לא קשור, אבל מוזר

אבזץ

New member
לא קשור, אבל מוזר

לאחרונה אני מוצא את עצמי מטלטל אנה ואנה אל מול מחשב, כאותם המהפכים את גופם ומהדסים כתרנגולים בפרוש את צקון ליבם לפני קונם(הללו נראים בחורים שחורים לרוב). שתי סיבות לדבר, אחת - מחלת הפרקינסון שלקה בה סבא רבא של סבי זקני(תמיד חששתי שהגנים שלי לא משהו), שתיים - עובדת היותי שוהה בישיבה עד שנתיים לאחר הגיעי לגיל חופה. כך וגם כך, הציעו לי בעבודה טיפול פסיכיאטרי על חשבונם. הם חושבים שמשהו אינו כשורה אצלי רק בשל היותי מתנדנד. הצילו! מה לעשות. אני אבוד. אלמוני בשם פלמוני

תן להם לצפות בסרט "זרה בתוכנו"

, כמדומני בכיכובה של ג'וליה רוברטס, אחר כך הם כבר יבינו הכל. לחילופין, אפשר להציע להם סיור מודרך בבתי כנסיות ומדרשות הסמוכים למקום העבודה. והרעיון של טיפול פסיכיאטרי אינו כל כך גרוע תמיד תמצא למי למכור את הכדורים שתקבל

אבזץ

New member
תגובות

1) הסרט הוא בלי ג'וליה רוברטס, כך טוענים באוזני מקורות יודעי ח"ן(חוכמה נשית). 2) בעקבות אי אלו תגובות של נשות הפורום אני מודיע בזאת הבימה, כי אינני מתנדנד כמו שתואר לעיל, ומה שתואר שם אינו אלא לשון גוזמה, כדרכן של צדיקים. 3) לילה טוב!

תודה על התיקון

ראיתי את הסרט מזמן, וכנראה שהזכרון התעמעם. תודה על התיקון. בכל מקרה הסרט גדול... מלח השמים, בשבילך עוד תמונה של מג ראיין הנהדרת.

קבל ניצוצות רבים של תודה../images/Emo99.gif

ותמונה של המתחרה של המתחרה על תואר מלכת הלבבות

שרשור זה היה כדאי

ולו בכדי לראות את תמונתה של המתחרה של הנסיכה דיאנה, על התואר, מלכת הלבבות, מג ראיין.

למעלה