לא סובל בחורות..ש

Jen74

New member
ויכולה גם להגיד ש...

גם לי קרה שסיפרו עליי סיפורים, אבל זה היה כשהיינו ילדים בתיכון. זאת התנהגות ילדותית לחלוטין להפיץ כאלה שקרים. אז זה הפריע לי ונעלבתי שככה אנשים שאני מחבבת מדברים עליי. היום מי שאני אצא איתו פעם אחת יספר למחרת לכל העולם ששכבנו, אני אגיד לו לבריאות שיהיה לו. אם הוא נהנה לחיות בפנטזיות זה עניינו. אנחנו כבר לא ילדים קטנים. אני כן ארגיש לא נעים עד כדי מושפלת אם יעלילו עליי עלילות שקריות שעלולות לגרום לי נזק.

oneheart

New member
שכנעת אותי. מעכשיו רק גברים בשבילי.

יש פה גבר נחמד להכיר? מישהו?

M a x i1

New member
תעבור לפורום ../images/Emo34.gif

ואוווווווו איזה מרירות

מותק קח נשימה ארוכה, ועוד אחת ועוד אחת, אתה יודע מה.. קח עוד אחת, עלי. עכשיו אחרי שנרגענו, בוא נסתכל על העניין בפרופורציה. אז היא אמרה, אז היא שיקרה, אז היא היתה כלבה... בסדר,אבל תחשוב בסך כל החיים איזה חלק הן תופסות? אני מניחה שמעט מאוד. אז קצת פרופורציות. כבודן במקומן מונח, אבל הן לא שוות את כל האנרגיה שאתה מבזבז עליהן. יאללה, שתחפשנה מי ינענע אותן ואתה... תמצא מישהי שתעריך אותך באמת. ואז כשתגיד לה שאתה אוהב, היא לא תתפוס עליך תחת. היא תשמח, היא תהיה מאושרת והיא תעריך אותך יותר. כי ככה עם בחורות נורמליות.

phizik

New member
סיפור מהעבר.....

6 שנים אחורה הייתי מצ'וטט מוכר באתר מסויים והייתי ידוע בתור הפסיכולוג של הצ'אט. תוך דקות מעטות מהרגע שהייתי נכנס לצ'אט הייתי מקבל כמות גדולה של חלונות פרטיים מכל מיני בנות שהיו צריכות עצה. וניסיתי לעזור וליעץ לרובן. עם מספר בנות נפגשתי כי מצאתי שפה משותפת איתן,אבל בד"כ לא נמשכתי וסירבתי להפוך את זה לקשר מיני,ותמיד שמרתי על דיסקרטיות בכל הנושאים. איך שהוא מספר בנות הכירו שם מעבר לעולם הוירטואלי והגיעו לזה שהייתי בקשר עם חלקן,ומאותו רגע הן החליטו.....תקראו טוב,זאת לא טעות....מנצל נפשית וזורק,כן כן לא הסכמתי לשכב איתן אז מה שהן המציאו זה שניצלתי אותן נפשית...ואיך אתם שואלים...ע"י זה שעזרתי ויעצתי להן,ע"י זה שנתתי כתף לבכות עליה,מעולם לא ביקשתי עזרה בבעיותי שלי.הן עשו לי אפילו תרגיל עוקץ מטומטם....הן החליפו זהויות והתחילו לדבר איתי וכמובן שהקשבתי...אחת אפילו הרחיקה לכת ובקשה שניפגש ואחרי שסירבתי היא אמרה שנמאס לה לחיות (כאשר היא יודעת שאני יודע שהיא כבר נסתה להתאבד בעבר) אז הסכמתי להפגש....ואז הן התחילו להתפוצץ כמה שאני נצלן ומתנהג איך שבא לי בלי שאכפת לי מאף אחד. ומאותו רגע נודע לי ע"י אנשים נורמלים שהיו בצ'אט שכל פעם שנכנסת בחורה הם מעבירים לה מסר בפרטי להזהר ממני כי אני הכי נצלן שיש בעולם ואני רק מחפש לדפוק ולזרוק וכו'. אמנם רתחתי מאוד ביום יומיים הראשונים אבל אחר כך נפל האסימון....אני לא הפסדתי כלום בסיכומו של דבר,צ'אטים לא חסר וכל עוד אתה נחמד מעניין ובעל דעה תמיד תתקבל בברכה. היום אני רק צוחק על זה....במיוחד לאור העובדה שאחת מ"העמותה לנפגעות פיזיק" נסתה להתחיל איתי שוב פעם לאחר שנתיים. ולמה הסיפור הארוך...? אזרח אתה צריך לשנות גישה.... אני יודע שזה פוגע ושזה מרתיח....אבל ראבק....אתה לא חי שם....זה לא אנשים שאתה נפגש איתם כל יום...נניח שזה קורה בצ'אט שאתה נמצא בו...אז תעבור צ'אט או שתדבר עם הבוט. ואם זה באתר הכרויות....מה זה משנה... פורומים?...יש מנהלים.... אבל כל עוד אתה מגיב להאשמות אלו או אחרות.....אתה יודע מה אחרים חושבים....על ראש הגנב בוער הכובע (לא מה שאני חושב ככה הפתגם הולך
) אז תתעלם ודפדף.....כיעור כזה יש בשני צידי המתרס וצריך לדעת לבחור את הטובים,אבל אין מה לעשות לפעמים מתגנב אחד רקוב ומה שנותר זה רק ללמוד מהניסיון ולהמשיך.

ווא איזה סיפור..

האנשים האלה שאני מכיר זה לא מהאנרטנט זה ממקום המגורים שלי ולכן הייתי עצבני שעשו ממני צחוק!ועוד מודיעים לכל העולם עשינו ממנו צחוק כאילו שהם גיבורים כאלה גדולים! זאת מהאנרטנט רק אחת!כבר בהתחלה שמתי לב שהאופי שלה רע אולי בגלל זה היא היתה פרודה.וברגע שיצא לי לריב איתה התחילה לספר עלי שקרים כדי לפגוע בי וזה הזכיר לי את העבר זאת מהאנטרנט אפשר בכיף לנפנף אותה!! הבחורות מהמציאות השנאה שלי כלפיהם כל כך אדירה שלפעמים אני מצטער שלא הייתי "סנוב" כאחד שלא יורד על העם" לפי הגדת אחת המפלצות. כיום לפני שאני בכלל מדבר עם בחורה אני חושב פעמים כדי לקלוט את האופי שלה.אני לא אוהב שמספרים עלי שקרים במטרה לגרום לעצמם לחייך ולגחך על חשבוני-זה שאני שקט לא אומר שלא מסתתרת בתוכי מפלצת שרוצה לקום בכל רגע ופשוט לכאסח את אותם הפלצניות! בגלל זה אני שונא בחורות כאלה,וכן הכרתי גם בחורות טובות,ותנחשו מי הפריע לי להכיר אותם?אותה אחת שהיתה רצה אחרי ברגע שהייתי מדבר עם אחרות,ולטענתה אני הייתי רץ אחריה לכל מקום...

phizik

New member
בסיכומו של דבר....

חשוב לך רק מה הקרובים אלייך חושבים. ואני מניח שהם מכירים אותך קצת יותר טוב מכל ה"מופרעות" שפגשת.. לגבי אותה הורסת סדרתית, שתגיד... כל עוד היא רק טוענת שאתה רודף אחריה...מה אכפת לך...מה שאני לא מבין זה איך זה מתקשר לקשרים חדשים....היא עוקבת אחריך 24\7 ? איך היא תמיד נמצאת במקום שאליו אתה מגיע עם מישהי חדשה?

אין כאן שום הורסת סדרתית

זה מקרה שקרה לפני כמה שנים ,היינו באותו מקום לימודים-במכללה ככה שיצא שאם הייתי מדבר עם בחורה אחרת ישר היא היתה נכנסת באמצע.. אותה אחת כיום נשואה+2 ילדים. כל פעם שאני רואה אותה בא לי להקיא מרוב עצבים,היא עדין בשלה עושה מעצמה מלכה והיא רחוקה מזה..מאוד רחוקה ממלכת יופי יותר נכון מלכת הטרולים.ועד היום היא מספרת לאנשים "חיחי הנה זה..שמאוהב בי.." והשניה מפלצת שלא היה לי איתה כלום אולי מילה וחצי העברנו וזאת בכלל שקירה בהרבה דברים כדי לעשות מעצמה ...ל"וואו שגיעון"( (בנוסח צביקה פיק). נזכרתי בהם כי נתקלתי באנרטנט בבחורה כזאת..חשבתי שהן כבר נעלמו מהעולם כנראה שעוד לא.! פשוט לא סובל אנשים שמחשיבים עצמם לסופר סטארים ופוגעים באחרים בשקרים שלהם... ברוך השם גם לי יש פה..וגם אני יכול לספר שקרים בלי סוף וגם לנצל ולפגוע בבחורות ולצחוק עליהם ולעבור הלאה!!אני לא יעשה את זה! למה?כי לי יש מצפון! ויש כאלה שאין להם מצפון! נסיון העבר קצת משפיע על העתיד..למשל לפני שלוש שנים בערך משהי שאני בכלל לא מכיר התחילה איתי ואמרה לי שהיא זוכר אותי מהילדות,ואני חמוד ובלה בלה..!ישר נתקפתי בפחד "רק רגע למה היא מתחילה איתי?" אחרי שיחה קצרה,לא שוחחתי איתה יותר,אחרי כמה זמן נפגשנו במקרה בחוף הים וגם שם ניסתה לפתח איתי שיחה לא רציתי.. והיום מתברר שאימא שלי מכירה אותה מגיל קטן ודווקא זאת היא באמת נחמדה ולא קרובה בכלל למפלצות שאני הכרתי.. יש דברים שלא כתבתי כאן ושאנשים שמכירים את הסיפור שלי הם אלה ששנאו אותה ותמיד רמזו לי משהו שלא הבנתי..זה כנראה הכניס אותי לפחד וחרדה כל הסיפור הזה.. זה לא סיפור של "הוא התחיל איתי..אני איתו"הרבה יותר מורכב..וכשנפגעים לא חוזרים להיות אותו אדם שמספר בדיחות וחברמן עם כולם! נהיים זהירים יותר חכמים יותר

phizik

New member
אתה צודק בדברים מסויימים....

אבל מה שהיה בעבר שלך צריך להשאר בעבר ולא לעלות כי אתמול קרה משהו דומה ובטח שלא להרתיח.....אנשים נביילס לא חסר ואתה צריך להמשיך ולהיות האדם הנעלה יותר ולא לרדת לרמתם.....וכמו שאמרת להיות יותר זהיר ו"איטי" בהתקדמות. אם מישהי רצינית היא תבין אותך ותקבל זאת.(מניסיון אישי). ושלא תדע עוד נביילס...

Jen74

New member
מאחר ומדובר באזור המגורים שלך

יכול להיות שזה כן עלול להיות מזיק. אם חס וחלילה היו אומרים עליך שאתה פדופיל או משהו גרוע כזה והיו משמיצים אותך באזור המגורים היית רץ להתלונן על הוצאת דיבה/לשון הרע. כן, יש דבר כזה, לפי החוק אתה יכול להתלונן ולתבוע מי שמוציא דיבתך. אז אם זה כל כך מפריע לך ואתה מרגיש שמוציאים דיבתך ומלבינים פניך ברבים, זכותך לתבוע ולהתלונן.

ק י ק ה

New member
חבל"ז כמה תסכול.. כמה שנאה

מאפו כל זה בא? אני בת 34 (אוטוטו) אני חושבת שמגיל 20 הפסקתי לדפוק חשבון על מה שאומרים עלי / חושבים עלי אלו שלא יקרים ללבי. הס מהלזכיר את הסיפורים שרצים במקום העבודה על ההיא שבאה אתמול עם מיני קצר. מה לעזעזל אכפת לי אם ההוא מלפני 8 שנים אומר שאני מאוהבת בו והתחלתי איתו? ומה אכפת לי מכל המפגרים סביבי שעסוקים בשטויות? בחייך... תן גז תשאיר את הדבילים מאחור.

IRAME

New member
תגיד אתה אמיתי אתה? מה זה המשפט

הזה? -אפילו לבנות זוג שאני יוצא איתם אני לא מעיז לומר"אני אוהב אותך"כדי שלא יתפסו עלי תחת. אתה מבין מה שאתה אומר? אין דבר יותר יפה מלומר למישהי שאתה אוהב את המשפט הזה, מה זה שלא יתפסו עלי תחת? זה נשמע כ"כ ילדותי שאני ממש מרחמת עליך תתבגר

נימשון

New member
נו שויין אז היא אמרה...

וכמה דברים אומרים עלי והם לא נכונים, אז ישגידו. מי שחשוב לי באמת יודע ומכיר אותי על כל המגרעיות והיתרונות שלי ומי שמקשיב להבלים אני ממילא לא רוצה בסביבתי. אל תעשה מזה עניין גדול ברגע שהיא תבין שלא מזיז לך מה היא הולכת ומספרת זה יהפוך למשעמם עבורה.

MaYcHuK

New member
אזרח תקשיב לי יקירי

התגובה שלהן ילדותית אך גם ההתיחסות שלך לזה ילדותית! לא מתייחסים ואם אתה בוחר להתייחס אז.... אנחנו לא בני שנתיים ולא משחקים בארגז החול אני בשוק בכלל שיש התייחסות לכזה דבר ושבגילאים שלנו זה קיים בכלל

מפלצות זה באסה

ולא חשוב באיזה מין צבע או גודל :) אני חושבת שבגיל צעיר יותר , יש הרבה יותר גברים שקרנים מאשר בחורות, בגלל האגו והגאווה של לרוץ לחבר'ה ולספר שהשכבתי את ההיא ועשיתי גם את אחותה :) ואצל הבנות יותר שומרים על דיסקרטיות בעניינים האלו אבל בגילאים יותר מאוחרים, זה סביר להניח מתאזן, ויש כאלו ברוך השם ותודה לאל מכל המינים והסוגים... יכול להיות שלבחורות יש יותר יצר נקמנות וזמן לדרמות מאשר לגברים...אבל זו הכללה, כי לא חסרות בנות שהן ממש לא כאלו, ובנים שהם מאוד כן בקיצור , להקשיב לאינטואיציה ולקוות למזל...לפעמים יש לו חלק לא קטן

למעלה