לא עומדת בקצב..

לא עומדת בקצב..

עכשיו התקשר הבעל שלי בשיא ההתלהבות לספר לי שרכש קולט אדים במכרז באינטרנט. רק מה, לפני שבוע סגרנו על מטבח והחלטנו שלא להכניס קולט כזה כי ממילא יש חלון ליד הגז וניצלנו את השטח לעוד ארון איחסון. "אה, את דואגת לגבי המטבח?" הוא שאל , "יש לי תוכנית חדשה מדהימה למטבח..". אז לא רק שקניתי עכשיו קולט אדים (נכון, מחיר מציאה , אבל מי צריך???) הוא גם נעלב שאני לא מתלהבת כמותו מהרעיון, מהקניה ומהקלות שבה שינה לי את כל המטבח. די! איך אני אמורה להגיב? בהתלהבות? בכעס? ומה בכלל תכליתו של קולט אדים חוץ מלתפוס מקום במטבח קטן ממילא?

נראה לי שאני הייתי

אומרת לו שחבל שהוא לא התייעץ איתי קודם, כי הרי זו צריכה להיות החלטה של שנינו, וכבר החלטנו שלא לקנות.

dorlim

New member
מסכימה איתך

ומעבר לכך אם זה חוזר על עצמו הייתי יוזמת שיחה שבה היינו מגדירים יחד אילו רכישות אפשר לעשות לבד ועל מה צריך להתייעץ לפני....

אין בעיה לבטל,

רק שזו באמת מציאה לרכוש קולט של 2500 ש"ח ב- 400 .. ובכל זאת, אולי מישהו מכם ישכנע אותי שזה כדאי? בזמן שאנחנו מתקמצנים על כל גרוש? ובמיוחד שאוטומטית הוא מודיע לי שתוכניות המטבח ישתנו.

יעלי2

New member
מחליטים ביחד הא?

זה מזכיר לי את סיפור 7 השקעים החדשים שלנו לטלויזיה שבעלי ביקש מטכנאי הכבלים לעשות ואז הודיע לי. ובכלל, המטבח לא אמור להיות החלטה שלנו (לא כי הם לא מבשלים או יש להם טעם טוב) אלא כי אנחנו נמצאות שם יותר מבחינה סטטיסטית לא? אז אם זה פשוט לבטל את המכרז שיבטל, ותסבירי לו שינסה להלהיב אותך עם קניות אחרות (רצוי בתיאום מראש אם מדובר על סכום משמעותי). אבל איזה חמוד הוא? הוא בטח חשב שכל הזמן רצת את הדבר הזה שתופס מקום וצובר לכלוך בסתר לבך, והחליט להפתיע. אני גם בקשתי לרדת מזה ובעלי התלהב (זה נורא יפה). עד עכשיו הוא לא עשה לי הפתעה בסגנון שלכם...

למעלה