לא פייר!

לא פייר!

אני מתנדב כבר שנה במד"א, הייתי אומר שאני די פעיל! אך עדיין לא קיבלתי את התעודת מע"ר והכרטיס המגנטי, לפי מה שהבנתי בתחנה הייתי אמור לקבל אותו בתוך 3 חודשים מהתחלת ההתנדבות. לאחרונה מלאו לי 18 וברצוני לאבטח טיולים בתור מע"ר אבל מכיוון שאין לי תעודה אני לא יכול! אני די מבואס מהעניין הזה.. מה גם שפניתי לאחראי מתנדבים (היוצא) אצלינו בתחנה והוא לא חזר אלי עם תשובה החלטית בעניין. רציתי לדעת מהם התנאים שבהם מגיעים לי התעודה והכרטיס (יכול להיות שלא מיליתי אחריהם?!?) והאם מישהו נתקל במקרה דומה? מה עלי לעשות לדעתכם? בודה מראש ליאור גרונדמן

orend123

New member
נו בטח

אנחנו עוד מחכים לתעודות נייר... הכרטיסים המגנטיים זה עוד חלום... לא מקבלים אותם בתירוץ שהפסיקו לעבוד עם החברה שייצרה אותם ויקח זמן למצוא חדשה... אשמח לשמוע על תחנה קיבלה בזמן האחרון כרטיסים מגנטיים. אמורים לקבל את התעודות האלה מיד עם סיום הקורס... בקשר לליווי טיולים, גש לא.המתנדבים ובקש ממנו מסמך שמאשר כי אתה מתנדב פעיל במד"א.

BiAAcH

New member
אחי...

דבר ראשון, מאיזה תחנה אתה? ודבר שני, אני קיבלתי את שלי לפני פחות משבוע אחרי התנדבות פעילה של שנה וחצי וקשר טוב עם כל מני אחראים אצלי בתחנה (נתניה), אז ככה שמצבך לא כל כך גרוע... ודרך אגב, אתה יכול לעשות השתלמות פתיחת וריד ולצאת לאבטח בתור חובש...

אז בתור חובש?

יש אצלנו פראמדיק שמוכן להעביר אותי ועוד כמה חברה השלמה קורס 88 וז זה לא קריטי ד"א אני מאילת

KuKi RuLeZ

New member
יש במד"א בעיה חמורה עם זה

אני לא מבינה מה הבעיה לתת למתנדבים של האירון הזו את התעודה שמגיעה להם (ואני כבר לא מדברת על הכרטיס האגדי)...מה כבר ביקשנו? הוכחה קטנטנה ? משהו? אני חושבת שנוער מד"א עושה מעל ומעבר ,ואפילו מספיק בכדי לקבל את החתיכת נייר הזו...

חשבתי שרק אצלנו...

המצב הוא כזה. אבל אני רואה שגם במקומות אחרים הוא זהה... ד"א- שלום לכולם, אני חדשה בפורום

Action force

New member
תשובה

אז על פי תקנון מד"א, לאחר חצי שנה של התנדבות מגיעה לך התעודה (מנייר). הכרטיסים המגנטיים נועדו בכדי להחליף את ה"רישום שעות הידני" וכדרך אגב, אני מתנדב כבר 3.5 שנים בתחנה, וגם לי אין כרטיס של קורס מע"ר. ואם אתה רוצה לצאת וללוות טיולים, פשוט תבקש מאחראי תחנה \ ממלא מקום שיכתבו לך אישור, כמו רבים מאיתנו קיבלנו, וזה תופס לליווי טיולים. זהו יונתן שגיא הוכמן מד"א אילת

תודה יונתן

רק חבל שלא אמרת לי את זה בפעם הראשונה שדיברנו על ליווי טיולים, אבל אני לא כועס עליך כי אני יודע שלא יוצא לנו להיפגש הרבה! יא ראש

Nuscheli

New member
אז..

אם יש לי כרטיס מגנטי אני אמורה להעביר אותו ולא "להירשם ידנית"? או שזה סתם?

Action force

New member
תשובה

את יכולה לעביר את הכרטיס המגנטי שלך אבל זה לא משנה לבנתיים כי בכל מקרה הנתונים של המתנדבים לא נרשמים. אז תרשמי ידנית. יונתן

למעלה