לא פתחתם עיתון היום?

Skiter

New member
לא פתחתם עיתון היום?

צק צק צק, הרי כתבה (אני אסרוק שהמחשב השני יפונה): [URL='http://'] נס: סופרמן המשותק מזיז את גפיו[/URL] שבע שנים אחרי תאונת רכיבה שהותירה אותו משותק מהחזה ומטה, מצליח שחקן הקולנוע כריסטופר רייב, שגילם את דמותו של סופרמן, להזיז את ידיו ורגליו. בדיווח המתפרסם בגיליונו החדש של הירחון פיפל (אנשים) נאמר עוד כי ריב, שהיה מחובר מאז התאונה למכונת הנשמה, מסוגל עכשיו לנשום בכוחות עצמו במשך 90 דקות. ריב הצהיר כי הוא מאמין שיום אחד יחזור לעמוד על רגליו. עוד מאמר של מעריב (מעריב לשלטון), רק חבל שהוא היה די קטן ובעמוד 18, טוב רוב העיתון היה על ה11 בספטמבר ומלא חדשות (אז למה שמו בכותרת ולא במשהו עולמי?)

אלעד ר

New member
אני ממש שמח בשבילו

מה שקרה לו באמת היה סיפור עצוב, ואני מאחל לו את כל המזל שבעולם כדי שיחזור על רגליו..

ברודי

New member
ואוו

אני ממש ממש מאושרת בשבילו... עברו כבר...8 שנים?! (מ-95 לא?!) והבטיחו שהוא יוכל ללכת כבר בשנת 2000! איחולי בריאות!

Skiter

New member
יש חדשות טובות וחדשות רעות..

נתחיל מהרעות: את הכתבה שפורסמה אתמול (כתבה בעלת כמה שורות בלבד) אני לא אפרסם. ולחדשות הטובות: מעריב, העיתון הכי שולת!!1 ותודו בזה, פרסם כתבה של שני עמודים על אותו עניין בגיליון "היום" של היום. ובהודעה הבאה אני אפרסם :)

007bg

New member
חמוד מאוד, אבל חסרים גם אלמנטים

של סופרמן(מהסרטים), לא רק לויס וקלארק, וסמולוויל.

Skiter

New member
אני מצטער אבל אני אוכל לסרוק רק מחר

מאחר וכשניסיתי קודם זה לא הלך, זה דרש קיפולים, והייתי צריך ללכת ועד עכשיו לא היה לי זמן, ואני לא רוצה להתעסק עם זה כי אני רוצה לגלוש לפני שאני הולך לישון, אני מחר אבדוק אם שמו את זה כבר בארכיון של מעריב, את הכתבה הקטנה הם כבר שמו.

Skiter

New member
איך את בכלל יכולה להשוות!

זה חוצפה מצדך! ידיעות אחרונות בכלל לא דיברו (או אולי כן אבל קצת על סמולוויל וסופרמן) כל הכתבות שיש בפורום כא הם ממעריב (או לפחות מה שאני ואופיר שמנו [ככה הבנתי]). ההנ בידיעות לא הזכירו כ-ל-ו-ם לגבי השיפור של ריב. טוב הנה הכתבה בשלושה חלקים הודעה אחרי הודעה: זה חלק ראשון

Skiter

New member
רוע לב! רעימים

אני מתאמץ ואתם, טוב מה הוא שווה? חליק שיסבול, אררג!

שירן

New member
עדיין ידעות יותר שווה היה 2 עמודים

אלו ובנוסף הכתבות הרגילות יותר מעניינות

אלעד ר

New member
מה פתאום

בידיעות ביום רביעי או חמישי היתה כתבה של שני עמודים על ההתקדמות של כריסטופר ריב.. למה? למה סתם? למה סתם להשמיץ? למה סתם להשמיץ בלי לבדוק את העובדות?

Skiter

New member
פשוט וקל חברת החשמל!

שומרםי את התמונה והופכים בצייר.....

למעלה