לא צריכים להשתגע !!

.המוסד

New member
תמר, לא הבנתי אותך

א.החיסולים זה לא רק לציבור אלא גם מטעמים ביטחוניים ב.יפה זה "עוד" סיבה ובלעדי הסיבה הזו (חיסולים) הם ימצאו סיבה אחרת ג.פינוי ההתנחלויות לא יועיל אלא רק יזיק רק יעודד אותם "הנה הנה הג´יהאד שלנו מצליח" ד.חוקי מאוד להתיישב בשטחים, אלא אם כן את "יס מן" של האו"ם ה."לירות בהם כדורי גומי"? אולי נירה בך כדורי גומי? מה זה אמור להביע? ו.הלחימה מנצחת אויבים, בזה היא עוזרת, אני דווקא הייתי בטוח שאת בחורה חכמה, שלא תאמין כמו פתי לסיסמאות "אין פיתרון צבאי" טוב נו, גם אני יכול לטעות

כאשר אתה רוצה לבנות בית במקום כלשהו

אתה צריך לבקש אישור מהעירייה, ובמקרים מסויימים, לקנות את השטח. המתנחלים לא עושים זאת, המתנחלים, ומכאן שמם, מתנחלים במקום מסויים. שלושה קארוונים והופס צצה התנחלות. זה התחיל בסביבות תקופת רבין, שלא עשה כלום בדבר, והמשיך, המתנחלים תפסו על זה תחת, אבל ההתיישבות שלהם שם לא חוקית (נעזוב את הקטע של ישיבה על שטח כבוש), אין להם אישור כלשהו לשבת שם. וכמו שעל מנת לפזר הפגנות של פלשתינאים כוחות הבטחון הנחמדים שלנו יורים כדורי גומי, כי זו כנראה הדרך לפזר הפגנות אלימות, גם כאשר המתנחלים יצאו בהפגנות אלימות (וכן, הם יצאו, כדאי להתכונן לזה), אפשר להשתמש בכדור גומי. הסיבה שבי לא ירו כזה כדור, זה מישום שאני סולדת מהפגנות אלימות, ומשום שאני מקיימת את החוק, אין שום סיבה שירו בי.

קלימרו

New member
אולי תפסיקי לכתוב שטויות כבר...

אני מציע לכולם לא להתווכח איתה בכלל , היא לא יודעת אפילו את העובדות. למתנחלים יש אישור ממשלתי לשבת ואף הם מקבלים על כך חיזוקים כלכליים. צאי לנו כבר מהוריד עם הטמטום שאת מפגינה פה.

haddas

New member
זו חלק מהבעיה...נכון

ושוב, אני אחזור... אין לנו כרגע משהו יותר טוב לעשות חוץ מהחיסולים. ידוע שהרצחו של רחבעם זאבי ז"ל, היה בתור נקמה על זה שרצחנו להם מנהיגים. לא את ולא אני יודעות מה זה לעקור אנשים מהבתים שלהם. הם הלכו להקים לעצמם בית שם, כי זו האמונה שלהם. או, שסתם בא להם להתגרות בערבים. את, בתור בנאדם שחי במדינה הזו, היית מוכנה להקריב את עיר הבירה, ירושלים, למען תהליך השלום? אני חשבתי שאני אהיה מוכנה... מסתבר שלא. הדס

קלימרו

New member
אני אוהב את אלה...

שמזלזלים באנשי צבא בני 70 פלוס. זה עדיף מיפי נפש שונאי ישראל בני עשרה... ועוד משהו...אם את לא רוצה להתגרות בהם, תעזבי את כל מה שכבשת לפני חמישים שנה...ותחזרי לאירופה...שירצחו שם עוד שש מליון יהודים.

ההבדל בין השטח הכבוש שעליו יושבים

המתנחלים לבין השטח שבו אני יושבת, הוא העובדה שאת איזור חולון והמרכז, האו"ם נתן ליהודים... וזו רק דוגמא. ולא, אני לא חושבת שצריך לחיות ע"פ גבולות הסכם החלוקה, אבל איפהשהו, לפלשתינאים מגיעות עוד כמה פיסות קרקע. ואין לי זלזול בקריירה הצבאית של גנדי (ולא נראה לי שהבעתי זלזול), אני בכלל לא מבינה למה זה הופנה אליי. ואני לא שונאת ישראל, יש לי הערכה למדינה, שכן, לפעמים עולה ולפעמים יורדת, אז כן, מדי פעם אני אעדיף לרדת ממנה, ולא להיות איכפתית. אבל אתה אמור להסיק מסקנות שקצת מאחורה, העובדה שנושא שכזה מציק ל"יפי נפש" כמוני, אומר שהם לא שונאי ישראל.. אני חושבת...

haddas

New member
מה שאת לא מבינה זה...

בעיני קלימרו, יפי נפש, אלה אנשים שאוהבים רק את הנפש שלהם, ואין להם אהבה לארץ. אוקיי, אני מקבלת את זה... אבל לא כל השמאלנים הם יפי נפש...הרוב הם אמנם כן, אבל לא כולם. ובקשר למנהיגים, אף אחד לא זלזל בהם. ידוע שהם אוהבים את הארץ יותר מהדור שלנו, ועוד אותנו מגדירים בתור הדור שיביא שלום... הדס שרוצה שלום!!

.המוסד

New member
חובתנו הראשונה במעלה היא

לתקוף את הרשות, חיסולים זה הדבר הכי מוצדק בעולם מכל בחינה אבל לתקוף את הרשות זו לא זכות מוצדקת אלא חובה שאין בילתה

שחר.ג

New member
החיסולים לא עוזרים

הנה אנחנו מחסלים להם וזה עוזר? תביני הם מתאבדים אז למה שיזיז להם שאנחנו מחסלים אותם. צריכים לפרק את הרשות הפלסטינית אבל לפני זה לתת להם אולטימטום שהם יפרקו את ארגוני הטרור ואז עם הם לא יעשו זאת לפעול נגד הרשות. הנה הרגנו את אבו עלי מוספטא וכבר יש להם מנהיג חדש. את לא מבינה כמה שחיסולים זה מוצדק השאלה זה לא עם זה מוצדק או לא השאלה זה עם זה מזיז משהו. והתשובה שזה לא מזיז כי הם גם ככה מתאבדים אין להם ערך לחיי אדם. איש שאומר לא אכפת לי שנמות העיקר שתזרקו על הציונים פצצת אטום הם נראים לך בני אדם שפויים?

haddas

New member
אתה לא יכול להגיד...

שהם לא שפויים. ככה חנכו אותם בבית. הנורמות הישראליות לא תופסות בכל העולם. אתה לא יכול להשוות את הנורמות החברתיות שלהם, לנורמות החברתיות שלנו. אצלם ללכת ולפוצץ את עצמם, למען הג´יהאד, זו נורמה ואי אפשר לעשות כלום נגד זה. תראה, למדתי בשנה שעברה בהסטוריה על שתי גישות: גישת "קידוש החיים" וגישת "קידוש השם". אצלם תופסת הגישה השנייה. יהרג ובל יעבור... אז אצלנו תופסת הגישה הראשונה. אצלנו כיום, אין מלחמות דת. זה הכל עניין של השקפה. אתה חייב לראות את הצד שלהם לפני שאתה שופט. הדס

peace and love

New member
בארץ שלנו

לפי החוק, שמישהו רוצח הוא לא מקבל על זה עונש מוות אלא שמים אותו בכלא. לפי דעתי מה שאנחנו עושים כלפי העם שלנו צריכים לעשות גם עם הפלשתינים. כשפלשתיני רוצח ישראלי צריך להכניס אותו לכלא. לא לרצוח אותו, לא לירות על המכונית שלו. אני לא מסכימה עם הרצח הזה. וד"א זה דבר אפשרי להפיל את הרשות.

Kgt1

New member
רק שאלה אחת לי אלייך: את כתבת

שכשפלשתינאי רוצח ישראלי צריך להכניס אותו לכלא. איך לדעתך צריך לעשות את זה?

haddas

New member
בדיוק...

אי-אפשר... ובגלל זה, אנחנו חייבים לחסל אצלם את מנהיגי הטרור. אמנם זה לא פתרון, כי הם מוצאים מנהיג אחר בשנייה. אבל זה נותן לממשלת ישראל איזשהו סיפוק, כי הם מתנקמים על פעולות הטרור. הדס

.המוסד

New member
צריך לחסל את ראשי הטרור

ולפלוש חזרה לשטחים, במה זה יעזור? נו, נראה אתכם לבד

למעלה