{לא} עוד שאלה

{לא} עוד שאלה

אני כנראה יתגיס בשנה \ חצי שנה הקרובה מה אני יכול לעשות מעכשיו כדי להגיע לתפקיד יותר יוקרתי ויותר מרתק בצבא? כושר גופני אני אני משפר בלי קשר לגיוס. אגב בחור שעבר גיבוש סיירות סיפר לי שצריך להגיע ל 75 שכיבות סמיכה וריצה של 2 ק"מ ב 7.5 דקות. פלוס 80 שכיבות סמיכה כשהרגלים ב 90 מעלות ? משהו שמע על זה? ופאקיניג יש לי משקפיים (-8) זה הולך לזיין לי את כול השרות? בקשר ללימודים תעודת בגרות אני לא מאמין שאני יספיק תוך שנה. ותוך כדי עבודה. ואולי כן? שמעתי שאני לא יכול להגיע לקצונה ולעוד הרבה תפקידים. שיט! בכול מקרה מה כדי לי ללמוד ? התחלתי ללמוד אלגברה ואני מתקדם לא רע. אבל מה עם אנגלית? הבנתי שיש חוברות שמכינים לבחינות הפסיכוטכניות איך אני משיג אותם? פשוט חבל לי ללמוד סתם עכשיו במקום לעבוד הרבה ולהרויח עוד כסף לפני הצבא. ובעיקר כבר בא לי לזוז קדימה ולהתגיס ולהגשים את כול החלומות שאחרי השחרור. ללמוד להתבסס לטייל וכו. נ.ב דיברתי כבר עם האיש של ה.ל.ל בצבא. וחשוב לי לקבל מידע ממי שעבר את זה.

חסרים נתונים.

כבר נקבע לך פרופיל? אם נקבע יש נתונים שלא תוכל לשנות כמו דפ"ר וקב"א (דירוג פסיכוטכני ראשוני וקבוצת איכות). כל אלו נמדדים בצווים הראשונים. לכן לא ממש משנה מה תלמד. ולגבי הבגרויות, לחיילים "טובים" יש אפשרות לצאת דרך הצבא לפרוייקט השלמת בגרויות. בהצלחה.

מנחם256

New member
אהלן

מה הסטטוס שלך מבחינת הצבא? (מלש"ב, בני"ש) תנסה לברר כמה מהנתונים האישיים שלך: פרופיל קב"א דפ"ר וקה"ס אם יש לך. תגדיר לעצמך מה נחשב בעיניך יוקרתי ומעניין. תפקידי לחימה, יחידות מובחרות, מודיעין, מנהלה, ואז צור איתי קשר ואני אנסה לעזור. שלמה

לגבי המשקפים זה לא כזה ``בולשיט``

לידיעתך גם לדן חלוץ יש משקפיים כך ש``מקסימום`` תוכל להיות רמטכ``ל...

almog4

New member
ובעניין הרמטכ"ל - אז

אין לי מה להוסיף לשיחה - חוץ מזה שאני מאחל בהצלחה. אבל בעניין הרמטכ"ל, אז לרמטכ"ל דן חלוץ יש משקפיים, ולמרות זאת מצבו כנראה טוב לא רק בגלל המלחמה, אלא גם לפני שהיא פרצה. למעשה - מצבו כ"כ טוב, עד שכאשר שאלו אותו "מה הוא מרגיש כטייס וכאדם לאחר שהוא מוריד פצצות על בתי תושבים בעזה" - תשובתו היתה ברורה: הוא מרגיש רק חבטה קטנה בכנף. של המטוס. לא קשור - אבל הייתי מוכרח להוציא. שיהיה לך בהצלחה בצבא.

uri80

New member
לא הייתי דואג מדי

75 שכיבות סמיכה וריצה של 2 ק"מ ב 7.5 דקות הן לא בעיה גדולה מדי. אין לי מושג מה זה 80 שכיבות סמיכה כשהרגלים ב 90 מעלות אבל עזוב אותך משטויות - לא אלו הדברים שיקבעו משהו. השאלה החשובה היא -מבחנים לצבא כבר עשית בעבר? הדפ"ר והקב"א חשובים והצבא בעייתי מאד בדברים האלו. באופן כללי נראה לי שרצוי להשלים דברים לפני הצבא ולהגיע למבחנים מוכן אבל השאלה היא אם כבר עשית אותם? (בגרויות אפשר להשלים גם אח"כ, לעיתים בסיוע של הצבא)

עוד רמטכ"ל

דוקא נשמע לי מאתגר למכור מניות.. אני בוגר השיטה החדשה של המיונים לצבא ככה שלא עברתי שום מבחן פשוט הגעתי ללשכה ואיך שראו שאני לבוש כחרדי ניגשה אלי חיילת נחמדה ושאלה עם אני עושה דיחוי. חתמתי והלכתי. אני לא כול לך מכיר את הצבא חוץ מהסיפורים כך שאני בעצמי לא יודע איך אני יתפקד. אבל לפחות שיהיה מענין ומאתגר וקצת כבוד לא יזיק.. ולא משנה מה העיקר להגיע הכי גבוה שאני מסוגל. אגב לא נראה שדן חלוץ הגיע לצבא עם משקפיים. בקיצור עדין לא נקבע לי פרופיל או קב"א לכן אני רוצה לנצל את זה ולשפר ציונים כמה שאני יכול.

מתלבט13

New member
איזה משקפיים יש לו?

מקטינות הם בדרך כלל מגיל צעיר. מגדילות מגיעות בדרך כלל בגילאי 40+ כמדומני שפעם לא היו מקבלים טייסים עם משקפיים, כך שאם הוא היה טייס.

אם אתה מצליח לרוץ 2 ק"מ

ב-7 וחצי דקות אני סוגד לך... ולליברל, אני רצתי ביום סיירות 9 וחצי דקות והייתי בין 20 הראשונים (מתוך 100 בערך). ככה שלא צריך להאמין לכל שטות.

uri80

New member
אם אתה כבר בענין של סגידה, למה לא

לעשות את זה כבר כמו שצריך עם כמה קורבנות? אני אוהב את שלי אנטריקוטים בגודל של 400-500 גרם, עשויים medium, רצוי מבשר איכותי ולא איזה יאק. המליצו לי על דוריס קצבים-דורש בדיקה. היום אני רץ 2 ק"מ בערך בין 8:30 ל-9:00 דקות (האמן לי, אני יודע. כל שנה אני עדיין צריך לעשות את השטות של מבחני הבר-אור האלה) עקב גילי המתקדם ויותר בגלל העובדה שאני עצלן מדי מכדי לחזור לרוץ. בגיל 18 כשגם טרחתי להתאמן קצת לפני הגיוס, רצתי בקצת פחות מ-7:30 וזו היתה תוצאה בינונית להחריד. (אפילו בקבוצה הקטנה שלי בקורס בזמנו היו שניים שרצו בסביבות ה-6:30 ואלה לא היו בדיוק קרל לואיס) בוא נגיד שיש לי אח צעיר קצת הרבה יותר רציני ממני שיורד מה-7 דקות ובהרבה. לרוץ איתו בעבר היה דבר מתסכל מאד-אני מסיים חצי מסלול מתנשף והזאטוט כבר מחכה לי בסוף. תכל'ס- לא הריצות ושאר השטויות חשובות. הקב"א והדפ"ר, המוטיבציה שאתה מראה בראיונות וכו' משמעותיים הרבה הרבה יותר.

laife

New member
דוריס קצבים שולתים!

אחלה בשר, חתיכות גדולות והכנה עם כל הלב.

למעלה