לא קולטים את המסר

לא קולטים את המסר

לוחמי מג"ב עצרו מכונית תופת בעת שחצתה את קו התפר וניסתה להסתנן לתוך אום אל-פאחם. אני רק יכול לנחוש שלא היתה להם כוונה להתפוצץ באום אל-פחם. אולי רק לפגוש את הבן-דוד הישראלי שיהיה מורה דרך ויוביל למקום מלא קורבנות פוטנציאלים. זה מראה בפעם האלף כי המילה דו-קיום זה קישקוש כשמדובר על ערבים. מחר תבכו - הנה הם רוצים לטרנספר אותנו. תחשבו גם מה אנחנו מרגישים כאשר כל יום אתם עוזרים לאחים שלכם להרוג אצלנו.

yeshgvul1

New member
העיקר שאתה נמנע

מהכללות. ומקביעת עובדות לפני שפורסמו הפרטים

daggobert2

New member
יש הגבול המחבלים רצו לעזור לצהל

איזה עובדות אתה רוצה? ואיזה פרטים אתה רוצה? עדיין אנני יורד לסוף דעתך נתחיל מאלף ונגמור בתו. חומר נפץ היה היה. אוטו היה היה. מחסלים שברחו היו היו. נשאר רק דבר אחד לברר. לשם מה היביאו את החומר נפץ? יכול להיות לחזק את צהל.? אני חוזר אל זה לא אורז ולא פצצות עזבו אותנו אים המתנות שלכם. אגב הייתי מכניס את זה לגינין ומפוצץ את זה שם. ונראה את האפקט אל עצמם.

בטירוף...היי...לאן נעלמת?...

תגדיר מה היא בחירה מוצלחת בבחירות הבאות לדעתך...אוקי?

אני בעד להבה

חבל רק שהם לא יעברו את אחוז החסימה כי אף אחד לא יודע עליהם ועל התמודדותם לכנסת הממ... גם האותיות שבחרו לפתק ההצבעה אינן מבשרות על הצלחה

לא נעלמתי, אני כותב ובועט במלוא המר

אנו סמוכים לבחירות ובזמן האחרון אני פעיל בפורום אקטואליה (כנסי ותראי) ושם אני תוקף במלוא המרץ את הליכוד על כל השחיתויות שלהם. אולי זה ישמע לך מוזר אבל שם רואים בי שמאלן (מאחר שאני תוקף את הליכוד ושרון). כרגע אינני ממש ממליץ על מפלגה מועדפת והגישה שלי היא אנטי - רק לא הליכוד המושחת. חייבים להעניש את החבורה המושחתת הזו. אני יודע כי שרון יקח אבל אם מצנע יהיה מספיק חזק הוא לא יצטרף לממשלה ואני מעריך כי ממשלת ימין צרה לא תחזיק מעמד. צריך להבין כי המצב המוזר הזה שבו כולם אומרים כי ממשלת שרון נכשלה בהכל אבל הולכים לבחור בה שוב זה רק בגלל המצב הבטחוני. היום הרוב רואים בהסכמי אוסלו טעות ורוצים להעניש את המערך. מי אשם בכך? - כמובן הטרור הפלסטיני. זה גם הרקע להודעה הקודמת שלי. הערבים אצלנו בוכים על הפליה אבל לא מבינים כי תרבות השנאה שלהם והטרור מובילים את כולם (בכל העולם) לשנוא אותם בחזרה. כל פיגוע וכל סיוע מבפנים רק מגבירים את הכעס והשנאה כלפיהם. לכן נקבל ממשלת ימין קיצונית. הם יכולים להאשים רק את עצמם.

yeshgvul1

New member
מישהו כאן חוטא בהצבעה לשינוי?

חוץ מ ALL נא להזדהות ומייד :)

בטירוף - אממ..אוקי, הבנתי למי לא

לדעתך...תודה

מי לא?

כל הימין הקיצוני ובראשם ליברמן, לא החרדים (ברררר.....) וכמובן לא מסוממנים. אז מי נשאר? - שינוי, המערך ומרץ. שינוי עד היום היתה מפלגת אנטי (חרדים) וחוץ מזה אין להם שום מסר. מרץ מפלגה חברתית מצויינת אבל מתרפסת מדי לפלסטינים (ראינו שזה מבחינתם מצביע על חולשה ומעודד אותם). המערך היתה יכולה להיות מפלגת מרכז מצויינת אבל זו ממש חבורה לא מלוכדת. אבל אולי הם הרע במיעוטו. כנראה נסתום את האף ונצביע בשבילם בתקווה שלא יצטרפו לאיחוד כדי לחזק את שרון.

daggobert2

New member
בטירוף זמני המערך פי כמה מושחת

המערך יש היסטוריה ארוכת שנים של שדידת הקופה הציבורת. כל משה הם נגכו בו הית מוטט אצלם השחיתות היא ממוסדת. הם לא דאגו למקורבים? ומנויים פולוטים. בחייך. בשחיתות אין מומחים מהמערך.

בטירוף ז, אבל גם כנגד מצנע נפתחה

חקירה וחשדות כבדים נוספים הקיימים נגדו עשויים להוביל לפתיחתה של חקירה נוספת! אז מה אתה אומר? יש חשדות ויש חשדות? או שחשדות הן חשדות חמורים בכל מקרה שנפתחת חקירה!

בליכוד מאושרים

כידוע הם לא ניסו להכחיש את העובדה כי השחיתות פשטה בהם. הם גם לא ניסו להסביר אילו דברים טובים הם יעשו לעם (ידעו שאף אחד לא יאמין) לכן כל הזמן צעקו "גם מפא"י היו מושחתים" ועכשיו הם הצליחו לצרף את מצנע למשפחה שלהם (הרי נעלבו כשאמר שלא ישב בממשלת אחדות). כבר אמרתי היום שמבחינתי שישלחו לפנסיה את שני הדונים. אבל המחשבה שביבי יחזור עושה לי חררה. אז תחזור שרון

למעלה