לא עובד לי!!

DISGUISE

New member
מנהל בבלוג שלי

מאיזה שהיא סיבה שאני פותח את הבלוג שלי אני לא הופך להיות מנהל ולא מסוגל לקבוע נושא לחדר או להעיף מטרידים ... HELP?

F00D Is G00D

New member
ייתכן שמדובר בבעיה זמנית בכל מקרה

יש להמתין מעט לזיהוי שלך וייתכן כמובן שזו בעיה זמנית שתעבור תוך כמה שעות, לטיפול מידי ניתן לפנות לאחד הפוליסים בצ'אט

F00D Is G00D

New member
נא

אנא תציץ בשאלות הנפוצות של הפורום ובמקביל בקר בעמוד "לחדשים בפורום"

לא עובד לי!!

למה הצ'אט לא עובד לי?? אני מנסה להיכנס ומופיעה לי הודעה על כל הדף של שגיאה! יש לי בדף אפשרות ללחץ רענן אבל גם זה לא עוזר!! מה עושים??

sgv

New member
לא עובד.....

יש למישהוא מושג למה הבלוג TV לא עובד?? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?? תודה.

dodikod

New member
לא פועל

איזה מדכא זה לא פועל אולי מישהו יודע מתי זה יחזור לפעילות???

חשוב!!!!! לכולם!!!

אני לא יודעת מה איתכם אבל לי אישית נמאססססס!! כל חצי שעה יש בעיה חדשה בצ'אט הזה!!!!!! אני מבינה שיש עומס ושקשה לעמוד בזה אבל בחייאת!!! זה לא החודש הראשון לבלוג! תפוז- הייתם צריכים לחשוב על זה כבר ושלא נדבר על לתקן את זה! פעם זה היה תמונה שנתקעת (דבר שעדיין קורה מדי פעם!) אחר כך זה היה דואט של חדרים שהיית נכנס לחדר אחר אז הקול מהחדר הקודם היה נשאר! אחר כך הגיעו הפוליסים הלא מועילים שרובם (לא כולם) מנצלים את ההתנדבות שלהם לצרכים אישיים (ושוב- ממש לא כולם יש כמה הגונים) ועכשיו זה גם החדרי המתנה המרגיזים האלה שאפשר להתייבש שם גם שעתיים בלי להתקדם צעד אחד לחדר המקורי, גם השירות של חיפוש משתמשים נפל ובדיקת חברים אונליין ועכשיו בנוסף השרת עושה בעיות!!!!!!!!!!! א. הבעיה הנ"ל, ב'- אני לא יודעת אם זה קורה פה לעוד אנשים אבל לפעמים פתאום באמצע החיים אחריי שאני כבר שעתיים בצ'אט פתאום קופצת לי הודעה שהשם משתמש שבחרתי תפוס ושניתקו אותי מהשרת! מה הסיפור?!?!?!? בקיצור תפוז- אתם משכתם את כל האנשים אליכם אז תתמודדו עכשיו עם התוצאות. אם אתם לא מסוגלים להחזיק שרת שישרת את כל האנשים שמשכתם לפה אז תפשטו רגל. אבל תפסיקו להרוס פה לאנשים את העצבים עם התקלות האינסופיות שלכם. סוף לתקלות! נטלי לב.

חשוב!!!! לכולם!!!!

אני לא יודעת מה איתכם אבל לי אישית נמאססססס!! כל חצי שעה יש בעיה חדשה בצ'אט הזה!!!!!! אני מבינה שיש עומס ושקשה לעמוד בזה אבל בחייאת!!! זה לא החודש הראשון לבלוג! תפוז- הייתם צריכים לחשוב על זה כבר ושלא נדבר על לתקן את זה! פעם זה היה תמונה שנתקעת (דבר שעדיין קורה מדי פעם!) אחר כך זה היה דואט של חדרים שהיית נכנס לחדר אחר אז הקול מהחדר הקודם היה נשאר! אחר כך הגיעו הפוליסים הלא מועילים שרובם (לא כולם) מנצלים את ההתנדבות שלהם לצרכים אישיים (ושוב- ממש לא כולם יש כמה הגונים) ועכשיו זה גם החדרי המתנה המרגיזים האלה שאפשר להתייבש שם גם שעתיים בלי להתקדם צעד אחד לחדר המקורי, גם השירות של חיפוש משתמשים נפל ובדיקת חברים אונליין ועכשיו בנוסף השרת עושה בעיות!!!!!!!!!!! א. הבעיה הנ"ל, ב'- אני לא יודעת אם זה קורה פה לעוד אנשים אבל לפעמים פתאום באמצע החיים אחריי שאני כבר שעתיים בצ'אט פתאום קופצת לי הודעה שהשם משתמש שבחרתי תפוס ושניתקו אותי מהשרת! מה הסיפור?!?!?!? בקיצור תפוז- אתם משכתם את כל האנשים אליכם אז תתמודדו עכשיו עם התוצאות. אם אתם לא מסוגלים להחזיק שרת שישרת את כל האנשים שמשכתם לפה אז תפשטו רגל. אבל תפסיקו להרוס פה לאנשים את העצבים עם התקלות האינסופיות שלכם. סוף לתקלות! נטלי לב.

שלום לך

כפי שציינת מדי כמה פעמים השרת נפל שזה גרם כה וכמה פעמים אין לך מה להתעצבן תביני יש תקלות שהם לא בשליטה של תפוז.. לגבי הפוליסים- אין שם אף קומבינות ואותם פוליסים הבחנתי ועקבי אחריהם הם עושים סיבובים בכל החדרים למנוע 1- קללות +קללות גזעניות 2=הצפות כפי שידוע לך כתבתי בניק "רועי גבאי" גם תשובה שכתבו לשומרים לידע אותך . המשך לילה טוב ויום נעים רועי

שוטר..

הפוליסים הם הדאגה האחרונה שלי. פשוט הגיע הזמן שתפוז ילמדו להשתלט על מה שהם יצרו..

מדינה של ההסתדרות

כל המשטרה הזו זו בדיחה אחת גדולה. סוף סוף עשו משהו שמבטא את חופש הדיבור ומכריחים ילדה בת 17 להחליף חולצה למשהו צנוע יותר!!! פשוט לא יאומן. מי זה השוטרים? משמרות הצניעות של נטורי קרתא או ילדים שעלה להם השתן למוח?

תקלות במערכת

לצערנו עדין מופיעות תקלות מערכת המעכבות את הגלישה. אנו עושים כל מאמץ על מנת לטפל בבעיות אלה בהקדם. נעשו מספר צעדים מהותיים בעדכוני התוכנה כמו גם החומרה בעניין. יש לציין שבניגוד לדבריך המערכת עלתה לאוויר לפני פחות מחודש. יחד עם זאת אין בכך לשנות את העובדה שאכן יש לטפל בתקלות שאת מתארת בהקדם האפשרי. אנו מתנצלים בפני הגולשים והמשדרים על עוגמת הנפש.

לא יכול לכתוב

כל הזמן מופיעה לי הודעה שאני בטעינה וההכניסה תארך כמה דקות- זה נמשך כבר כמה ימים- וביחד עם זה- בכל כניסה למישהו מופיעה לי הודעה להוריד משהו-מין תוכנה לא מוכרת- מה קורה כאן?

לא נכנס לצ'אט

כבר כמה ימים שאני לא יכול לכתוב בצ'אט של בלוג טי וי- מופיעה לי כתובת שאומרת שזה בטעינה- אני מתלונן 5 פעמים ביום בכל הפורומים השונים- אין התייחסות. אולי בכל זאת?

למעלה