לא פוחד מכלום

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי ג'קו שאלה מענינת

האמת אני יודעת דווקא את הרגע המסוים שהאוסידי התחיל אצלי וזה היה בגלל טריגר, שזה היתה סיכת ראש שהזכירה לי משהו ומשם המחשבות הטורדניות פרצו החוצה עד היום.
יכול להיות שזה דברים או פחדים רדומים אצלנו שמתעוררים בגלל טריגרים מסוימים, זאת רק ההשערה שלי, לא בטוח שזה נכון.

jacolevi

New member
מסתבר שאת לגמרי לא היחידה.

גם אצלי כל האירועים התחילו בגלל טריגר. Never give up גם כן כנ"ל , spirt20 גם , אז כנראה שיש איזשהו מכנה משותף לבעיה הזאת.
בנוסף , לדעתי יש קשר הדוק בין אוסידי והיפוכונדריה , ואז אני חושב לעצמי שאם אני צודק אין טעם לטפל באוסידי אלא בהיפוכונדריה עצמה .

spirt20

New member
לגמרי טריגר

ומה שאצל אדם אחר היה עובר בשניות אצלי נתקע ונתקע ומפחיד, לאט לאט עם הכדורים והטיפול פחות מפחיד. ולגבי מחלות פחות שקשור אליי ויותר מפחיד אותי לגבי הבת שלי. כל ההריון ואחר כך עברתי מפחד לפחד. פחד מכולסטיז הריוני שהעובר ימות ברחם וכבר 50 פעם במיון ובדיקות הרגיעו לשניה ושוב פעם חשבתי וחפרתי באובבססיביות, אחר כך הרפס וגינאלי וחשבתי שהיא תדבק ותמות אחרי הלידה או שיהיה מומים , פעם פחד לפגוע בה בגלל מקרה שראיתי בטלוויזיה . בקיצור החלפתי פחד ופחד במשך כמה שנים וכמובן שבין לבין היו הפוגות של שקט

Never give up1

New member
טריגר

אבל מה שאני רוצה להבין באמת זה מה המחשבות גורמות לכם.
נגיד שלשום היה זוועה. אתמול והיום מצוין אין מילים.
אבל ברגע שהמחשבות מפחידות אותי אני לא מצליח להתרגל אליהם, אני נבהל מהן כאילו זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי.
לגבי הטריגר לצורך העיניין אצלי(hocd) אני חושב שאין בן אדם בעולם שלא שאל את עצמו למה הוא נמשך בגיל ההתבגרות אבל התשובה תמיד הייתה ברורה עבורי. .
אז למה עכשיו בגיל 27 זה כן מפחיד אותי?
את זה אני לא מבין

jacolevi

New member
מעולם לא עלתה בראשי המחשבה למה אני נמשך , זה היה ברור

מעולם לא עבר לי בראש למה אני נמשך , זה היה טבעי וברור . רק בחורות .
לגבי המחשבות , כן גם אצלי יש ימים איומים ויש פחות ,אבל אני מקפיד לא לוותר על מטלות שהצבתי לעצמי ומצידי שיהיה יום גרוע ככל שיהיה אני ממשיך בשלי , לא מוותר.

spirt20

New member
וגם לי יש ימים טובים יותר וימים פחות

היו ימים שלא יצאתי מהבית, מאז הפסיכולוג אני מנסה להמשיך בשגרת היום

Never give up1

New member
Jacolevi

כן, גם אצלי זה היה טבעי וברור לא שכנעתי את עצמי מעולם
תאמין לי שניסיתי לשחזר כל כך הרבה אחורה הגעתי לימים שהייתי רוקד סלואו בימי הולדת עם מלכת הכיתה..:)

spirt20

New member
זה בדיוק העניין

הרי לי היה ברור שאין הרפס וגינאלי כי נאלצתי לחפש תמונות כדי להבין מה זה, ואם מימי לא ראיתי את זה אז למה חשבתי שיש לי ולמה פחדתי מההשלכות ? . בדיוק כמו שידעתי שלא דרסתי אף אחד( עברתי תאונת דרכים בילדות) ועדיין צילמתי את הרעב לפני ואחרי חיפשתי חדשות באינטרנט וסימנים ברכב :)

למעלה