לא עומד לו

Besessenheit

New member
לא עומד לו

טוב אז ככה,
אני גרה בחו"ל וחבר שלי גר בארץ (בואו לא נכנס ללמה כן או למה לא ולמה אתם גרים ביחד - זה הסיטואציה וזה מה שיש). אנחנו נפגשים איזה 4 פעמים בשנה וכל פעם לאיזה שבועיים רצופים - ממש כל השבועיים כל רגע אפשרי ביחד. כמובן שבגלל שאנחנו נפגשים לעיתים כל כך רחוקות אנחנו שוכבים איזה 3 פעמים ביום.

הבעיה היא ש... לא משנה מה אני עושה - אף פעם לא עומד לו לגמרי. כן לרדת לו, לא לרדת לו, לעשות לו ביד, שהוא יגע בי, לנשק אותו - כלום. שום דבר. ניסיתי גם לגנוח בקטנה למרות שאני בקושי מרגישה משהו - גם לא עוזר. הייתי לפניו עם מישהו אחד רק ואף פעם לא הייתה הבעיה הזו, ועבורו אני הראשונה שלו - אז הוא לא יודע להגיד לי מה כן או לא יעזור. מה שגם הזין שלו לא בדיוק גדול - הייתי אומרת 12-14 ס"מ וזה שהוא לא עומד לגמרי לא עוזר...

בהתחלה ניסיתי להיות תומכת ולהגיד שלא נורא - אבל שכבנו עד היום אולי 20-30 פעם וככה זה תמיד. אולי פעם אחת עמד לו באמת וכל השאר לא. זה מגיע למצב שאני פשוט לא רוצה לשכב איתו כי פשוט לא כיף לי בכלל! אני לא מרגישה כלום. שאלתי אותו אם הוא בכלל נמשך אלי ואם כיף לו ולטענתו כן - הוא גומר כל פעם - אבל אני לא נהנית בכלל. וזה שאנחנו לא גרים קרוב אחד לשני זה עוד יותר גורם לתסכול - שגם עד שאנחנו נפגשים זה לא הולך... אז יש גבול עד כמה תומכת אני יכולה להיות... כן הוא משקיע בדרכים אחרות - זה לא הבעיה - אבל אני פשוט רוצה לדעת למה לעזאזל לא עומד לו כשהוא איתי? אני לא מבקשת לגמור מחדירה - אבל לפחות להרגיש משהו.

עצה? משהו? (אם יש פה מצחיקים למיניהם שרוצים להגיב שטויות - אז תחסכו. אני באמת מיואשת כבר ולא יודעת מה לעשות.)

seymore butts

New member
נשאלת השאלה

למה בכלל להמשיך בקשר כזה ?
אתם מתראים בסה"כ 8 שבועות במהלך השנה, הסקס ביניכם מתסכל אותך ואין לך ניסיון עם גברים אם הוא רק השני שלך.

זו העצה שלי.

Besessenheit

New member
אנחנו מכירים המון שנים

אנחנו מכירים בסביבות ה6 שנים - תמיד רציתי אותו אבל הוא לא רצה - לטענתו היה ילד ומאוד מצטער על זה, לפני שנה בערך (אני גרה בחול שנתיים כבר) יצא לנו להפגש והחלטנו שאנחנו רוצים להיות ביחד... כשאנחנו ביחד הכל חוץ מזה מדהים ואנחנו מאוד אוהבים והכל - העניין הזה זמני ואנחנו כן רואים את עצמנו עוד הרבה שנים ביחד. הוא מאוד אוהב אותי ולא מוכן לוותר רק בגלל המרחק, אנחנו בקשר יומיומי כבר 6 שנים - אז החלטנו להכנס לזה למרות שזה לא "קשר קונבנציונלי" - מדברים כל יום בסקייפ ומה לא... קיצר כרגע זה מה יש...

Besessenheit

New member
כן שכחתי לציין את זה...

הוא עושה את זה בדרך ממש מוזרה - ממש לא כמו "בן אדם נורמלי" ואין לי יכולת לשחזר את זה למרות שחשבתי על זה כבר...
&nbsp
תהיתי לעצמי כבר שזו יכולה להיות סיבה - הוא רגיל לעשות את זה בדרך שאני לא יכולה לעשות וזה סוג שונה של גירוי שהוא התרגל אליו מן הסתם. יש מצב שזה אבוד עבורי בגלל זה?

קשה לי להאמין

שהבעיה קשורה לחוסר משיכה אליך.
יותר סביר שזו בעיה פיזיולוגית שלו (האם הוא לוקח נוגדי חרדה/דיכאון?) או בעיה פסיכולוגית =חרדת ביצוע או איזה פחד מאינטימיות(מה שמסביר את הנוחות להיות בקשר בשלט-רחוק).
אם זה עיניין פסיכולוגי- לא תהייה לו שום בעיה בזקפה כשהוא לבד עם עצמו.

Besessenheit

New member
לא לוקח שום תרופות

ואני מאמינה שהוא כבר התרגל לזה שזה המצב וזו כמות הפעמים שנפגש - לדעתי כבר עבר שלב הלחץ והחוסר נוחות.

Besessenheit

New member
וחוץ מזה?

זה די "פתרון סופי" שאני לא מעוניינת להציע לו, לפחות לא כרגע.

יש לו בעיה

והוא צריך טיפול.
אני לא מבין למה הוא לא הולך לרופא? הוא מודע לבעיה שלו?א
מרת לו איך את מרגישה?
ויאגרה זו לא בושה ואם זה יפתור לכם את הבעיה אז למה לא?

Besessenheit

New member
אני לא חושבת שאפשר להגיד את זה כבעיה רפואית

כי יש לו זקפת בוקר - ולעיתים נדירות אני כן מצליחה להעמיד לו - אבל רב הזמן זה עומד חצי וכל הזמן בזמן סקס זה פשוט יוצא ואז בקושי נכנס.
&nbsp
האם העלתי את הבעיה? כן, ניסיתי, לא כל כך הוביל לאנשהו. סיכמנו שנמשיך לנסות כי אין לנו יותר מדי ניסיון אבל זה מתחיל לתסכל אותי.

אם זה מתחיל לתסכל אותך

אז קרוב לוודאי שהיחסים האלה יכשלו.
תדגישי בפניו את התסכול שלך ואם הוא לא יעשה אם זה משהו... תמשיכי הלאה.
לא מזיק ללכת לרופא, גם אם אתם חושבים שלא מדובר בבעיה רפואית. מקסימום הרופא יחזק את דעתכם.

יש בדיקות רבות שאפשר לעשות

כמובן צריך הפניית רופא.
&nbsp
הבדיקה שאני זוכרת היא דופלר לזרימת הדם בפין בעת זיקפה (ממנו ואליו). וכן בדיקת זיקפה לילית (לא זוכרת האם יש דרך לבדוק את עוצמתה). ודאי יש עוד.
&nbsp
הכרתי גברים שהזיקפה הנורמלית שלהם היתה פחות חזקה מאחרים שהכרתי. לא תיחקרתי אותם, לפי התנהגותם הבנתי שזה המצב הנורמלי בעינהם. הגיוני שיהיו הבדלי זיקפה בין גברים שונים...
&nbsp
כדי ששתתרחש זיקפה מוצלחת וחזקה צריך זרימה חזקה של דם לתוך הפין, ויציאה מועטה. זה קורה זכות מערך מורכב של גירוי מיני, הורמונים, ניורוטרינסמיטורים, פעילות של שרירים חלקים המגיבים לנוירוטרסמיטורים ועוד...
&nbsp
עלולים לשבש את המערך המורכב הזה חומרים הקשורים למתח, רמות סכור לא תקינות, תרופות שונות ועוד...
&nbsp
אם הוא מצליח לבצע חדירה ואף לסיפוק, המצב שלו לא "נחשב" לקשה ע"פ הגדרות רפואיות, למיטב ידעתי.
&nbsp
מקשרת לך שני קישורים:
&nbsp
http://www.nashim.net/?CategoryID=73&ArticleID=1086
&nbsp
http://www.doctors.co.il/ar/13424/הפרעות+בתפקוד+מיני:+המדריך+המלא
&nbsp
הניחוש שלי-(אני לא רופאה ולא לוקחת אחריות) שהכל יהיה תקין, ותגיעו לנקודה בה התחלתם, ושהסיבה היא נפשית שלו (לא קשור אליך). אולי צורת הגירוי, אולי המעמד המעט מלחיץ, יש כל מיני כיוונים, נפש האדם מורכבת... אולי אפילו הרופא יגיד שאין בעיה כי יש חדירה.
&nbsp
החדשות הטובות-ויאגרה מאד עוזרת למצבי זיקפה לא חזקה.. כמובן שיש להבדק ולקנות ויאגרה רק במרשם רופא ובאישורו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

הייתי מציע לך

לרכוש ויאגרה פיראטית, לפרק את הגלולה, לערבב את החומר הפעיל שלה במשקה כלשהו - ולהשקות אותו.
קרוב לודאי שהוא ירגיש שמשהו השתנה...

למעלה