האדם,הוא גוף אורגני הנאבק להשתלט על סביבתו ולהיות משהו שהוא יותר מכפי שהיה עד כה.בסופו של דבר,המתח בין יציבות להשתנות קיים בכל אחד מאיתנו.בכל אחד מאיתנו קיים הדחף לשמור על תחושת הזהות,ההמשכיות והיציבות.אדם הוא יצור הצועד קדימה ומלווה בתשוקה להשתפר ולהתקדם הלאה.ההחלטות לגביי שינויים שנחולל בחיינו הן חלק משאיפה ותקווה להיות משהו שהינו טוב יותר ממה שהיינו עד היום.עצם היכולת לשנות ולהשתנות מותנית בתחושת הבטחון שיש לנו שאישיותנו תישאר אותה אישיות,ושלא נאבד את עצמיותנו. ויוה לשינויים החיוביים!
כמו השינוי הוא משהו שלי ועבורי אין לו שום קשר בגורם או אדם אחר. נהפוכו אני גם לא אתן לאדם אחר לשנות את מה שאני כבר ובטח שלא ארגיש שהוא מפריע לי להיות מה שאני בשינוי ואחריו. אדם שאוהב או יאהב אותי ירצה בי גם ברגעים הפחות טובים. גם ברגעים שאני פחות טובה. ובטח ובטח לא יכעס שאני ..מה שאני.
אבל את יודעת,החיים קצרים מידי וכדאי באמת למזער את הדברים שנראו פעם גדולים ומאיימים ולפעמים לומר בלב זה לא אני,,,,זה הוא ולדפדף לא תמיד הביקורת עלייך מאחרים צריכה להוביל לשינוי הביקורת עלייך מעצמך היא החשובה ביותר
ולמרות שאני רוצה שינוים קלים לחיים קלים יותר עבורי. אני אוהבת את עצמי מידי בשביל לחשוב או לדפוק חשבון . אם אני מקשיבה אני מקשיבה קודם לעצמי. וכשאני מקשיבה לאחרים אני גם בוררת את המילים ואת מקום הגיעם.