טוב אז סיפור של ליפני השינה
ערב של יום חמישי ,חזרתי מהעבודה לסוף שבוע ארוך, לילי אישתי קיבלה אותי בחיבוק ונשיקה העיפות היתפוגגה מעצמה, עמדנו כך על יד הדלת חבוקים ,היה לה ריח נעים של אחרי מיקלחת ולי של זה שבא ישר מיום עבודה עמוס. תיתקלח ונשב לאכול אמרה , לילי עמדה בדלת המיקלחת וליותה אותי במבטה בזמן שפשטתי את בגדי. המים היו חמים ונעימים עיניה ליוו את גופי , מבטה גרם לי היתרגשות , למרות השנים שהינו ביחד תמיד ריגש אותי המבט בעיניה . הזין החל להיתרומם מעצמו לילי נישארה כך עןמדת בדלת ידה החליקה לתוך שימלתה אל מיתחל לתחתוניה ,ראיתי מבעד לבד הדק איך אצבעותיה מלטפות את שיפתי הכוס שלה. אני רוצה ליראות אותך מאונן ביקשה אישתי. לקחתי את חתיכת הסבון ושיפשפתי את הזין שלי בידי הימינית. אישתי עמדה ממולי עם ידה הימינית החדירה שתי אצבעות בתנועות ארוכות וחושניות. היד השמלי ליטפה את הבטן שלה ועלתה בעדינות מיתחת לחולצתה אל שדה הימיני . ידה עברה משד לשד פיטמותיה היתקשו וחדרו מבעד לחוצתה. אישתי עצמה לרגע את עינה ופקחה אותן שוב ליראות אותי מאונן מולה. ידי עכשיו נעה במהירות לאורך הזין שלי ,ליראות אותה כך בפתח המיקלחת עומדת ומאוננת היה מראה שגרם לי היתרגשות . לילי החלה ליגנוח בקול חרישי גם לי ניפלטה גניחה קלה, עיננו היצתלבו לרגע שפתיה לחשו אני אוהבת אותך גופה נישטף באורגזמה חזקה רגליה רעדו. הזרע עלה ופרץ מתוכי בפרץ חזק ונחת על הריצפה בין שנינו. המשכתי לאונן עוד כמה שניות עד שלא נישאר בקירבי עוד מה ליפלוט. לילי עמדה נינוחה בפתח עינה מחיכות. תסיים את המיקלחת אני מכינה ארוכה יקירי אמרה וסגרה את הדלת. שטפתי את הסבון מעלי וסגרתי את ברז המים היתנגבתי ארוכות ובנחת חשבתי על ערב רגוע מול הטלביזיה על אישתי. כשיצאתי מהמיקלחת הארוחה על השולחן היתה מוכנה לילי היתה בחדר השינה. ניגשתי ליקרא לה לשבת איתי לאכול, אישתי היתה באמצע ההיתלבשות שלה. לרגליה היו גרבי נילון שחורים עם בירית חמודה מתאימה מהקולב הורידה חצאית קטנה אדומה שבקושי הסתירה את קצות גרבי הנילון שלבשה , כך ללא תחתונים כלל . את כוסה היתרה קבוצת שערות קטנה מגולחת בקו יש למעלה ממש אופנתי. אני יוצאת עם גדי הערב אחזור מאוחר , איך אני ניראת שאתה , לחבק אותך עניתי. לילי בחרה חזיה שחורה מתאימה מהמגירה השדים שלה מילאו את החזיה ואף תפחו אל מחוץ . אהבתי את מה שראיתי . צילצול נישמע בדלת ,לילי יצאה במהירות כך חצי לבושה אל הדלת הראשית. זה היה גדי אישתי חיבקה אותו שדיה נילחצו אל חזהו כך עמדה בשימלה וחזיה חבוקה עם דגי.שניהם לא שמו לב אלי בידה ליטפה את מיכנסיו שהלכו ותפחו. גדי הרים את החצאית שלה ושמח ליראות את ערותה הגלויה. בידו ליטף את שיפתי כוסה ובשניה עיסה את שדיה מיבעד לחזיה שלבשה. אני רוצה אותך כאן ועכשיו אמרה. ידיה פתחו את רוכסן מיכנסיו הזין העצום שלו יצא לאויר החדר. גדי הצמיד את לילי לקיר בידו הרים את רגלה והחזיק אותה כך למעלה ,זינו החליק לתוכה אישתי נישארה לעמוד כך על רגל אחת ידיה חיבקו את צורו, גדי היה עמוק בתוכה שפתיה נשקו לו. עמדתי הצד והיסתקלתי עליהם הם היו כל כך יפים . עיניו של גדי פגשו בי לראשונה חיוך היה בהם הוא בירך אותי לשלום תוך שהוא חודר לאישתי, שתי רגליה של לילי היו כרוכות כעט סביב מותנו גדי נשא את אישתי כך לחדר השינה שלנו. נישארתי כך בסלון ,ניגשתי לשולחן האוכל והיתישבתי לאכול. מחדר השינה בקעו קולות של עונג . הקולות עלו וגאו עד שנדמו. היסתרר שקט בבית ולאחריו קולות שיחה רגילה שלהם. גדי יצא מחדר השינה שלנו וניגש אלי לשולחן האוכל ישב ליד לשולחן, דיברנו פוליטיקה עכשוית הזמנתי אותו ליסעוד איתי אך הוא אמר שהם יוצאים למועדון ושם הם סועדים. אישתי יצא מחדר השינה .היא היתה מהממת שערה סדור פניה יפות וקורנות ללבושה הוסיפה חולצה שחורה צמודה עם צורון מלמלה. אישתי ישבה בקלילות על בירכיו של גדי ושוחחה עם שנינו . שדה השמלי נילחץ על זרועו שערה ריפרף על פניו אהבתי כך ליראות את שניהם. נחזור מאוחר ואולי אף מחר אטלפן אליך אמרה.שניהם קמו לצאת מהבית לילי חיבקה אותי עמדנו כך חבוקים פני בישערה לחשתי לה תהני יקירתי אני אוהב אותך אני אוהבת אותך חמוד שלי אהנה אמרה וניפרדה לשלום , שניהם יצאו חבוקים מהבית. המשך יבא.