לא עלינו, טפו טפו טפו....

לא עלינו, טפו טפו טפו....

שלום לכולם! רציתי לדעת אם מישהו מכיר באופן אישי אנשים אפילפטיים שנולדו להם ילדים עם אפילפסיה או ילדים עם מומים (או שהפילו עוברים עם מומים) תודה

פעם הכרתי אמא אפילפטית

שילדה שני ילדים, שניהם היו עם בעיות התפתחות - עברו מאז יותר מ10 שנים אני לא יודעת מה מצבם כיום, בנוסף, לבעלי היו בילדותו פירכוסי חום, שעברו, פעם אמרו לי שאין קשר אבל לשני הילדים שלי יש אפילפסיה, לגדול מאוד קלה ועם כדורים לא מורגשת בכלל (טפו טפו טפו חמסה חמסה) ולקטנה הסיפור יותר מורכב

הי

כן, מכיר. הדברים ידועים. נידרש ליוואי קפדני של כל משך ההריון כולל תיכנון תרופתי של כמה חודשים לפני. ושוב האפילפטי אחראי להגיע לרופאים מומחים בנושא.

לאט לאט

אבא של אפי שלום, שאלתי אם מישהו מכיר לא כדי שמישהו יענה בקיצור: כן הכל ידוע, לכי לרופאים. רציתי לשמוע ממקור ראשון את הדברים. אם אתה מכיר הורים כאלו אשמח לתקשר איתם. תודה יום טוב

רגע

אני לא מנדב אחרים. אני לא כול כך מבין מדוע את צריכה להתקשר איתם? יש נתונים ידועים וזה מספיק. לדוגמא: לפי אותם נתונים מחלקים לך כדורים. יש כאן מספיק דוגמאות של נשים שדרכם הצליחה ונולדו להם ילדים ללא בעיות. ניראה לי שאת מחפשת ממה לדאוג וזה מיותר. התשובה "כן הכל ידוע, לכי לרופאים." לדעתי היא טובה.

למעלה