לא סוגרים היום
?

• פותח הנושא 4n4t
  • פורסם בתאריך

4n4t

New member
לא סוגרים היום ../images/Emo12.gif?

מה ימי רביעי הם מיוחדים ואף אחת לא סיפרה לי???
אני סוגרת! בוקר: נס קפה, 3 פרוסות לחם דגנים קל עם גבינת סימפוניה זיתים, קוטג' 3% וריבה. ביניים: 2 פרוסות לחם קל עם חומוס לייט ביניים +: 2 כדורי מוצארט (כן, שוקולד), אבל הכול בספירה צהריים: סלט ירקות עם חצילים קלויים אחריו: גלידה אייס קפה 2% ערב: נס קפה, גיל עם דבש ושקדים הייתי קצת בדאון היום. מאוד משתדלת לא למצוא את הנחמה באוכל. קשה אבל די הצלחתי ואפילו עשיתי שעה הליכה לילה טוב *4 ימים מחזירה מעמד. לא מאמינה

ליאת 0212

New member
אינלי זמן וכח../images/Emo178.gif../images/Emo199.gif

רק אומר שהיום עבר בסדר יחסית. אני לוידעת מה לעשות עם הרעב הזה
, מקווה שהגוף יתחיל להתרגל, מלשות... שינויים זה לא דבר קל
עשיתי גם הליכה (פעם שלישית השבוע!!!). לילה טוב דוד הליקופטר

סוגרת להיום יום מלא דאגות

ה"חנונה" הלכה ליום בגבעתיים קולנוע ותאטרון. יום שלם של הרצאות. אמרה שתחזור בשעה 20:00. בשעה 18:00 אחרי שלא שמעתי ממנה כל היום הרמתי טלפון והתשובה היתה הולכים לאוטובוס נגמר. רק לפני 20 דקות הגיעה הגברת הביתה מה שאומר שנסיעה מגבעתיים לקרית אונו (20 דקות), לקחה יותר מ-3 שעות. הטענה כי הגברת פיספסה את האוטובוס התקבלה בתמיהה רבה שכן גם אם היתה מפספסת 4 אוטובוסים היתה פה לפני שעתיים. בקיצור קבלה עונש כבד ביותר על פליטת השקר הזו ועל אי עמידה בזמנים כמו גם על אי ענייה לי לטלפונים שהתקשרתי אליה. וזה בנוסף להיותה מעופפת ולשכוח קלמר מקצועי עם תכולה של צייר מקצועי בשטח. עלות של מעל 1000 ש"ח מה שהיה בתוכו. וגם זאת ללא אמירת האמת שאולי באמת נשכח בשטח שבו היו וציירו. מעצבן מאוד. מרגיז מאוד ואני הייתי מלאת דאגות כרימון ב-3 השעות מאז שהודיעה לי שהיא בדרך הביתה ולא הגיעה עד עכשיו מרוב עצבים כל מה שנכנס היום 3 כריכים בקושי עם פרוסות גבינה צהובה.

סוגרת, סוגרת...

בוקר: טעימה מטוס - לחם קל עם גניה צהובה לייט... ממש שני ביסים צהרים: כרוב מבושל - יצא ממש טעים 4 פרכיות עם מעט חומוס ופסטרמה אחה"צ - קרטיב קריספונים ערב: ספונטני הוזמנו לארוחת ערב בנאפיס הזמנתי יחד עם בעלי סלט טונה אכלתי בלי לחם הוספתי קצת רוטב הלכתי בבוקר וניקיתי את כללללללללללללללללל הבית

סוגרת יום ד'

היום היה לי צורך בהמממממווווווווןןןןןןןןן מתוק
אז ביזבזתי 5 נקודות שלמות על
וזה קרה כבר ממש בצהרים כך שהייתי לחוצה פחד
איך יעבור לו שאר היום............. אבל המשכתי מעולה
בוקר - קפה+ חלב דל 2 לחם קל + גבינה מלוחה 3% 1 בננה 1 אפרסק + משמש צהרים - תפוח אדמה קלופס חתיכה [שזה בשר טחון בתנור] סלט ירקות גדול בניים - שוקולדים + אייס קפה כוס קטנה ערב - 4 פריכיות אורז בלי כלום פלפל גמבה + מלפפון סוגרת - עם תה + חלב. הצלחתי לא לחרוג ממכסת הנקודות

jesie12

New member
סגרתי מזמן

בוקר: לחמניה קלה עם גבינה ונס צהריים מג'דרה סופנית שיצאה לי עם שניצל עוף תירס מאמאעוף ערב: 3 אפרסקים

למעלה