לא עלינו... שלשולים!

בנצ100

New member
לא עלינו... שלשולים!

כבר שבוע הגננת טוענת שיוגי משלשל. באמת היציאות שלו הרבה יותר רכות. לפעמים אפילו נוזליות. אבל התדירות נורמלית (4-5 חיתולים ביממה), והוא נראה ממש בסדר. רגוע, ואין שום תופעות לוואי נוספות. הרופאה זרקה עלי חזרה את הכדור "זה הילד שלך, רק את יודעת אם זה שלשול או לא". אמממ... ואני יודעת שאין במשפחתון שום תינוק יונק נוסף, והגננת חדשה (שנה שנייה בסה"כ שהמשפחתון קיים) אז אולי היא פשוט לא מבינה ביונקים? ונניח שהוא כן משלשל. מה אני יכולה לעשות בקשר לזה? צריך בכלל לעשות משהו או שזה יעבור מעצמו?

פלגיה

New member
תראי, הבעיה עם שלשול

היא שהילד עלול להתייבש. אז נותנים הרבה לשתות (וגם מי אורז).

בנצ100

New member
אבל אם זה היה שלשול

אז היה יוצא המון פעמים ביום, לא? מ-3-4 פעמים ביום, לא אמורים להתייבש, נכון?

AY1

New member
תראי שלשול בעיקרון הוא מיימי ממש

כמו מיים בצבע של ..... יכול להיות שיש לו איזשהו וירוס בטן וככה הוא מתמודד אתו כל עוד הוא שותה מספיק זה בסדר

AY1

New member
מה גם שיציאות של יונקים הן רכות

יותר מיצאות של תינוקות הניזונים מתמ"ל

סינטה1

New member
כמה מוצקים הוא אוכל?

4-5 פעמים ביום של יציאות חרדליות/נוזליות אצל תינוק יונק זה נשמע לי בסדר. השאלה היא אם מבחינת מוצקים הוא אכל משהו חדש לאחרונה?

בנצ100

New member
אנחנו רק בשלב הטעימות

ובינתיים לאור חוסר ההתלהבות שלי מהנושא, אז התמקדנו באבטיח ומלון (הקינוח החביב על אבאמא, ועל הדרך יוגי טועם גם). בננה ותפוח מרוסק אנחנו לא אוכלים - אז גם הוא לא... ובכל מקרה, זה כל כך מעט, שלא נראה לי שזה ממש משפיע.

טאניוש

New member
הוא התחיל מוצקים?

אני זוכרת שניסית אבל לא זוכרת האם המשכת
. לנו יש פי שניים יותר קקי מאז המוצקים (פעמיים או 3 ביום לעומת פעם ביומיים לפני המוצקים).

מחר סופשבוע

וכך תוכלי להחשף לשלל יציאותיו ולשפוט בעצמך. מה היא מדווחת מגזרת הריח? אני חושבת ששלשול אמור להסריח יותר מקקי של יונק. מה הוא אוכל במשפחתון? רק שאוב? גם מוצקים? האם הם מטפלים נכון בשאוב?

בנצ100

New member
אני מקווה שהם מטפלים נכון...

כי אכן אין להן שום ניסיון בזה. אבל הראיתי לה איך לחמם, יש הוראות מדויקות - אני מביאה הכל בבקבוקים למקרר, אז אין הרבה מה לעשות. בסוף היום אני לוקחת מה שנשאר, אז מה יש עוד לעשות? התיאוריה שלי היא, שלכבוד הקיץ, היציאות הפכו ליותר נוזליות ממה שהן היו. זה לא ממש מסריח לדעתי, אבל המרקם אכן שונה. זה ששום דבר נוסף לא קורה, גורם לי לחשוד שזה לא שלשול, כי אז היו בטח התפתחויות נוספות.

happy

New member
אנצל את השרשור לגבי .... יציאות

ליהי התחילה לאכול מוצקים לפני שבועיים אולי שלושה שבועות. היא אוכלת כוס פירות וכוס מרק עוף. אתמול היא עשתה קקי 8 פעמים!!!!! ממש כל שעה וחצי. לא היה לה שילשול היה לה קקי בסדר גמור אפילו ראו שהיא עיכלה את כל האוכל ולא חירבנה גזר או דלעת או בטטה. זה נראה לכם נורמלי?? חשבתי פתאום אולי אנחנו נותנים לה יותר מידי מוצקים. למרות שהיא בנתים אוכלת ממש ברצון (חמסה חמסה)

נוריה

New member
בהתחלה מוצקים יוצאים כלעומת שנכנסו

כלומר, להרבה מהתינוקות, מה שתכניסי - יצא (ויראה כמעט אותו דבר, סליחה על התאור הפשטני...). זה מאד טבעי שהם יעשו הרבה קקי בהתחלה כי המערכת שלהם עוד מבררת כיצד לעכל. הכמויות שאת נותנת לה נשמעות מצויין. עדיף הרבה קקי על עצירות.

למעלה