חשוב!!!!! לכולם!!!
אני לא יודעת מה איתכם אבל לי אישית נמאססססס!! כל חצי שעה יש בעיה חדשה בצ'אט הזה!!!!!! אני מבינה שיש עומס ושקשה לעמוד בזה אבל בחייאת!!! זה לא החודש הראשון לבלוג! תפוז- הייתם צריכים לחשוב על זה כבר ושלא נדבר על לתקן את זה! פעם זה היה תמונה שנתקעת (דבר שעדיין קורה מדי פעם!) אחר כך זה היה דואט של חדרים שהיית נכנס לחדר אחר אז הקול מהחדר הקודם היה נשאר! אחר כך הגיעו הפוליסים הלא מועילים שרובם (לא כולם) מנצלים את ההתנדבות שלהם לצרכים אישיים (ושוב- ממש לא כולם יש כמה הגונים) ועכשיו זה גם החדרי המתנה המרגיזים האלה שאפשר להתייבש שם גם שעתיים בלי להתקדם צעד אחד לחדר המקורי, גם השירות של חיפוש משתמשים נפל ובדיקת חברים אונליין ועכשיו בנוסף השרת עושה בעיות!!!!!!!!!!! א. הבעיה הנ"ל, ב'- אני לא יודעת אם זה קורה פה לעוד אנשים אבל לפעמים פתאום באמצע החיים אחריי שאני כבר שעתיים בצ'אט פתאום קופצת לי הודעה שהשם משתמש שבחרתי תפוס ושניתקו אותי מהשרת! מה הסיפור?!?!?!? בקיצור תפוז- אתם משכתם את כל האנשים אליכם אז תתמודדו עכשיו עם התוצאות. אם אתם לא מסוגלים להחזיק שרת שישרת את כל האנשים שמשכתם לפה אז תפשטו רגל. אבל תפסיקו להרוס פה לאנשים את העצבים עם התקלות האינסופיות שלכם. סוף לתקלות! נטלי לב.