לא צריכים להשתגע !!

שחר.ג

New member
לא צריכים להשתגע !!

אומנם רצחו את רחבעם זאבי ז"ל אבל לא צריכים להשתגע !! אני מתכוון בקשר לחיסולים,היום בערב שוב חיסלנו מישהו הפעם זה מנהיג התנזים בבית לחם. בשביל מה אנחנו מחסלים גם ככה זה לא עוזר ואנחנו רואים מה התוצאות של החיסולים האלה. לפני חודשיים חיסלנו את מנהיג החזית העממית אבו עלי מוסטפא וזה עזר? ברור שלא והנה התוצאה לדביריהם של החזית העממית הם רצחו את השר רחבעם זאבי בגלל שחסלנו לפני חודשיים את מנהיגם. אז הנה חיסלנו להם ומה זה עזר,ישר הם מינו מישהו אחר שינהיג אותם תבינו אנחנו משחקים משחק של חיסלוים אנחנו נפסיד במשחק הזה כי לנו יש ערך לחיי בן אדם להם אין. לפני כמה זמן שמעתי בערוץ 11 אחד מהחמאס שדיבר בערוץ האיראנית והוא אמר ואני מצטט,"צריכים דחוף שלאיזה מדינה ערבית יהיה פצצת אטום כדי שנוכל לנקום בציונים,לא אכפת לנו שאנחנו גם אנחנו נמות העיקר שהציונים כולם ימותו". אתם מבינים מה הוא אומר לא אכפת להם בכלל מחיי אדם. הם שולחים ילדים שיזרקו אבנים על חיילי צה"ל. וארגוני הטרור שולחים מחבלים שירצחו חפים מפשע. חיי אדם בשבילם זה לא שווה כלום הם טרוריסטים לכן אנחנו צריכים לנצל את המצב שנוצר עקב הרצח של רחבעם זאבי ז"ל ולתת לרשות הפלסטינית אולטימטום עם אתם לא מפרקים את ארגוני הטרור אנחנו נכנס לשטחי a ונפרק לכם את הרשות. ולא להמשיך לחסל כי החיסולים לא עוזרים הם רק מזיקים לנו.

קלימרו

New member
צודק!!!

לא צריכים להשתגע. לא צריכים להשתגע ולצדד בערבים. לא צריכים להשתגע ולפחד מהם. לא צריכים להשתגע ולתת להם אפשרות לשלום. לא צריכים להשתגע ולהיות אפסים עלובים- אלא לחזור להיות עם האריות. לא צריכים להשתגע ולא לאבד את הצפון, ולא לאבד את הכח והעוצמה. צריכים להיות שפויים, להיכנס באבי אביהם, להרוס את הרשות, לחסל את ערפאת, לחסל את פמלייתו, לגרש את ערביי יש"ע. אתה לא מבין לעזאזל? הם יהרגו את כולנו- זאת מלחמה מלחמה מלחמה. אתה סתם פחדן הפוחד פחד מוות מן המלחמה, רק אתמול זעקת נקמה, ועוד בטרם היא הגיע אתה מקרר את הרוחות כמו יפה נפש אפסי. רבותיי תבינו- זוהי מלחמת השחרור שלנו- מלחמת הקיום שלנו- רצחו לנו שר. ה´ עוז לעמו ייתן, ה´ ייברך את עמו בשלום!

שחר.ג

New member
קלימרו תפסיק לבלבל את המוח

קלימרו מה המצב? בכל אופן כל מה שאתה זה שטויות כי מספיק סבלנו ממלחמות לא צריכים להכנס בכוח לעוד מלחמה. אנחנו צריכים להתנהג עכשיו באופן שפוי לא כמו משוגעים אתה מציע רעיון שבנתיים אין סיכוי שהוא יתממש. אתה יודע מה יקרה עם נהרוס את הרשות הפלסטינית? א. לא יהיה לנו באמת עם מי לדבר ואז כל ארגוני הטרור ישלטו שם. ב. האומה הערבית לא תרשה זאת,ועם נעשה זאת אף הם יכולים לפתוח במלחמה נגדנו. ג. ערפאת נחשב בעיני העולם למנהיג שמוביל את העם הפלסטיני,והם לא ירשו לנו לעשות זאת. ד. נגיד שנהרוס את הרשות מי ינהיג את הפלסטינים? יש בשטחים יותר משלושה מיליון פלסטינים מי ינהיג אותם,אנחנו לא נוכל כי כבר היינו בסיפור הזה באנטפאדה הראשונה וראינו מה קרה היינו צריכים להביא לכאן את ערפאת שינהיג אותם. כך שהרעיון שלך בהחלט לא בא בחשבון בנתיים לפני שאנחנו הולכים לעשות צד כזה פזיז צריכים קודם כל לתת לערפאת אולטימטום עם תוך 48 שעות אתה לא מסגיר את כל האנשים שאנחנו אומרים לך ומפרק את ארגוני הטרור אנחנו נכנס ונהרוס לך את הרשות. שבת שלום

קלימרו

New member
יאללה שלך...

מה אתה חולה באוטיזם. אם יפרקו את הרשות לא יהיה לך עם מי לדבר? למה עכשיו יש לך עפ מי לדבר??????. אם יעלו אירגוני הטרור זה יהיה נהדר, העולם יבין סוף סוף מי הם!!!!!

danrozzen2

New member
צריך ליחבוש.......ולהלחם בטרור ../images/Emo59.gif

צריך ליחבוש את הערבים ביגלל כל הפיגואים....... צריך לכחת את צה´ל וליחבוש את הערבים

קלימרו

New member
אנשים תעשו טובה...

אתם אומרים דברים חכמים מאוד, אבל דחילק, תעשו איות או משהו לפני שאתם שולחים את ההודעה...זה מזעזע...

קלימרו

New member
זאת בעיה רצינית...

שהיה כאן דור שגידל אנשים , נערים שיש חלקים מהם, שלא יסכימו להילחם בשום מחיר, אני מבין את העובדה שאתה מדבר כך ואני לא כועס, אתה לא מרגיש יותר מדיי למדינה, ולכן גם כאשר אני אצטרך להילחם פה עם עוד רבים וטובים, אתם כולכם כל יפי הנפש, תנוסו מהארץ, כי לכם מה איכפת איפה לחיות, אתם לא יודעים ערכי ציונות מהם, לכם לא אכפת להתגורר בישראל או בזומביה, ואני מניח שאתה נמנה עם חבר האנשים שיגדידו כי מוטב והרצל היה מחליט ען אוגנדה. צר לי עליך אחי, צר לי כי אתם כולכם אחינו, אחינו היקרים, אשר פשוט לא חונכו נכון, ואתם לא אשמים אלא המחנכים שלכם, הדור הקודם, שלא לימד אותכם כראוי אהבת הארץ. כולי תקווה אחי, ואני מדגיש אחי כי עלול להתפרש מאמירותיי שיש לי שנאה כליפיך ושכמוך, אל יש בי רק אהבה וצער, אהבה וצער, אלה הם שתי הרגשות המולכים בי כעת. תתפקחו אחים.

haddas

New member
קודם כל...

אחרי שיחות עם אנשים, הבנתי שאולי אני לא ממש שמאלנית, אבל נעזוב את זה עכשיו. אני חונכתי ע"י שני הורים ימניים, שלימדו אותי אהבת הארץ מהי, ואני לא מתכוונת לנטוש את המדינה בזמן הקרוב, וכך גם משפחתי. הדס, שלא אוהבת רק אתה הנפש שלה, אלא, אוהבת את ארצה ולא מפחדת למות!

EverMan

New member
יש הבדל בין אהבת ארץ לימניות

אני מאוד אוהב את הארץ שלי ואני לא ימני.

haddas

New member
יש ויש...

לא אמרתי שהשמאלנים לא אוהבים את הארץ. אני בעצמי מגדירה את עצמי כשמאלנית... הדס

קלימרו

New member
אשריך...

אני בטוח שאת לא היחידה, אני בטוח שיש עוד אנשים שעמוק בפנים אוהבים את המדינה שלהם.

haddas

New member
החיסולים זה כמו...

נקמת דם, מנהד בדואי... זה אף פעם לא נגמר! אבל תראו, מבחינת שרון, זו אפשרות הנקמה הכי הגיונית שיש... אני לא אומרת שמבחינתנו, אלא מבחינתו ומבחינת ממשלת ישראל. אני חושבת שחייבים להפסיק לשתוק, ולהתחיל להחזיר להם כמו שהם היו צריכים לקבל כבר מזמן! עוד מהפיגוע בדולפינריום ומהרצח של שלהבת. עד מתי? הדס

אריאל1

New member
שחר ג.

הפיתרון שלך לא אפשרי לפי דבריך עצמך לפני כמה ימים הרי ארה"ב קובעת לנו מה אנחנו עושים לא? לכן אלא אם כן יש לך שיטה אחרת לגרום לפלסטינים להפסיק אני מציע לך לשתוק!

שחר.ג

New member
אריאל

אני מציע לך לסתום את הפה מה דעתך על הרעיון שלי? אם עוד לא הבנת ארה"ב שולטת בנו עם ארה"ב סוגרת לנו את הברז אין לנו כיום במדינה הזאת. למזלינו יש את ארה"ב ולמזלינו שרון וביבי לא כל כך משוגעים עובדה שהם מקשיבים לארה"ב. הנה ביבי ימני קיצוני נתן את חברון לפלסטינים השטחים שהוא חילק אז היום הפלסטינים יורים על השכונה היהודית. תלך לשאול את ההורים שלך או מישהו למה אנחנו תלוים בארה"ב תבין יותר למה אנחנו כל כך תלוים בהם.

Kgt1

New member
שחר אח שי אני מבין את הנקודה שלך,

רק חבל שאתה לא רואה את כל התמונה. זה נכון שהמעגל הזה הוא מעגל אינסופי שאין בו מנצחים. רק הבעיה היא שאם אנחנו נסגור את המעגל הם לא. ישראל כבר החזיקה מספר פעמים הפסקת אש אבל זו הייתה חד צדדית. אגב אני חושב (וזו אולי עוד נקודה ששוה לעלות פה לדיון) שערפאת כבר לא יכול לשלוט גם אם הוא רוצה (ובדרך כלל הוא לא). הטרוריסיטים מהווים כיום אחוז גדול מאוד מכלל האוכלוסייה הפלשתינאית וזה גודל מיום ליום. אתה צודק בכך שאין להם ערך לחיי אדם. יש להם ערך רק לדם ועוד דם. אבל כל חיסול כזה אם הוא לא מועיל אז הוא בטח לא יזיק (אם אפשר לקרוא לעניין כזה ככה). אולי החיסול הזה הציל חיי אדם אחד. או מנע הנחת מטען מסוימת או פיגוע ירי אפילו לא רציני. עדיין מדובר פה באוייבים. ובמלחמה צריך להרוג את האויב כי אם לא אז הוא יהרוג אותנו. והם יעשו את זה מרצון...

haddas

New member
אבל כפי שאת רואה, אין לנו ברירה

אחרת. אנחנו לא יכולים להתקיף את הרשות, אחרת יתקיפו אותנו בחזרה מדינות ערב, (וכל העולם). כרגע, זו הברירה היחידה, ככה אנחנו לא יושבים בשקט, וגם לא משוחררי רסן... אם את כל כך לא מסכימה עם הגישה הזו, יש לך גישה יותר טובה? אשמח לשמוע את דעתך הדס

חיסולים ולא משוחררי רסן ביחד?

הלוא כל מטרת החיסולים הללו זה כדי להשתיק את הציבור הישראלי, שיראה "הנה אנחנו מראים להם מה זה, נותנים להם באבי-אביהם". אבל לא, זה לא מועיל. עובדה, אנשים בכל זאת נהרגים, אנשים בכל זאת נפצעים. להביא את אחת הסיבות להרצחו של זאבי? הורגים להם, הורגים להם אנשים שנחשבים בכירים, הנה עוד סיבה לרצוח את זאבי, שנהרוג גם להם מישהו חשוב. אז נכון, אין לי רעיון יותר טוב, ונכון שכשאנחנו שותקים זה לא תמיד עוזר, אבל יש דברים שאפשר לעשות. אפשר להפסיק להתגרות בהם, בכל הכניסות האלו לאיזורי הרשות, כשביניהם איזורים ששייכים ב-100 אחוזים לרשות, רק מתגרים בצד הפלשתינאי, ומקוממים אותו, קצת פחות מזה, ואולי הנאיביות שלי תתגשם. פינוי ההתנחלויות יכול להועיל קצת בהתגרות הישראלית, כשמתנחלים שכאלה לא ישבו מול פרצופם של הפלשתינאים (וב"טעות" יגיעו לישובים ערביים), יהיה יותר טוב. הצבא צריך לשבת בגבול. לא אזרחי מדינה, שאין להם מה לחפש שם, נתחיל מזה שזה לא חוקי בכלל. (לאמרות "אבל הם יתנגדו" שיהנו להתנגד, הצבא שלנו יכול לירות גם באזרחים ישראלים שמתפרעים כדורי גומי, שיבינו את הרמז). יש המון רעיונות כלליים, לא כולם עולים לי עכשיו, אני מתנצלת, אבל אני לא חושבת שלחימה זה דבר טוב, מן הסתם. במה היא עוזרת? תחושת כבוד? יופי, אז הראנו להם מי הגבר, וככה נמשיך עוד שנה, עוד שנתיים, מה יוצא מזה? לדחות את בניית תהליך השלום מחדש? זה קצת דבילי... אבל בשקט בשקט, אני חושבת שאחד מהפתרונות היותר טובים יהיו, כשראשי המדינה לא יהיו אנשי צבא בני 70 פלוס... אבל זה כבר לא קשור. יהיה טוב. תמר.

למעלה