לא עוד ספוילרים!

The Walrus

New member
השאיפה הגדולה ביותר של ארתור וויזלי

היא לגלות איך מטוס נשאר באוויר בלי ליפול!!

The Walrus

New member
ההילאים מתכננים להפיל

את משרד הקסמים באמצעות שילוב של קסמים אפלים ושל מחלות חניכיים!!!

Rey Mysterio13

New member
סנייפ הוא הנסיך והוא רצח את דמבדור

שיצא עם הארי למצוא הורקרוקס של וולדמורט!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו

The Walrus

New member
והספויילר הכי עצום...

טעם הריבה האהוב על דמלבלדור הוא.... פטל!!!

סניפ רוצח את דמבלדוררררררר

והוא הנסיך חצי הדםםםםםםםםםםםםםםםם הארי וגיני ביחדדדדדדדדדד רון ולבנדר ביחדדדדדדדד לוולמורט יש הורקרוסיםםםםם
*^$%^^#^ עלייךךך

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifנאמ.סלגהורן המורה לשיקויים.

*לאקשורה*

יששששששששש

הארי וג'יני ביחד דמבלדור מתת סנייפ הרג אותו סנייפ המורה החדש ל-DADA סלגהורן מורה לשיקויים וולטמורט בן אלמוות יש לו הורקרוקסים שזה אומר שמחליקם את הנשמה ושומרים בתוך משהו.. סנייפ הוא הנסיך חצוי הדםם התליון מזויף לבנדר ורון ביחד הרמי מאוהבת {נירא לי} ברוןן מאלפוי היה צריך להרוג את דמבי וזהווו עד לפעם הבאה שצריך יהיה לסמן
:p

דנקי

New member
כן, גם אני שמחה והכל אבל...

|כ"כ שמחה עד שהגרון מתפוצץ מרוב צרחות, והאוכל של ראש השנה עולה למעלה| אבל לא הבנתי שני דברים: 1)מה פתאום רולינג הרגה לנו ת'רעגוג ככה בלי שום קשר? לא כ"כ הבנתי ת'קטע הזה... 2)מה הקטע עם פוקס בסוף ההלוויה של דמבי? ועוד משהו... 3)לא הבנתי את כל הקטע של המלחמה, נו, עם הקרבות אחרי שדמבי נרצח? אז רולינג לא ממש תיארה הכל ולרגע נזכרתי בקרב שהיה בחמישי במשרד הקסמים... מישהו יכול קצת להסביר מה בדיוק הלך שם? ואוף! היתה לי שאלה, הכי חשובה, ושכחתי אותה!! אוף אוף אוף!!! |טוב, אזכר אח"כ כבר....| נזכרתי! מה הקטע שסנייפ הוא החצוי דם? ועם אמא שלו? כאילו, זה רק היה מסתורי, עד שגילו, וזה בכלל לא שינה כלום בעלילה... לא כ"כ הבנתי ת'משמעות של זה... כי בדר"כ כל פרט שרולינג כותבת, הוא חשוב, הכרחי וקשור קשר הדוק לעלילה... תגובות!! פליז, כאילו??!!! תודה לעונים ו.... דמבי מת סנייפ הוא הנסיך החצוי דם יש לוולדי 7 הורקרוקסים הארי מצא עם דמבי את ההור' המזוייף עם פתק שהכותב זה :רא"ב... דמבי קיבל את היד השחורה מהטבעת של גונט דראקו תכנן להרוג את דמבי ולהיות אוכל מוות סנייפ הוא זה שרצח את דמבי, והוא בוגד מנוול, אוכל מוות מסריח!! ומה עוד???.... זהו בעצם... תהנו!!

DEANC

New member
תשובה

1. היא הרגה את הרעגוג כדי שסלגהורן והאגריד ישתכרו והארי יוכל לחל וב מידע מסלגי. 2. הקטע עם פוקס הוא שעוף חול הוא החיה המסורה והנאמנה ביותר לאדם, ברגע שדמבי נרצח הוא פשוט נקרע מכא ובכה. 3. מה היה לא להבין? אוכלי המוות נלחמו במסדר עוף החול ובחלק מחברי צ"'ד. זה שינה שסנייפ הוא הנסיך כי הרמיוני ידעה מההתחלה שזה מישהו רע ואז שגילו שזה הוא (לאמא שלו קראו פרינס (שם מ') ולאבא שלו סניים והאבא הי מוגל אז סנייפ התגאה בזה שהוא חצי פרינס וחצי טהור דם מכאן שהוא הנסיך= פרינס חצוי הדם וזה גרם לאירוניה שהארי העריץ ושנא באותו זמן את סנייפ ואמר שהנסיך מורה הרבה יותר טוב מסנייפ וכו'. וגם עשה כל מה שהנסיך אמר לא והקשיב לו בכל מילה אבל לסנייפ הוא בחיים לא הקשיב. עזרתי?

3SEP

New member
אני לא יודע מה איתכם אבל אני ממש

לא מתרגש מזה אהמאהמסנייפהנסיךחצויהדםוהורירצחאתדמבלדוראחרישהואיחזורמהמערהאםהאריבנסיוןלהרוסאתההורקרקסשלוולדמורטוהאריוג'נייהיהוביחדוגםרוןוהרמיוניאהמאהמ וכמו שאמרתי אני בכלל לא מתרגש

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifסנייפ הרג את דמבלדור!

[כן, זה דרש
] ורון ולבנדר לא מפסיקים להתנשקקקקקקקקקקקק והרמיוני מקנאה והארי מנשק את ג'יני ואז הם יוצאים כיףכיףכיף ואז יש הלוויה לדמבלדור ואז הם נפרדים
וסנייפ הוא המורה להתגוננות מפני כוחות האופל!!

למעלה