצטרפות מקרים..חח...חיים ארוכים ילנה...חיים ארוכים!