לא עוד צופה פאסיבית

קליתאה

New member
לא עוד צופה פאסיבית

היי, אני משתתפת פאסיבית כבר מספר שבועות, אבל עכשיו כשאני בעיצומה של ההפרייה הראשונה, החלטתי "להזדהות". אני מנסה כבר 3 שנים להרות, לאחר הריון ראשון ספונטני שנגמר אחרי 8 שבועות (כמו 25% מההריונות הראשונים), כמובן שלקחתי את זה קשה, אבל לא יותר מידי, כי כבר ראיתי ש"תוך חודשיים-שלושה את בהריון" לשמחתי/צערי לא התגלתה שום בעייה, אבל עצם העובדה שהגעתי עד ל-IVF מוציאה אותי מהכלים. מכירות מישהי שנקלטה כבר בהפריה הראשונה? או שמה אני צריכה להכין את עצמי ואת הכיס לתהליך ארוך....

ינסון

New member
ברוכה הבאה

ובעיקר איחולי שהיה קצרה עימנו. מה שבטוח הוא שהגעת למקור בלתי נדלה של תמיכה, מידע ובעיקר אמפתיה. יש מקרים רבים של הצלחה כבר "במכה הראשונה" ואני מאחלת לך שגם את תהיי בין אותן מצליחניות. אנחנו פה...ובוקר טוב, יונת

ונוס 34

New member
ברוכה הבאה - ו- כן

רק לפני ימים ספורים מישהי הודיעה שהצליחה ב IVF ראשון - תדפדפי קצת אחורה.(לא זוכרת כרגע את שמה) ושתיהיה לך הצלחה - בקרוב מאוד ונוס

ונוס 34

New member
../images/Emo32.gif - שאלה !? - מטרודין

בוקר טוב לכולם (וכולם כמובן) ב"קוקטייל" שקיבלתי הפעם - קיבלתי גם מטרודין בבית המרקחת אמרו לי שלחברי קופת חולים כללית - נותנים פוסטימון - אך לא היתה להם את כל הכמות - אז קיבלתי בינתיים רק מספר אמופולות של פוסטימון אחרי מספר ימים - נתנו לי עוד מספר אמפולות - הפעם של מטרודין. אך כמובן שעדין לא היתה להם את כל הכמות - ואצטרך לחזור שוב- לעוד שני אפולות - ולא ידוע כעת מה אקבל... הם עובדים כניראה בשיטת הסלמי ... בכל אופן רציתי לשאול - האם אפשר לערבב באותו טיפול את 2 הסוגים האלה (בנוסף למנוגון שאני מקבלת) ? ושאלה נוספת: האם אפשר באותה זריקה לקבל יותר מ- 3 אמפולות? אשמח לתשובותיכם בהקדם ומקווה שזה יהיה חודש מוצלח לכולנו... ונוס

נועם@בת

New member
לדברי הרופא שלי אפשר לערבב הכל

בסופו של דבר מדובר באותם הורמונים, ולא חשוב מי היצרן או מה ההרכב שלהם. אפשר להזריק את כולם בבת אחת, תדללי אותם ביחס של 3 אמפולות אבקה על אמפולת נוזל מדלל אחת- כדי לא להכניס לגוף הרבה נוזלים. ככל שכמות הנוזל קטנה יותר ההזרקה פחות מציקה. בהצלחה נועם

אולה *

New member
הסיפור שלך כ"כ מוכר

רק שאני "הצלחתי" פעמיים לפני 3.5 שנים ומאז... אל תפחדי מההפריות, השד לא נורא כ"כ. ויש המון סיפורי הצלחה - אני מכירה הרבה בחורות שהצליחו בהפריה ראשונה, כמו רונה לפני שבועיים. בהצלחה, אולה

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני מכירה כמה בנות שנקלטו בהפריה הראשונה אז שיהיה בהצלחה תראי להם מה זה במכה הראשונה !!!

rona33

New member
אני ! אני !

אני הצלחתי במכה הראשונה ולא רק זאת בביקור שלי אצל הרופא לפני ה IVF הוא אמר לי כדי לעודד אותי, הוא אמר שכל שלושת הזוגות(!!!) שהיו לפנינו בתור גם הם בהריון מ IVF ראשון

נטאשה

New member
וואו, מי זה הרופא הזה?..

עם כל כך הרבה הצלחות גם אני רוצה!!!

מיכל ק-ש

New member
קליתאה

בטח שאנחנו מכירות בנות שנכנסו להריון כבר בהפריה ראשונה. רק לא מזמן היו לנו כמה כאלה: רונה33, רוני@30 ולפניהן - ריטה. ואלה רק השמות שאני זוכרת (הן גולשות עכשיו בפורום "הריון אחרי טיפולים"). אבל אצל רובנו זה לא "זבנג וגמרנו". לא הבנתי למה את אומרת שאת צריכה להכין גם את הכיס לתהליך.

קליתאה

New member
גם הכיס סובל...

אני עוברת הכל באופן פרטי אצל זיידמן... אבל מקווה שזה ישתלם ויהיה "קצר וחסכוני"

קליתאה

New member
תודה ושאלה

תודה לכן בנות, אני הרבה יותר אופטימית עכשיו שאני יודעת שזה אכן אפשרי ולא רק מספרים סטטיסטיים... ואם אני כבר כאן - שאלה קטנה: האם אפשר למרוח "אמלה" לפני הזריקה (כן, אני יודעת שאני מפונקת...)??? אני לא מתרגלת לדקירה!

מיכל ק-ש

New member
אם אני לא טועה נועם כתבה על זה לפני

יום-יומיים. עד שהיא ו/או אחרות יענו לך, את יכולה להשתמש בפונקציה של "חיפוש מתקדם" שנמצאת בחלק העליון של הדף.

מרב.

New member
כן, אפשר,

תמרחי על האיזור 20-30 דקות לפני ההזרקה שכבה נדיבה של אמלה. אם את רוצה שזה יהיה ממש אפקטיבי, תשימי מעל ניילון נצמד ותדביקי את קצותיו בפלסטר (לבן דק כזה). זה ימנע מאויר לחדור ויגרום למשחה לפעול ביעלות רבה יותר. דרך אגב, יש עכשיו בבתי מרקחת גם מדבקות מיוחדות לזריקות- לא משחה ולא נעליים: מדביקים את המדבקה על האיזור, ממתינים 20 דקות- ומזריקים. ממי שיש לה תואר ראשון במשחה הזו, מרב

אולה *

New member
מרבי, מדבקות ../images/Emo35.gif

איזה מדבקה צריך לבקש בדיוק? (אמא שלי מחלקת לפציינטים הקטנים שלה מדבקות עם דובים
)

מרב.

New member
אוללה,

אלו מדבקות של אֶמלַה- במקום משחה זה מגיע במדבקות. שבת שלום... מרב

קלי - ../images/Emo50.gif

והלואי שנועם תסמן לך עוד
על IVF ראשון בקולולולו שלה. הרבה הצלחה לך

ברוכה הבאה לפורום הנפלא הזה../images/Emo24.gif

וכן - גם אני הריתי ב - IVF ראשון (והיום אמא לתינוק בן 5 חודשים).

למעלה