לא קשור אבל...

ganja man

New member
לא קשור אבל...

אנשים אני לומד גיטרה ועכשיו אני נמצא על צומת דרכים חשובה, מה אני צריך לעשות להמשיך לגיטרה חשמלית(ללמוד יותר אקורדים וטאבים- פול אנשים שמנגנים בחשמלית) או לעבור לגיטרה בס(ללמוד תווים – לא הרבה בוחרים לנגן בזה בבס)? מה לעשות????????????????

אני אומרת

בס
אבל אני לא אובייקטיבית כי יש לי משו לבסיסטים...

The Sandman

New member
אממ בחירה קשה בהחלט

הממממ לך על בס אבל עצה שלי: אל תקשיב לנו
לך על מה שאתה חושב.... לא על מה שהחברה מכתיבה תחצין את האיד שלך ואל תשים על הסופר אגו! (סליחה היה לי פשוטו היום בוחן בסוציולוגיה...)

De-Panther

New member
אישית אני אוהב קלאסיות אז לא יודע..

מה לאמר לך... זה תלוי למה יש לך חשק וכוח ואם אתה מעדיף לנגן לבד או ביחד עם עוד כמה... כי בס לחוד לדעתי לא נשמע מי יודע מה ותמיד צריך עוד כלי או כמה ברקע... אבל חשמלית יותר קל לשמוע...

De-Panther

New member
ואם אתה צריך אנשים שיעזרו לך בלמצוא

שירים ודברים לנגן ותוים אקורדים באסים טאבים וכו... כנס לפורום אגדות רוק בתפוז אומנם המנהל שם לא אוהב כל כך את נירוונה אבל אם אתה צריך משהו של נירוונה אני יכול לעזור לך

טעות בידייך ידידי היקר

אם תאזין לסולו בס אכותי, ולא תתיחס לגיטרה בס כליווי (אל תיקח לדוגמא את נירוונה, שלבס אין תפקיד משמעותי כל כך ברוב השירים, תפקיד הבס שם הוא בעיקר ליווי, אקורדים פשוטים..) תופתע לגלות מה בס יכולה לעשות

De-Panther

New member
תפתיעי אותי... תני לי שיר או איזשהו

קטע בס שהוא ממש ממש יפה לדעתך... משהו שיש לך את השם שלו...

Lord of Spells

New member
PULLING TEETH...

של מטאליקה...שיר ממש יפה...רובו זה רק בס ומתישהו יש קצת תופים...

ganja man

New member
ההחלטה

לבסוף אחרי חשיבה מרובה החלטתי ללמוד גם על בס וגם על חשמלית. ומדוע?1.יש גיטריסטים(בחשמלית) כמו חול ואם אני רוצה השלב מסוים לנגן בלהקה אם אני יהיה בסיסט יהיה יותר קל(אין בסיסטים בארץ). 2.אם אני הולך לאיפה שהוא ויש גיטרה למישהו שם אני רוצה לנגן משהוא, אני לא יכול לנגן כמו על בס כי זה ישמע זוועה(בכל גיטרה שהיא לא בס). 3. סתם כי בא לי ששניהם( פותח יותר דלתות מלדעת רק אחד)

De-Panther

New member
ניראה לי שטעות בידך../images/Emo4.gif גיטריסטים...

שמנגנים על חשמלית הם בדרך כלל אלה שמקימים להקה ומזמן זה כבר לא נכון שאין כמעט בסיסטים בארץ... כולם כבר שמעו על זה אז החליטו ללכת על בס אתה רוצה לנגן לעצמך או אתה ממש רוצה שזה יהיה תחום העיסוק שלך?? יש יותר מידיי להקות קטנות בארץ לדעתי... חבל סתם להשקיע ולא להגיע מזה למשהו אם זה ככה אני ממליץ לך על חשמלית שוב פעם

De-Panther

New member
לא הספקתי לחפש אותו...../images/Emo4.gif אני מתפלא

שאני קצת עסוק בכמה דברים... אבל אני יוריד אותו ביום שישי או שבת ואני ישמע... למרות שאני מאמין לך שזה קטע טוב...

זאי זאי

New member
אתם פשוט חייבים

להוריד את זה ולראות מה בס יכולה ... (RHCP-flea bass solo (Rare

למעלה