לא סתם יום של חול

ורד41

New member
לא סתם יום של חול

הוא לא סתם יום התעוררתי כמו מתוך חלום בלהות מגיעה לעבודה מתקשרת אליכם חברי הנפלאים חייבת עכשיו לקבל עידוד הכל נראה התחלה של סוף מעורפל והנה טלפון ראשון זמין והטלפון השני זמין והשלישי מצלצל מעצמו אתם חברים נפלאים אוהבת אותכם התעוררתי ממנוחת הצהריים מתוך חלום שכולו היה עטוף ורוד אוהבת אותכם אתם החברים האמיתיים שלי

אפרת.א

New member
ורד יקירה....כשסתם יום של חול.....

מתחיל כמתוך חלום בלהות, בעיניי זהו אות. אות, לעצור, להביט ולראות. לצפות, לחכות לבאות. כשהכל מתנהל על מי מנוחות, איך נדע כי: טוב לנו במקום בו אנו נמצאים ? טוב לנו כי יש לנו חברים מופלאים? את יודעת : מישהו פעם אמר לי ש... "כל דבר הנקרה בדרכינו , כולל האנשים בחיינו, באים כדי ללמדינו לקח בעל ערך. " אם רק נפקח עיניים, אזניים ולב...נראה את הסביבה התומכת, לפעמים נחוש בדידות מה...אך, הכל הכל, לטובה. אם נראה תמיד את מחצית הכוס המלאה, בין קוץ פה ושם, אבן נגף קטנה או גדולה, יזמנו לנו החיים - פנינים... פנינים מכל מני סוגים. מאחלת לך למצוא את הפנינים שבדרך, ללקק את הדבש, לראות את האושר , לקבל את מתנת החיים הטומן בחובו, יום חדש...

שרי 43

New member
ורד שולחת מכאן

חיבוק גדול ליום חדש של חול שיביא איתו מכל טוב שמיועד רק לך. ורציתי להוסיף אייקון של חיבוק אבל...תמיד שצריכים אותם הם לא עובדים חחחחחחחחחח

ורד41

New member
תודה

אפרת כמה שזה נכון שבכל זאת יש פה גם דברים חיוביים התרגשתי לקרוא את מה שכתבת מאמצת כל מילה

רונית*

New member
לורד החמודה.....

חברים טובים ביום טוב... זה נחמד... אבל חברים טובים... ביום אפור.... זאת מתנה.... ומכיוון שמאמינה אני... שאדם מקבל את אשר הוא זורע אשרייך.... ברת מזל את... ורד... מהיכרותי איתך... מגיעה לך את כל האהבה והתמיכה וכמו שיודעת את... התאהבנו אחת בשנייה ממבט ראשון.. לכן... שמחה להכלל בין ידידייך... אוהבת מהלב והנשמה רונית... (הייתי מציירת לך אייקונים, אבל אני לא יודעת) נ. ב. ורד.. תשמעי קטע יפה שקראתי בספר ללכת בעקבות הלב.... "על פרשות הדרכים, בניתבנו אנו פוגשים חיים אחרים. להכירם או לא להכירם, לחיותם עד תומם או להניח להם לחלוף, כל זה תלוי רק בבחירה שבוחרים בן רגע, גם אם אין יודעים זאת, קיומנו וקיומם של הקרובים לנו נתונים לעתים קרובות, על כף המאזניים אם נבחר להמשיך ישר בנתיב או שנפנה הצידה. אוהבת אותך... רונית

אגדה

New member
לורד

מתוך התהום יוצאים להרפתקאה חדשה, מתוך היאוש הולכים לדרך קסומה, מתוך הכאב מרגישים את המזור, מתוך הפחד באה שמחת החיים. בקרוב תגיעי רחוק,הראש הרימי אלעל, ומטוס יקח אותך אל תוך חלום ורוד,תכלת עם דבש. שנה טובה ומתוקה. נ.ב. איריס לא רוצה תגובה,רוצה רק קול או לא כלום,לנו יש את צ´ופצ´יק ואנו רק מחכים.

למעלה