לא קשור, אבל

sour spirit

New member
לא קשור, אבל

כרגע חזרתי מצפייה בערוץ 10 (כן, אני צופה בו) וראיתי פרסומת שהם עשו על משחק כדורסל כלשהו....הם עשו את זה בסגנון תעמולת בחירות וגם איזה משחק לפני חודש הם פרסמו עם פרסומת בסגנון שר הטבעות - או הזכרות - אז אני שואל את עצמי: מה ייקרה עם "אנג´ל"? מה הם יעשו עליו? רק שאלה מציקה שהטרידה אותי - מאוד!!

B a n j o

New member
בסיגנון הראי פוטר...

אם הם באמת יעשו את זה אני הולך וסוגר להם את השאלטר אישית

או שיעשו בסגנון מזרחי-

כמו שעשו לזינה ז"ל אז אני ילך וירצח את המנכ"ל:) *מצטרפים?*

sour spirit

New member
Im in!!!!!!!

M16B

New member
גם אני גם אני!!!

אם הם יעיזו אני ממש יתעצבן אבל ממש!!! רגע.... לנשום לנשוף לנשום לנשוף. כן איפה הייתי אה: לפחות נתנחם בעובדה שלכול מקום שנלך יהיו שלטים בתחנות אוטובוסים
I can´t wait....

sour spirit

New member
תראה זה לא שאנחנו טיבשים

אה....אופס...טיפשים (^____________________________________^)...אבל כווווווווווולם כבר מכירים את ההארי המופלץ הזה! וזה לא שאני שונא אותו, להיפך, כאילו קראתי את (רוב) הספרים, פשוט כל הסרט הזה הרס תספר וזה....דפוק.... אניוואיס, אני לא יודע, אבל אני אישית גם הולך להתפוצץ אם ככה הם יעלו את אנג´ל בערוץ 10...!! זה הכל

B a n j o

New member
עוד לא שמעת את המנטרה שלי?

מאז שהישוו אותו (את הספר) לאליס (הפעם כתבתי נכון) בארץ הפלאות ולשר הטבעות ומאז שמישהו הישווה את הסרטים לבאפי וגם בגלל שפתאום ראיתי שאין בסיפור טיפת מקוריות... זה ממש משעמם ומעצבן

sour spirit

New member
../images/Emo163.gif

בקשר להארי פוט (ולא, זאת לא טעות כתיב...): גם אני ממש שנאתי את הספר. פעם. עכשיו אני (עדיין) בספר 3... כן, כן. אבל באמת שהסרט טיפשי ממש! ושר הטבעות שולת ממש! קראת? כי אני אהבתי ממש ! סיימתי את ה-כ-ל לפני איזה חודש-חודשיים... ואליס? מתי השוו אותו להארי פוט? חוצמזה, השוואה לבאפי, איך? כאילו באפי שולתת ממש והארי פוט לא!!

אני אהיה מאושרת אם הם ישימו

פוסטרים ענקיים של אנג´ל ברחבי הארץ (ראה ערך המורדים)
...

כן זה יהיה כ"כ מגניב

לשבת בתחנת אוטובוס ליד אנג´ל, או בעלי דויל ז"ל (עכשיו אני אלמנה..)

אליס!../images/Emo99.gif

המקלדת... היא... היא... מתנגדת לשלטון. בושה וחרפה. ברגע זה אני עושה העתק+הדבק לכל אות +/-. Sigh.

Wicked Wicca

New member
אני כבר רואה את ההודעה בגיא פינס

"כל מעריצי אנג´ל מתבקשים להפסיק לשבור תחנות אוטובוס בשביל הפוסטרים של אנג´ל". אני אומרת, בואו נסחוט אותם. נגיד להם שהאם הם יביאו את הקאסט של באפי ואנג´ל לארץ אז נבטיח שלא נשבור יותר תחנות אבל אם לא, נשבור תחנות גם בשביל הפוסטרים של המורדים (למרות שאנחנו מתעבים אותם). זה יכול לעבוד...

Lady of Buffdom

New member
אני רק מקווה

לא להתקל בפוסטר כזה באמצע טסט... אני אבהה יותר מדי ואני עלולה להכנס בעמוד/עץ/כיכר/בפוסטר עצמו...

מינצו

New member
ספייק בהולמרק!!!! עם שער חום עכשיו!

לא...נושמת.... סרט בשם דרכים מתפתלות.. עכשיו... בהולמרק...לא...רציתי...לפתוח...שרשור...

למעלה