לא פירסומת

Yonic106

New member
לא פירסומת

אני פשוט חייב להמליץ לכולכם על מוצר מצויין לימים גשומים. מדובר בנוזל שמורחים על השימשה הקידמית, והוא פשוט דוחה מים, במקום שהטיפות ימרחו על השימשה, הטיפות נאספות ביחד לטיפות גדולות, ומחליקות מהשימשה על ידי הרוח. מצויין, חובה לגשם. אתמול נסעתי חצי שעה בכביש מהיר בגשם שוטף בלי להפעיל את הווישרים!. ripley belive it or not.

© DrorZi

New member
יופי יופי אבל איםה הפרטים ../images/Emo35.gif

איך קוראים לו כמה הוא עולה איפה משיגים
דרור זי, מעוניין בפרטים.

Yonic106

New member
החומר נקרא

Rain-X. קניתי אותו באוטו דיפו לפני שנתיים. זה מן בקבוקון פלסטיק כזה, ולמרות שקניתי אותו לפני שנתיים, וכל חורף אני מורח לכל החברים שלי, עדיין נשאר לי יותר מחצי. הוא עלה לי משהו כמו 50 שקל. מריחה אחת מספיקה לשנה שלמה. וכמו שאמרתי, עם החומר הזה, לא משנה מה העוצמה של הגשם, הראות נשארת 100 אחוז, לפי דעתי צריכים לחייב אנשים להשתמש בזה.

rigi

New member
אני משתמש בסנט מוריץ לחלונות

יש לו את אותו האפקט על החלונות ! המים מחליקים ,והחלון נשאר נקי היתרון שלו שהוא מתאים לרחיצת כל הרכב וככה הרכב גם נשאר מבריק גם לאחר מבול רציני , אפילו לא נשארים הסימנים של הטיפות . (הרכב מתלכלך רק מהג´יפה שהרכבים האחרים מעיפים...) זה חומר פשוט מעולה , על בסיס סיליקון !

B.M.F

New member
חומרי סיכה אפשריים ..

וזלין או סיליקון. אתה בטוח שזה.. לא משנה. עכשיו ספר מאיפה כמה ואיך .

ב א ר י

New member
אנימורח כל חצי לאחר שטיפה של האוטו,

מן נוזל על בסיס סיליקון הנקרא אאורי AURI ! קניתי אותו לפני שלוש שנים מערוץ הקניות ועד היום אני משתמש בו ! אחלה דבר שבעולם ראות נקייה לחלוטין גם במבול של נח ! בארי

B.M.F

New member
אם יהיה כאן מבול של נח..

אתה לא תזכה לספר לנו על זה. גם ככה הניקוז במדינה שואף לאפס, כאילו שאנחנו בעצם ביוב אחד גדול.

ב א ר י

New member
אם יהיה כאן המבול של נח...

אני לא דואג לכך !!! במקרה הכי גרוע אני אהפוך את הלגאסי לצוללת
בארי

ב א ר י

New member
לא אי אפשר...

זו מערכת מיוחדת ששמורה רק למצבי חירום באמת,זו מערכת שהופעת בלחיצת כפתור אחד,את הרכב לצוללת גרעינית סובייטית... וזה רק למצבי חירום !!!! וחוץ מזה שהיא בצבע ירוק בקבוק צריך לצבוע לכחול לפני... בארי

B.M.F

New member
אפשר, תאמין לי שאפשר.

תן לי את האוטו - אני כבר אדאג לגאול אותו מייסוריו.

ב א ר י

New member
המממממממ...

לאחר שחשבתי מעט...רציתי לדעת אם תוכל להדגים קודם כל הדגמה אישית עם רכבך ???? אולי אוכל ללמוד ממך משהו חדש על צלילה ברכב דו שימושי הן ביבשה והן בים... התוכל להדגים לי זאת על רכבך קודם ??? מבטיח לך שאני אצלול מיד אחריך !!!! <כן בטח...>
בארי

שח_מט

New member
יש גם נוזל למריחה מבפנים נגד האדים

בתוך האוטו.. שנים אני כבר לא משתמש בו אבל הזכרת לי אותו וזה פתרון נחמד....

למעלה