לא צריך להיות גאון

שמשוןOK

New member
לא צריך להיות גאון

כעת יוצאת לפעולה יחידה מיוחדת של לוחמים לימפוציטים המצויידים במערכות זיהוי חכמות, ובמערכות תקיפה בעלות עוצמה חזקה ביותר שבכוחן לחסל עיר שלימה (תא). הם משייטים בדרכים, וכל תא אשר לפי ממצאי מערכות הזיהוי שלהם מזוהה כתא שנכבש על ידי נגיפים המשתמשים בו לשכפול עצמם, מותקף ומושמד(!) על ידם במלחמה חסרת פשרות יחד עם האויב שבתוכו. בינתיים מסיירים בדרכים גם תאי פיקוח אחרים שכל תפקידם הוא להעריך את מצב המלחמה בזמן אמת, ולקבוע את סיומה לאחר השמדת צבא האויב. עם הכרזתם על סיום המלחמה, מופסק הייצור ההמוני של הנוגדנים הרבים המוזרמים כל העת אל הדם. שהרי ייצור לא מבוקר ומיותר של אלו עלול להזיק למדינת גוף-האדם. ואם היינו סבורים שמלחמה מרתקת כזו מתרחשת רק אחת לכמה שנים - הרי מתברר שבכל רגע ורגע מתרחשות מלחמות רבות כאלה השונות זו מזו בהרכבן וברמת חומרתן - במסגרת המערכת החיסונית שבגופינו. ואנו? אנו חיים ומתפקדים כרצוננו, ומטפלים במה שמעסיק אותנו, מבלי להיות מודעים לסכנות הרבות אשר אנו ניצולים מהם מספר פעמים רב בכל יום! מי דאג לנו? מי תכנן והקים את המערכת האדירה והמשוכללת הזו הפועלת בתיאום מדהים בין כל אגפיה? האם יתכן שכל מערכות הזיהוי, הסימון, הקריאה, הייצור, הסיור, ההתקפה והפסקת הלוחמה שתיארנו נוצרו מאליהם? לאור זאת, לא צריך להיות גאון כדי להכריז: יש אלוקים! צריך להיות ההיפך המוחלט כדי להכריז את ההיפך…

s u p e r mind

New member
אני לימפוציט שמגן נגד טפילים כמוך

חדרת למערכת החיסונית האתאיסטית

s u p e r mind

New member
א77 חרדי נאלח, נוכל, נצלן, מנוול

החלטת לחגוג את "ניצחונך"? אולם שמחתך לא תימשך זמן רב, אמצא דרך להוכיח לעמיתך שאתה מתחזה עלוב, ודינך בקהילתך יחרץ.

s u p e r mind

New member
לא.

אני לימפוציט NK, ובמקרים מסויימים TH - לימפוציט T פגיע מדי לתקיפת טפילים...

Justin Angel

New member
כן,

והוא גם הורס את מה שהוא רוצה להציל והוא מהווה תרופה כללית. (תזכור, הידע שלי בא ממקור בלתי ניתן לערעור "החיים".) אני עדיין בעד לימפוציט B. אני למשל בדוגמה הזאת אנטיהיסטמין.

בקיצור, כל פעם שאין לך הסבר משכנע

לתופעה כלשהי, אתה מיד קופץ עם ההסבר הקל והנאיוי -אלוהים עשה את זה! ובכן, העובדה שאתה (או אפילו אף אחד אחר) לא מכיר הסבר מוכח לתופעה כלשהי, לא מחזקת בכלל את הטיעון שזה קשור באלוהים.

יובל199

New member
לא לא לא

גם את התופעות שאני מכיר אני אומר אלוקים עשה את זה. המדע עוסק בניתוח החוקים ולא במדוע הם קיימים וכך גם לגבי כוחות פיזיקליים. שני גופים נמשכים זה לזה - המדע עוסק בתופעה ומנתח אותה - אני אומר שהם נשמכים זה לזה כי אלורים רוצה כך - זה הכל.

Brusi

New member
"כל דבר שקורה, אלוהים רוצה"

דבר שאי אפשר להוכיח ואי אפשר להפריך. כמו להגיד שאם הייתי רוצה היית הופך לצפרדע, אבל אני פשוט לא רוצה! זה כמו שאתה שואל מישהו שאלה והוא לא עונה לך כי הוא אומר שהוא לא רוצה להגיד - אבל האמת היא שהוא לא יודע את התשובה, ופשוט אי אפשר להוכיח את זה...

גוססי

New member
ההסבר שלך לא שוה כלום

"אני אומר שהם נשמכים זה לזה כי אלורים רוצה כך" על סמך אמירתך זו, איזה כח יפעל בין שני גופים שמסת כל אחד מהם 1 קג"מ והמרחק ביניהם 1 מטר?

L7

New member
ואיך מבינים הכדורים את רצון אלוהים?

יש להם אמונה? מדובר בכדורים יהודיים?

Moridin

New member
הכוח שאלוהים רוצה שיפעל

בעצם, נדמה לי שניוטון מצא חוק קצת יותר אינפורמטיבי לגבי המצב שתארת. מצד שני ניוטון היה נוצרי ולכן כופר, ואין להשתמש בכל מה שגילה.

למעלה