לא עצובה

עופרי-

New member
לא עצובה

תסלחו לי כולם אבל היום אני לא רוצה להיות עצובה. יש לי יומולדת ואף אחד מחבריי איננו כאן. אחת נסעה לחו``ל עם אמה. אחד נמצא בחו``ל כבר זמן רב. החבר הכי הכי שלי לומד בב``ש עד שמונה בערב, וגם ככה אפשר לחגוג בסופ``ש. חברה אחרת נמצאת בקורס בצפון. אבל אני לא אהיה עצובה. אני שמחה ומאושרת. כי אני יודעת מה זה להיות עצוב ביומולדת. עצוב באמת. אז השנה זה ממש לא. :) :) :)

may may.

New member
יום הולדת שמח !!!!!!!!!!!

אל תהיי עצובה נכונו לך עוד שנים רבות של ממולדת לכייף ולחגוג..... גם היום..... אז... צאי ועשי חיים....... חזרי עם חוויות. מאחלת את כל האושר שבעולם וכל משאת ליבך... M

כמה מילים ליום הולדתך מתוקה.....

ברור שלא להיות עצובה אני לא מרשהההההההה סופ``ש כבר בדרך....עוד 4 ימים לחגיגות של יום הולדתה של עופרי... והנה שיר שאני רוצה להקדיש לך: זה היום,לחלום,ניגנב ביחדץ ITS A CELEBRATION זה בא לי פעם בשנהה HAPPY BIRTHDAY to you חלומות יתגשמו אם נחגג ןנרקוד עד הבוקר שהשנים יעברו בכייף בשמחה ובאושר תמיד... ילדים,, מזדקנים עוד שנה עוברת. ITS A CELEBRATION זה בא לי פעם בשנה.. יש סיבה למסיבה זה היום שלך חוקרת

תותי-בת

New member
עופריקווווווווווווווש!!!! סימן טוב ןמזל טוב סימן טוב ומזל טוב! מזל טוב לחתן - מזל טוב! מזל טוב לכלה - מזל טוב! שיהיה לך המון המון המון מזל טובזזזזז!!! אוהבת אותך בלב המון המון המון המון! תחיי עד אין סוף ושתהיי רק מאושרת, כי איי איי איי איי העולם שמייח העולם זורייח העולם פורייח - טה לה לה לה לה לה לה טה טה טה טה!! ואני לא זוכרת את ההמשך... אז יקרתי, שמרי על עצמך, למענך ולמעננו! אוהבת, ליאת.

אוסי

New member
מזל טוב ....

בונבונית ....יום הולדת שמחחחחחח :cool: 8-p :p מזל טובבבבבבב ;-p מזל טובבבבבב H-)מזל טובבבבב ;-) שיהיה לך יום הולדת מקסים אוהבת אוסי.

למעלה