לא קיבלנו את המוצר

pazzelxoniz

New member
לא קיבלנו את המוצר

לפני יותר מחודשיים רכשתי מערוץ הקניות דרך הטלפון מוצר ושילמתי בכרטיס אשראי בטלפון. עד עצם היום הזה לא קיבלתי את המוצר שקניתי לפני יותר מחודשיים ! כל פעם שהיינו מתקשרים, היו אומרים לנו שזה עומד להגיע ושעלינו לחכות. חיכנו בסבלנות והיום הפקידה של ערוץ הקניות טוענת שהמוצר נשלח לדואר. מקודם הייתי בדואר האיזורי ובסניף איזורי מגוריי ובמרכזי ולא הגיעה שום חבילה ולא היתה שום הודעת דואר. ערוץ הקניות כבר משכו את הכסף ממזמן דרך הכרטיס האשראי ! מאחר ולא קיבלתי את המוצר, לדעתי יש כאן כשל תמורה ואנחנו זכאים לבטל את העיסקה. אמרנו לערוץ הקניות בטלפון כרגע שאנחנו מבטלים את העיסקה מאחר ולא קיבלנו את המוצר. הבעיה היא שהם משכו כבר את הכסף ! איך מבטלים בדרך נכונה שתבטיח שנקבל את הכסף בחזרה שהם כבר דאגו למשוך ?

pazzelxoniz

New member
למנהלי הפורום דחוף

סליחה, טעיתי טעות מהותית משום שלא קנינו מערוץ הקניות אלא מחברה שנקראת "קבוצת אלירן". על טעות זו אני מכה על חוט ומצטער עליה רבות. ועל כן אבקשכם למחוק את ההודעה שלי בפורום זה לאלתר. הודעה מתוקנת תעלה בהמשך היום.

IBiz

New member
כדאי שתפנה לחברת האשראי ותדווח על

כשל תמורה. הם יבקשו ממך לשלוח מכתב בפקס ואז הם יפנולספסק. האחרון יהיה צריך להוכיח כי התמורה התקבלה אצלך. בהצלחה.

למעלה