לא עומד...(על הגלשן)

But Head

New member
לא עומד...(על הגלשן)

אני גולש (מנסה לפחות...) כבר 4 ימים ואני עדיין לא מצליח לעמוד על הגלשן. זה בסדר??? וגם כל פעם שאני נכנס למים איפה שהמציל אז הוא מוציא אותי... ואם אני הולך פנימה יותר אז יש המון גולשי "מתקדמים" שמעיפים אותי... מה לעשות???

טלוש13

New member
אני גם גולשת מתחילה....

אבל לא יודעת...בתופעה של הגולשים לא נתקלתי... דאוקה יש אולי 3 גולשים כול פעם שאני בים...אבל הם מעיפים אותי או משו.... וגמני לא ממש מצליחהה לעלות על הרגליים...רק על הברכיים....עצהה-אם אתה רואה שאתה ממש לא מצליח...פשוט תגיד לעצמך...זה או שאני עושה את זה או שאני לא.... ואם באמת אתה כ"כ רוצה לגלוש גלים תאמין לי שזה יעזור לך....לפחות לי זה עוזר

on the wave

New member
להמשיך לנסות

א) זה לא קל ללמוד לעמוד על הגלשן אבל עם הזמן תירגול ואימונים אתה תצליח וזה יבוא לך בקלות וכן זה בסדר שעוד לא הצלחת לוקח קצת זמן בדרך כלל עד שלומדים לתפוס גל ולעמוד על הגלשן ומאחור יותר גם לפוס פינה ,בשביל לעמוד על הגלשן אתה קודם כל צריך לתפוס את הגל ואז רק לעמוד על הגלשן . ב) חפש לך חוף לא מפצוץ למרות שקשה למצוא כאלה ולקראת החורף יש פחות גולשים מבקיץ ,תבוא בשעות הבוקר המוקדמות או בשעות הערב לפני החשיכה אז פחות מפוצץ ואם הזמן תלמד גם להסתדר בימים שהחופים מפוצצים למרות שתמיד עדיף פחות מפוצץ בהצלחה.

TKone

New member
אתה לא צריך כל כך להתבאס...

4 ימים זה לא הרבה בכלל... זה לוקח לפחות שבועיים עד שמצליחים לעמוד כמו שצריך... אל תתבאס ותמיד תנסה עוד ועוד.. בקשר לגולשים שמעיפים... פשוט תלך לחופים שאין בהם הרבה גולשים או שאין בהם גולשים מקצועיים... אתה לא היית היום במיקרה בהילטון מוקדם בבוקר על גלשן כזה דיי עבה והוב כזה נכון?

But Head

New member
אנשים תודה!

לא ציפיתי לכזאת מהירות, אז תודה על התגובות..... TKone מצטער אבל אני בכלל מאיזור אשקלון...

TKone

New member
אהה חפיף... פשוט היה שם אתמול

מישהו שאמר שהוא גולש כבר 4 ימים או משו כזה אני חושב והוא אמר שהוא כבר מת לדעת לעמוד.. וזה די התאים למה שאתה כתבת..

faith2

New member
איפה גולש?

אם בת"א...לך ל"חוף הצעירים"....בין גורדון להילטון זה חוף ללא מציל....שמיועד למתחילים, אבל תיזהר כי בימים שיש רוח יש כמה סירות שיוצאות משם....פשוט שם לב

BADbob

New member
דווקע בתל אביב אף פעם לי תבעיה הזאת

מעניין הרבה מדברים על זה ובתל אביב אף פעם אין לי בעיה אם זה (האזור הצפוני של הטיילת הילטון עד פרישמן)

BADbob

New member
כן גם אותי זה מעצבןןן

אני מצליח אבל לא בדרופים לא יודע למה הצלחתי הרבה פעמים וחופשי אם פאן בורד וזה ניראה לי קל לאללה אבל אינ לא מבין איך אינ אמור להישאר זה כאילו שאינ נופל

למעלה