לא עוזבת את השד

איהב

New member
לא עוזבת את השד

התינוקת שלי בת חודשיים. מאז ומתמיד יש איתה דפוס קבוע של אכילה: היא לא מפסיקה לינוק כלומר מצידה תימשך הארוחה גם שעתיים. לאחר מכן היא פולטת המון המון המון וגם נורא סובלת מזה.(מקבלת לאחרונה תרופה לטיפול בריפלוקס) מצד אחד היא דורשת עוד אוכל. מצד שני אם אני מפסיקה אותה היא צורחת אבל אני גם לא רוצה שהיא תפלוט כל כך הרבה (בשלושת השבועות האחרונים עלתה 150 גרם בלבד)וגם כשהיא מנסה לעשות גרפס היא ממש כולה נלחמת ומתפתלת. שאלותי: איך ללמד אותה להפסיק לאכול אם היא לא רעבה? למה לפני כל גרפס היא נלחמת ומתפתלת? תודה.

Babies with high sucking needs

Some babies are born with a high need to suck. What may help your baby is: 1. Breastfeed her on only one side each feed. Let her finish the first side, change her diaper and put her back on the first side. For every feed in the next 3 hours, put her only on that side. After 3 hours have passed, start on the other side. 2. If you are eating alot of milk products, stop for about a week and see if that helps. What was her birth weight, and what is her weight now?​

justmom

New member
תרגום: תינוקות עם צורך עז במציצה

תינוקות מסוימים נולדים עם צורך עז למצוץ. מה שיכול לעזור לתינוקת שלך הוא: 1. הניקי אותה מצד אחד בלבד בכל הנקה. תני לה לסיםי לאכול מצד אחד, החליפי לה חיתול והציעי לה שוב את אותו הצד. בכל הנקה בשלוש השעות הבאות הציעי לה רק את אותו הצד (ממנו הנקת). אחרי 3 שעות התחיליל להניק מהצד השני. 2. אם את אוכלת הרבה וצרי חלב, הפסיקי לכשבוע וראי אם זה עוזר. מה היה משקלה בלידה, וכמה היא שוקלת עכשיו?

איהב

New member
אסתר: משקלה בעת הלידה

היה 3920(לידה רגילה לחלוטין) אבל היא הורידה הרבה ממשקלה והגיעה למצב של התייבשות (הייתי בטוחה שהיא יונקת אבל כנראה שיצאה כמות נורא קטנה) הצמידו אותי בבית החולים ליועצת ההנקה הבכירה (ומקסימה) וגם נתתי לה תוספים (בלית ברירה).שוחררה בגיל שבוע במשקל 3650. מיום שחרורה ועד גיל חודש ושבוע שקלה כבר 4850 מיניקה בלבד ללא תוספים. ואז פתאום בגיל חודשיים שוב בעיה- שקלה 5 ק"ג כלומר העלתה רק 150 גרם בשלושה שבועות.(פולטת המון המון המון). בתחילת השבוע הייתי איתה אצל גסטרולוג ילדים שבדק והמליץ על תרופה לטיפול בריפלוקס היום כעבור שבוע מיום תחילת נטילת התרופה שקלה 5300.(כלומר העלתה 300 גרם בשבוע).קיבלה פעם אחת בלבד תחליף. ביתר הארוחות-הנקה בלבד. אני כבר נורא מבולבלת מצד אחד 150 גרם בשלושה שבועות שזה נורא מעט. מצד שני 300 גרם בשבוע שזה הרבה לא? אני כל הזמן מתפתה אולי לעבור לבקבוק ואז אדע בדיוק כמה אכלה שזה לא יותר מידי ולא מעט מידי והיא הקטנה מצידה כל היום לינוק ללא הפסקה.אם לא אעצור אותה, היא לא תפסיק בעצמה. א. מה עושים? ב. למה לפני כל גרפס היא כלכך נלחמת ובועטת עד שזה יוצא? תודה.

It seems that the problem is her

spitting up. Have you tried changing your diet. stop milk products completely. feed from one side only each feed, but make sure that you pump the other side each time so that you don´t decrease your mlk supply. where did you give birth? Who was the yoetset hanaka who helped you? This could be a latch problem also.​

דיאנה1

New member
תרגום: נראה שהבעיה היא הפליטות.

האם ניסית לשנות את התזונה שלך, להפסיק מוצרי חלב לחלוטין. הניקי מצד אחד בלבד כל הנקה, אבל ודאי שאת שואבת את הצד השני בכל פעם כדי שלא ירד ייצור החלב שלך. היכן ילדת? מי היתה יועצת ההנקה שעזרה לך? זו יכולה גם להיות בעיית תפיסה.

למעלה