לא סיפור אישי

perhay

New member
לא סיפור אישי

אני אוהב אותך, לאורה כתבה: פנינה פלמן התגוררתי לבד. הייתי נשואה מעט זמן. בעלי עזב אותי. לא היו לי ילדים. הורי ואחי גרו בנכר. ימי חלפו בין הבית לעבודה. החל משעה חמש, נהגתי להסגר בין ארבעת הקירות. לפעמים שקעתי בשינה עמוקה. בפעמים אחרות, ספר טוב ומוסיקה קלסית ברקע, היוו עבורי את החברה הכי טובה. לפני כמה ימים, השגרה השתנתה באופן פתאומי. הטלפון שלא צלצל אף פעם, צלצל פעמיים. הצלצול הראשון היה בזמן המקלחת. רצתי עם גוף רטוב ומסובן, וכשהגעתי לטלפון, הצלצול נפסק. במסר שהשאיר הגבר שהתקשר היו ארבע מילים בלבד: "אני אוהב אותך, לאורה". קולו היה זר לחלוטין. זה לא היה קולו של אף שכן בבניין, זה לא היה קולו של חבר לעבודה. זה לא היה קולו של אף בן משפחה. חשבתי שזאת היתה טעות. שערתי שבוודאי יש בעיר הזאת יותר מאשה אחת בשם לאורה. החלטתי לעבור לסדר היום. הייתי צריכה לנסוע למרכז העיר לסידורים דחופים. שנאתי את הסידורים האלה, אך לא נותרה לי ברירה. זה היה יום לוהט וחזרתי מותשת. בזמן שסובבתי את המפתח במנעול, הטלפון צלצל שוב. בגלל החום, הדלת התנפחה והיה לי מאד קשה לפתוח אותה. כשסוף סוף הצלחתי להכנס, הצלצול התנתק והמסר היה זהה למסר הקודם: "אני אוהב אותך, לאורה". אין ספק, שהדבר החמיא לי. מאז הגירושים, אף גבר לא הצהיר את אהבתו אלי. למרות שהייתי עדיין צעירה, השלמתי עם העובדה שאבלה לבד את שארית חיי. הרגשתי שאני מסמיקה ושהלב שלי דופק. הצלצול המסתורי הזה, החזיר אותי בבת אחת להתבגרות. מצד שני, לא הייתי רגועה. לא יכולתי לדמיין מה הן כוונותיו השטניות של הגבר הזר. התלבטתי אם לקרוא למשטרה או לבלש פרטי. העייפות גברה עלי, ונרדמתי עד למחרת. בבקר, אספתי את העיתון והתיישבתי לכוס קפה וכריך. קראתי את הכותרת ועברתי ברפרוף על שאר העיתון. פתאום עיני נתקלו בכותרת הבאה: הסרט "אני אוהב אותך, לאורה" שובר קופות. הקול הקטיפתי והחושני בטלפונים של אלפי מנויות, התברר כרעיון פרסומי מבריק.

perhay

New member
תיקון המשפט אחרון

הקול הקטיפתי והחושני של השחקן האופנתי בטלפונים של אלפי מנויות, התברר כרעיון פרסומי מבריק.

tammy 4

New member
../images/Emo184.gif טרופה....

למה אני תמיד אחרונה ברשימה?....... וזה בכלל לא שובר קופות, זה שובר לבבות...... אני לא מתלבטת!, אני מצלצלת למשטרה!........ למה לא בא אצלי בקו, הקול הקטיפתי, החושני הזה?

NAVVAN1

New member
אולי

למה תמיד אחרונה ברשימה?....... זה בכלל לא שובר קופות, שובר לבבות...... אני מצלצלת למשטרה!........ למה לא אצלי בקו, הקול הקטיפתי, החושני הזה. (אולי יותר שירה, ככה)

קראתי ונהנתי והמשך למטה../images/Emo140.gif

אז קודם מצטער שלא הבחנתי שיש כאן סיפור וכמעט פספתי אותו אבל אז קראתי ומאוד נהנתי יצרת מתח ואז סוף שמגיע מכיוון אחר ולא צפוי כמספר סיפורים אני אוהב את זה ובכל זאת אני הייתי קצת מרחיב את הזמן ואת העובר על הבחורה אחרי ששמעה את ההודעה אולי יותר מחשבות שלה ורגשות שמתעוררים בה ופחות קניות וסידורים אולי "שדים" שמתעוררים בתוכה כדי שנלמד עליה יותר ונזדהה עם הדמות שלה ואז הנפילה בגלל הפרסומת תהיה יותר גדולה מקווה שאני מובן ובכל אופן אחלה רעיון אילן

perhay

New member
מודה לך על ההערות

אכן, אקח אותם לתשומת לבי. זאת באמת היתה ביקורת בונה. אני אוהבת מאד "פואנטה", ואולי כפי שאתה אומר, האמצע קצת דל, ואחשוב איך לעבות את הסיפור. תודה.

ספור נחמד מאוד. חוץ מזה קראתי

את גרסאתך לאחים גרים על פדריקו וקטלינה- אהבתי ממש ! תודה

perhay

New member
כן, אני כתבתי

כתבתי אותו תחילה בספרדית, ומכיוון שקבלתי עליו הרבה מחמאות, החלטתי לתרגמו לעברית במיוחד לפורום הזה.

הי פרהיי

יופי של רעיון ואפשר לעשות אתו באמת פנינה של סיפור קצר. אני מסכימה עם הביקורת של אילן. מעריכה את הפתיחות של שניכם בכתיבה וחשיפה והעמידה בפני הביקורות שלנו. אני זוכרת שלפני זמן מה החלטנו שנבקר אחד את השני באמת, מתוך חדרי הבטן והלב. "אהבתי" זה לא מספיק ביקורת. חברים, מכל הערה אנחנו רק לומדים. אל תפחדו לעזור לחברים ללמוד. אז לכותבים - הידד! ו-
גדול

perhay

New member
הי, הקוראת בקקאו ולכל המגיבים

קודם כל תודה על התגובות. שנית, אשמח לדעת שעשיתם שימוש בסיפור. אם אדע מראש, אולי אוכל להאזין לכם.

תודה על האיפשור

יפה בעיני שאת ככה מאפשרת להשמתש בסיפורך. כי האגדות והסיפורים רוצים שיספרו אותם - זה מה שנותן להם חיים.

למעלה