לא קלה היא.....

r e d head

New member
לא קלה היא.....

לפנות ערב נכנסתי למיטה לישון קצת מזמן לא חלמתי חלומות או שמזמן לא זכרתי חלומות וזה הגיע ממש כשנרדמתי חולם מהיר תמונות נוף של שביל רחב בתוך יער תמונה שרצה מהר כמו סרט בהילוך מהיר מול העיניים שלי ואח"כ אני נוסעת בכביש רחב באזור פתוח, בדרך אני מפספסת את המקום אליו הייתי צריכה להגיע ומנסה לחזור. והבלמים ברכב לא תקינים אני לוחצת חזק על הבלמים, כאילו עם כל הגוף שלי אני מנסה ללחוץ על הבלמים. ואז בערך התעוררתי זה מפחיד ומדהים שזה יוצא ככה בחלום אני חושבת שאני יודעת מה החלום אומר לי הפחדים שלי בקשר רק לא יודעת למה ואך להתמודד

זוכרת מה אומרים אצלנו ב../images/Emo82.gif?

להסתכל לפחדים בעיניים להגיד להם שהם לא משרתים אותך ואת מאוד מודה להם שהם מנסים להזהיר אותך אבל את לא צרכה אותם כרגע כי יש לך משהו יותר טוב עכשיו מאשר להתעסק איתם

r e d head

New member
../images/Emo13.gifאת תמיד ....

צחקתי לי שקראתי אותך אבל זה הפיל אותי קצת החלום הזה כי באמת שהרגשתי טוב ולא חשבתי על הפחד כבר כמה ימים אז זה יצא במקום אחר

נו מה?

לוקח להם זמן להעלם אז בסדר , הם יצאו בחלום ואת עכשיו ערה ויכולה לחבק אותם , את הפחדים ולהגיד להם שלום עד הפעם הבאה שהם יבואו לבקר שוב

עוף כנף

New member
חלומות

Red Head, למרות תורת נתוח החלומות,- למעשה רק את יכולה להבין מה גרם לחלום להופיע, ולנסות להתמודד. לפי האתר המצורף, המסביר את נושא הרכב והבלמים: רכב בחלום מסמל את הכיוון אליו אנו מפנים את חיינו. ובלמים - רגשות שיוצאים משליטה. Dreams of brake failure and difficulty steering are common metaphors for feelings of being out of control, emotionally, in our lives. (ודרך אגב: באתר מופיעים סמלים נוספים בחלומות ופרושיהם. אז, חלומות נעימים...)

למעלה