לא קרה לי ...

Snarc

New member
לא קרה לי ...

ולגמרי מודה...לא התחרטתי על גרושים בהם לא בחרתי תוך כאדי בריחה מאחת אחר חיפש של אחרת. גם לא הצבעתי בעד ממשלה שאותי ממילא לא שואלת...במידה,כבר ממש רגיל,למקביליות של חיי ביחס ישיר. לא מהרהר במצבה של האישה בעולם שהולך ונעלם מול עיני,ולא מהרהר בלי סוף שמא זו אשמתה, או אולי,דווקא,האשמה הינה באיבר מינו של הזכר...בועל או נבעלת,חודר או נחדרת,איננו תופס את קיומי,מחזיק אותי באשכים. עכשיו בהחלט יתכן וזו רדידותי המשנינה,או לחילופין ההד שבין אוזני...ככה או ככה חשבתי לשתף, שתתדעו שאין אני בזאת מהרהר.בין שיר לשיר,או קפה ושינה...

Snarc

New member
איך זה...

שאנשים לא מסוגלים לראות מי זההחברים שלהם,אבל מצליחים למלא עצמם באלוהים.

רות 2

New member
כי

אלוהים היא בתוכם והוא ממילא נשמתם.. וחברים , חברים הם רק בסביבה.. ומסביב פשטות של שאלה מביאה להפשט(ת)תהתשובה שממליא אינה חשובה כמו אותם אלוהים ...רק לחברויות נותרת איזה משהו שעושה חשק לעוד כוס קפה ועוד לשאול לשאלות וטוב שיש אותם ...את השאלות שאל את החיילים שסחבו את חברם .. שאל את אותה אחת שמניחה לך להניח את אותם הנחות ואנחות.. שאל אותי הרי מרחק גיאוגרפי לא שינה דבר....

Snarc

New member
תתראי גברת לא עובד ככה.

פילטר נס בוץ או שחור,אקספרסו סחוט,או אולי בכלל בלקני שכזה., מיובא מקולומביה על גבם של עבדים או אלוי בכלל מגווטאמלה בשנות המנוחה של השדה מקוקאין. כוס קטנה משולשת או כמו הצרפתים,ולטבול הקרואסן בקערת הקורנפליקס השכונתית. כי קפה זה קפה,לא פחות ולא יותר,אבל אנחנו כבר יודעים,זה רק המסביב שנותן טעמים.

קטי30

New member
../images/Emo212.gif ועכשיו?../images/Emo178.gif

תגיד ערב טוב יפה ונסגור את זה

Snarc

New member
ערב טוב...

הי לא לסגור המכסה... הלו...הלו......... חושך מישהו מוכן בבקשה לפתוח המכסה. היייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו לבד....בודד..... חיבוק....

קטי30

New member
../images/Emo220.gifויי תודה אהבתי../images/Emo13.gif

וזה היה מפיל הורס זה לא לילה טוב זה זה "הלילה, הלילה, הלילה" D.G שים ווליום
חחחחחחחחחחח

עזוב סביב..וכל מה שמסביב..

כשמציעים לי קפה..שואלת אם יש עוגיה ליד... קפה ומה שמסביב..בדר"כ יש לו גם ריח של סיגריות למסביב הזה.. וקפה.. שותים רק באהבה..

התפלספות ברומו של פורום ג"ג??.

אה, טיימינג גרוע בחרת לך... אזלו פולי הקפה המיובאים. אין עוגה.. המים חמים לשתיה... מזג האוויר חם עד יבש... לא אני סגרתי את הייבוא, לא אני חיממתי את המים, לא אני אחראית על מזג האוויר...בטח לא על הגירושין שלך. העולם שלך אפרורי מדיי...מחזיקים אותך בביצים חזק חזק, אתה שומע קולות... חומד... כל הסממנים שלך מעידים לסכיזופרניה מתקדמת או ריגרסיה בהתהוותה.... :)).......

Snarc

New member
או שמא...אולי

מתמצת זה בעדינות את מה שקורא אני כאן...

:))

חמוד אתה.. אל תתמצת לאחרים.. אל תצמצם אפשריות, אל תהיה עדין...{חננה במקרה הנ"ל:)} לך על סלרוזיה, זה תמיד עוזר כתירוץ... |קריצה עקומה:))|

למעלה